svar på kommentar

Racermutta om my hair:
Älskar ditt hår! :) Grymt snyggt.

Tack så mycket! =)

svar på kommentar

Pernilla S om because i love you..:

Ni är så söta tillsammans! =) Hoppas verkligen att jag också får uppleva nåt liknande i framtiden. Är så glad för din skull att du har honom i ditt liv och att du får uppleva allt det underbara med honom =) Frida, du har ett hjärta av guld och det tror jag Tom också märker! Det hoppas jag i alla fall =) Puss!

Tack, vad söt du äär! =) Det är klart du kommer att få uppleva det du också, du är ju en underbar människa! Vad glad jag blir gullis, du har också ett stort hjärta av guld och är genomsnäll! love u ♥

because i love you..

Ibland har jag svårt att förstå att jag och tom har varit tillsammans så länge, i snart 5 hela år! På ett sätt känns det som att det var igår vi träffades, men samtidigt känns det som att vi varit tillsammans hela livet, för jag kommer inte ihåg hur eller vem jag var innan jag träffade honom.

Han har verkligen förändrat mitt liv, ända sen första gången vi var med varandra. Det känns så längesen, vem var vi då? Det pirrar i min mage bara jag skriver om det här. Jag är så kär, trodde aldrig att man kunde känna såhär starkt för någon. Jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går. Vi har ett ganska stormigt förhållande och allt är inte en dans på rosor, men det är ju det som är livet, det går upp och ner och man tar sig igenom det tillsammans. Det känns som att vi har blivit mycket starkare och att vi har vuxit tillsammans.

Jag är evigt tacksam över att få vara den största delen i hans liv, det går faktiskt inte en enda dag som jag inte är tacksam. Han har väckt känslor inom mig som jag inte ens visste fanns, han får mitt hjärta att slå dubbla slag, en speciell blick av han och jag blir helt svag.

Jag kan inte och vill inte tänka mig ett liv utan han, jag är inte hel och jag vet inte ens vem jag är utan han. Han betyder verkligen allt för mig, jag skulle kunna offra precis vad som helst för han. Jag älskar han så det gör ont i hela mig, bokstavligen.

Jag är så rädd om han och om oss, inget eller ingen kan förstöra det vi har byggt upp. Jag har inte alltid varit så säker på oss som han har, när han redan i 6an ville bli ihop med mig och var så kär i mig men det var inte jag, eller det var det jag intalade mig själv iaf, men om jag ska vara ärlig så har jag nog varit kär i han ända sen då. Och i 9an blev vi tillslut ihop och jag kommer aldrig glömma när han sa hur glad han var att han äntligen fick mig och att man aldrig ska sluta kämpa. Och det är sant, jag kommer aldrig sluta kämpa för han. För ingen kan någonsin älska han som jag gör, ingen. ♥


hej

Min lugn och ro försvann helt när tom, kim och christian dundrade in här. Nu spelar dom tvspel och något jaktspel på datorn, själv ligger jag i sängen, finns inte mycket annat att göra :) vet fortfarande inte om jag ska dra hem till byn idag, hade velat mysa med tom litegrann iaf, men han är så busy med att skjuta vildsvin ;) haha hojj, dessa pojkar! Måste erkänna att det är rätt roligt att ligga och lyssna på deras snack, dom är så knäpp. Förut umgicks vi ju alltid vi fyra och sov i stugan och sånt, det var första sommarn jag och tom var ihop, det var en rolig tid =) Nåja, får se vad jag hittar på, dom skulle dra snart tror jag, då kanske jag tittar lite andra avenyn eller något :) Puss så länge!

...

Life is full of hard knocks that knock you down,
but a true survivor will stand back up and say
"try again, I am still standing!
This is me and you will never break my spirit!"


You might crush my heart
but you aren't the first and sure as hell wont be the last.

So love me or leave me, the choice is yours,
but rememeber one man's loss is another man's gain.

can't believe it

Otroligt, jag har varit i stan heela helgen lång. Det har faktiskt aldrig hänt sen jag flyttade hemifrån och det var när jag var 16år. Jag brukar ju alltid åka till byn på fredag och vara till söndag, eller åtminstone vara där en dag. Hah, ja se så det kan gå :D är man bybo så är man väl.

Men jag trivs riktigt bra i våran lägenhet, så det har varit skönt att vara här i helgen, helt ensam och bara vara. Har aldrig trivts i någon av mina lägenheter innan. Den första lägenheten var hemskt omysig och den andra lägenheten i malmberget låg på så äckligt ställe och var supertrång att bo två i. Men denna är fin, mysig och lagom stor, även fast det bara är en etta! Fint ställe och fräsch lägenhet.


Så mycket bättre..

Sitter och tittar Så mycket bättre som är på repris just nu på 4an.

Jag missade det igår, glömde bort att den var helt enkelt.

Jag älskar det programmet, det är så roligt och mysigt på något sätt.


Brukar ni titta?

 


my hair

Har snart nått den längd på håret som jag vill ha :)

5 cm till ungefär, sen är jag nöjdinöjd!

Frågan är hur jag ska få allt detta hår att bli blont?

Hmm, det återstår att se!


*


always listen to your heart, because even though it's on the left, it's always right

Tutorial- brun


Tävling på gång

Jag är med och tävlar om lite fina sminkprodukter från Make Up Store i denna blogg:
http://mickelickan.blogg.se/2010/november/vi-kor-en-tavling.html

Tävlingen avslutas den 1a december klockan 18! :)


fuck you

Just gonna stand there and watch me burn? well that's alright because I like the way it hurts.

Tips!

Denna är ett måste i sminkväskan! Jag har ju börjat använda min nyligt och jag fattar inte att jag klarat mig utan den förut, ögonskuggorna sitter verkligen heela dagen och färgerna i skuggorna kommer verkligen fram. Den här produkten heter Hi Tech Lighter och är från Make Up Store och kostar 155:-, den är väldigt dryg och man behöver inte ta mycket alls så den lär räcka väldigt väldigt länge! Så om ni vill att eran skugga ska sitta hela dagen så testa den här! Jävligt värt. :)


Citat

Anything that doesn't kill you, will only make you stronger.

en halv dagens outfit


So boy forget about the world cuz it's gon' be me and you tonight


Want you to make me feel,

like I'm the only girl in the world,
like I'm the only one that you'll ever love,
like I'm the only one who knows your heart..


dagens smink


Sick and tired!

Jag orkar inte åka till byn idag, tror mamma smittat mig, jag har ont i magen, förkyld och har frossa :( mamma hade det förra helgen och fick 39 i feber, hoppas inte jag fåår, jag vill inte!! Fasen vad jävla äckel tråkigt. Så är jag helt tom i magen men ändå inte hungrig, får bara ont i magen om jag äter, vad stöörande. Hoppas det inte håller i sig så länge och att jag inte blir sådär jättesjuk.

Tom har ju åkt till byn idag direkt efter jobbet, så jag sitter här ensam, hatar att vara ensam när jag är sjuk, tycker det är tråkigt och deprimerande. Saknar min fina :( ♥ och en cola hade inte suttit helt fel! Det måste man ha när man är sjuk. Men jag orkar inte gå och köpa, känns för jobbigt. Så har jag endast 2 alvedon kvar för att jag levt på det typ hela veckan för min nackont, men nu är den iaf nästan borta helt. Men då fick man ju annat skit, såklaaart.

Nä, vad deppigt det blev nu. Sitter och kikar idol iaf, olle var ju faktiskt förvånansvärt bra idag, jag brukar inte gilla han sådär jäättemycket. Han sjöng ju Fix you riktigt fint, jag ääälskar den låten. Kanske därför jag gillade det? Blir svårt nu när det är så få kvar, man vill ju som ha kvar alla. När är finalen, någon som vet?

Och ingen bra film är det på tv ikväll heller, tycker nästan aldrig det är något värt att titta. Jo på 6an, typ scrubs, simpsons, family guy, paradise, två o en halv män och såna där roliga serier. Men sällan film. Kanske kikar andra avenyn på datorn istället, men jag hade ju viljat ligga i sängen och titta, men ååh vad jobbigt allt blev! Så börjar Cirkus Möller nu, fyfan vilket skitprograam, dom skriker ju fan bara? Sorry om jag är lite ilsken nu, men jag är så less.

Tror jag går och duschar och sen försöker överleva.


Jag & min fina ♥

Min bas..

En oljefri fuktgivande hudkräm

 

En ansiktsprimer som mattar ner

 

Concealer Cover All Mix

 

Matt foundation - ivory

 

Transparent löspuder - milk

 

Favorit rouge från ELF

 


Grejor från Oriflame!

Min snälla svärmor brukar låta mig beställa smink från Oriflame lite då & då, det här är det jag fick nu senast, förutom eyelinern längst ner, den har jag fått förut nångång men jag visar den ändå bara för att den är så snygg! :)

 

En peach parfym som man själv får styla

om med en massa klistermärken osv, kul!

 

Jättefin lila ögonskugga, använde den när jag gjorde

min "party make-up" tutorial

 

Fint läppstift som luktar jäkligt gott!

Trodde dock att den skulle vara lite ljusare.

 

Svart kajal med en grej i andra ändan

som man kan sudda ut med osv, väldigt bra!

 

Ett täckstift som täcker någorlunda bra.

 

Och den här klarblåa eyelinern, riktigt fin!

Hade den på bilden nedanför :)

 


Beställt från eyeslipsface..


Defining eye brush


Blending eye brush


Eye shadow brush

Brightening Eye Liner - Coffee


Liquid Eyeliner - Copper



False Lashes Natural Lash Kit - Black



False Lashes
Flirty Eyelash Palettes


Cream Eyeliner - Black



Nail Polish - Golden Goddess



Shimmer Palette



Natural Radience Blusher - Glow



Lipstick - Natural Nymph


Kan berätta sen när jag fått allt hur de var osv! :)

Helg erbjudande från E.L.F

Som ni ser har ELF ett bra erbjudande igen,

gratis frakt och en ögonskuggspalette på köpet!

Det gäller till midnatt den 28e november, alltså till söndag,

man fyller bara i 3BIRTHEU när man betalar.

 

Självklart var jag tvungen att klicka hem lite grejor, jag gjorde ju en beställning för typ två veckor sen, men allt blev ju fel och jag råkade ju klicka i att jag bor i UK så det gick inte så bra :P så den beställningen togs bort och lika bra var väl det, för nu fanns allt det jag ville ha + att det vart lite billigare pga frakten. Det blev iaf 12 grejor för ca 289kr, inte illa! Kan visa er vad jag beställt på en stund.


Här är adressen dit, kika in och fynda lite vetja!

http://www.eyeslipsface.se/

 


Välkommen hem till oss!

Lite musik medans ni tittar! ;)

 

 

Såå ser det ut hos oss! Vet inte om det var
så jättemycket att se men, där har ni det! :)

svar på kommentar

anna om godmorgon osv:
frillzon ! kan inte du lägga upp bilder på eran läggaa ? :)

Deet kan jag visst göra =)

svar på kommentar

Pernilla S om Tutorial- rainbow:
Så jäklarns fint! :D Du är så söt Frills! ;D <3

Taack gulleduu! =) <3 du med!

Tutorial- rainbow

 

Herrå!


godmorgon osv

Godmorgon! Sitter och lyssnar Rihanna och dricker c-vitamin just nu. Har sovit helt konstigt och drömt skitskumma drömmar inatt, sen vaknade jag vid 6 när tom får på jobbet och kunde inte somna om på vääldigt länge, vart så jäklarns kallllt! Ni ska veta golven, går man utan sockar förfryser man fötterna. typ.

Ska nog göra en sminkning efter jag ätit frulle, sen ska jag nog packa lite grejor, tom var så söt och satte i min motorvärmare imorse, han satt att den ska vara klar tre, så då åker jag väl mest troligt till byn. Om jag inte ångrar mig helt och stannar? får see :)

Hahaha, måste berätta, vi har en öppning mellan köket och tvrummet, sån här man kan gå runt i, ni vet? Jag drömde iaf att jag sprang runt runt i den där öppningen och jagade en jävla ren, försökte sparka den i rumpan men den sprang för fort så jag hann aldrig, fan vad sjuk jag är.




svar på kommentar

Racermutta om Tutorial- isig vinter make-up!:
Måste hålla med din syster, du är vacker! :)
Gilla verkligen dessa inlägg, fler sådana tack ^^

Tack, vad söt du är! :) okeydå, kul att någon gillar de, för jag lär ju fortsätta med det :)

Godkväll..

Sitter & bränner en skiva just nu, som jag ska ta till byn och ha vid bastun så man har lite bra musik att poppa när man bastar eller duschar :) allt blir ju så mycket roligare med musik. Hjärtat har somnat redan och jag ska snart hoppa i duschen och sen försöka sova jag med.

Imorgon blir det att åka till byn och ta det lugnt, tom ska hem så jag får vara ensam i helg. Men det ska nog gå braaaigt!

Vi hörs imorgon och kanske det dyker upp en smink tutorial även då, inte för att jag vet om någon är intresserad? :) men jag gör det ändå, bara för att det är så rååligt.
I löööve smink♥ hähäh

Nä, godnatt!
Puss&Kram

svar på kommentar

syster om Tutorial- isig vinter make-up!:
jävligt fint! du passar i allt :)

Tack så mycket syster! :) kul att höra

I climbed across the mountain tops, swam all across the ocean blue


I crossed all the lines and I broke all the rules,
but baby I broke them all for you.
Because even when I was flat broke,
you made me feel like a million bucks.

You do, I was made for you.


You see the smile that's on my mouth,
it's hiding the words that don't come out.
And all of my friends who think that I'm blessed,
they don't know my head is a mess.
No, they don't know who I really am
and they don't know what I've been through,

like you do, and I was made for you...


Brandi Carlile – The Story


kall dag idag..

Hello! Idag är det också kallt, vilket innebär att jag inte ids gå en meter utanför dörren, det är ju så jobbigt när man dör direkt man går ut, jobbigt att ha i motorvärmaren i 3 timmar, äckligt att sätta sig en kall bil osv osv. Så jag har bara varit inne idag, tom har jobbat över och kom hem alldeles precis faktiskt!

Jag har ju sminkat mig som sagt och sen suttit och läst lite sminkbloggar och kikat lite tutorials och sådär. Det blir inte mycket annat att göra idag, känner mig hängig och förkyld nu igen, det vill som aldrig släppa? Har så ont i nacken och huvudet, riktigt jobbigt. Igår levde jag på alvedon mest.

Nu ska jag gå och krama min lilla fining! Hörs sen.
Puss


svar på kommentar

Sara om All I want for christmas is yooou!:
den lyssnade vi alltid i skolan vid jul ! saknar <3

Joo, jag vet, när vi pyntade! Jag saknar också det, jämt! Satt och tänkte på det idag när jag såg en bild på klassen :( ♥






svar på kommentar

Sara om Tutorial- party-make!:
Du är så vacker :) lär mig att sminka som duu! <3

Taack sötnoos! =)

love rihanna!






You're not easy to love..

Sometimes I get you, sometimes I don't understand.
Sometimes I love you, sometimes it's you I can't stand.
Sometimes I wanna hug you, sometimes I wanna push you away.

Most times I wanna kiss you, other times put you
and every minute you start switching up
and you say things like, 'You don't give a fuck!'
Then I say, 'I'm through with you.' Take my heart from you.
And you come running after me, and, baby, I'm back with you.

Rihanna – Complicated

Citat.

The truth is you don't know what tomorrow will bring.
Life is a crazy ride, so punch the gas, and drive crazy.

love kills slowly..

Här är min vinter favorit!


Tutorial- isig vinter make-up!


*


Life takes your dreams & turn then upside down.
"Friends" talk about you when your not around.
People make promises they just can't keep

and i've come to realize talk is cheap.


To often we don't realize what we have until it's gone;
to often we wait to long to say "I'm sorry, i was wrong".
Sometimes it seems we hurt the ones we hold dearest to our hearts,
& we allow foolish things to tear our lives apart.


But in the end life is what we make of it & you can't learn from a
lesson if you don't make the mistake.


love u

Den här tavlan fick min älskling förra julen =)


All I want for christmas is yooou!


Min snygga syster som jag saknar!


Tutorial- party-make!

Vågade håret också med min vågtång!


Och med denna bild säger jag godnatt!

Jag & världens bästa leon, vi båda ser lite halvt galna ut! ♥

pic!

mobilbild från helgen

I'm in love

Jag såg denna ring på en blogg och det vart kärlek vid första ögonkastet! Var tvungen att klicka hem den från cocoo för endast 125kr inklusive frakt! Det fanns såå många fina ringar på den där sidan, kika in vetja!

Lista

JAG HAR:

() snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett
() rökt en cigarr
(x) varit full
(x) pussat någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
() dumpat någon
() fått sparken
(x) rymt hemifrån

(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
() blivit arresterad
() hånglat med en främling
() gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(x) varit kär i en lärare
(x) skolkat
() legat med en medarbetare
() sett någon dö
() varit kär i en av mina internetkompisar

() varit i Kanada
() varit i Mexiko
(x) flygit
() spytt i en bar
() sett en del av mig själv brinna
() ätit sushi
(x) åkt snowboard
() crowdsurfat under en konsert
() varit i ett våldsamt förhållande

(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
() haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt utklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel

(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
() använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
() varit med i en jordbävning
() rört en orm
() sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
() blivit rånad
(x) blivit missförstådd

() tagit hand om ett råddjur/get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
() blivit avstängd från skolan
() varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
() dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende

() varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
() varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
() varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare (tjuv & polis annars)

(x) sjungit kareoke
(x) betalat för mat med bara mynt
() gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
() dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand

() förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan uppfylld
() haft sex med en apa
(x) burit pärlor
() hoppat från en bro
() ätit hund/katt-mat
() sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen

(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
(x) fastnat med tungan i lycktstolpe
(x) kysst en fisk
() varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
() byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar

(x) stannat uppe hela natten
(x) inte duschat på en vecka
() plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
() burit annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
() spelat kyckling
() blivit puttad i en pool med kläderna på

(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
(x) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken

(x) svimmat
() gråtit på tunnelbanan
(x) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
() gett en uteliggare mer än 50 kronor
() spottat på någon jag ogillat
() hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
() varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna

Sådärjaaa..

Ändrade lite färger på bloggen, vad tycks? :)

Kan ju tipsa om en jäkligt bra grej!

Och det är Cover All Mix från Make Up Store.

En concealer som täcker i princip allt, den gula använder

man på finnar och sådant, den röda använder man

under ögonen och den beiga använder man för att

ljusa upp färgerna om dom är för mörka!

Jag blandar alltid i den beiga i både gula och röda,

annars blir det för mycket färg.

 

Men det är helt klart det bästa concealern jag

testat och kommer absolut att köpa den igen!

Men som det ser ut nu så kommer den räcka ganska

så jäkla länge, eftersom att man inte behöver ta

mycket alls av den.

 

Gräv inte i burken bara, ta med baksidan av en pensel

eller något och blanda ut det på handen och ta därifrån!

 

Den kostar 265kr och finns på bla Kicks!

 

(google-bild)

 


Dagens citat

One of the hardest parts of life is deciding when to give up and when to try harder.

What about now, what about today?

Har inte varit alltför aktiv på bloggen idag, det är för att jag inte har allt för mycket att dela med mig av. Kan ju ändå berätta vad jag gjort idag, jag klev upp rätt tidigt och diskade bort all disk, sen började jag med maten, blev köttfärssås & spagetti idag + en sallad. Jag hade ju tänkt baka också men det går ju inte så jättebra att baka utan ägg! Så då sket det sig. Glömde ju helt bort att köpa ägg igår när vi var på Coop, nååja!

Vad mer har vi gjort? hm, när älskling kom hem från jobbet så käkade han och sen la vi oss i sängen och halvsov och läste tidningar, mysigt! Hade även på min juliga ljusslinga som jag inte haft på sen förra vintern.. en som hänger på väggen ovanför sängen =)

Har varit på kiosken en sväng nyss, köpte lite godis faktiskt, fast jag vart less direkt. Äter inte godis ofta nåmer, men det är väl bara braaigt. Kallt var det då ute, men härligt på samma gång.

Inget julpynt vart det idag, kanske jag gör det imorgon, får see. Jag är rädd att jag kommer bli spyless om jag tar fram allt för tidigt. Nåja, nu ska vi nog kolla några avsnitt andra avenyn och bara ta det lilla lugna! Får se om jag återkommer nåmer ikväll =) annars, godnatt!

Pusss


♥ halv-gammal-bild-på-mig-o-sötnosen

Vad vore livet utan bra musik?

Jag älskar den här låten & kommer aldrig sluta lyssna den.


älskade syster !

 


When you have no reason to smile, just know i love you.
When you feel like no one cares, remember i do.
When you wanna give up, call me, i'll be around.
When you wanna lean on someone, tell me, i wont let you down.
Ask me why i do this all, and be there for you?
Its because were the best of friends and thats what we do.
So dont worry about a thing, you have always got me.
I care and i love you and thats how it always will be.


f a v v o - b i l d


it's time for bed

Nää hörrni, nu ska jag hoppa i säng! Jag fryyser som fasen och vill värma mig bredvid min heting, höhöh! Imorgon ska jag laga mat & baka när jag vaknar. Tips på någon god bakelse är väldigt uppskattat.

Godnatt & sovgottit =)

tips!

Kan ju ge ett litet tips såhär på kvällskvisten och det är då att jag alltid tvättar bort mitt smink (ögonen) med babyolja! Smiket bara glider av och efteråt blir du mjuk och len runt ögonen, där huden är som känsligast. Bra va? Jag har köpt min sånhär från dollar för typ 10-20 spänn och den har räckt hmm, över ett år tror jag!


(google-bild)


skrev detta i februari 2008 :)

Jag älskar dig så det gör ont i mig, ingen kan få mig att känna mig såhär förutom du. Jag vet inte vad jag hade gjort om jag aldrig träffat dig. Nu är vi förlovade och jag vill verkligen vara med dig resten av mitt liv. Jag minns våran första kyss, våran första natt, våra första blickar, våra första skratt & gråt, våra första telefonsamtal, första gången du höll min hand, våran första kram, vårat första bråk. Allting. Minns du ? du får mig att känna mig så levande.

Med dig vid min sida vet jag att jag klarar allt. Vi har haft våra dåliga tider, men det har endast fört oss närmare varandra. Ibland väntar jag bara på att nån ska väcka mig ur min dröm, för du är fan för bra för att vara sann. Men sann det är du, och min. Ingenting kan skilja på oss älskling. Du är så fin och underbar, du har den vackraste själen jag nånsin sett.

Du är det bästa som någonsin hänt mig. Om jag kunde, skulle jag skrika ut för hela världen hur jag känner för dig, men det går inte, orden räcker inte. Mitt hjärta är ditt, och snälla lämna aldrig tillbaka det. Jag är livrädd att du ska lämna mig här ensam, jag klarar inte det. Mitt hjärta skulle aldrig mer bli helt. För vet du vad? Bara du kan göra mig hel. Jag vill somna varje natt vid din sida, och vakna varje morgon bredvid dig. Det finns ingen som du älskling, ingen <3

var jag en dåre, var jag blind, var jag förlorad, så var det för din skull..


mysiga låtar..

 


gamla bilder på oss ♥

 


Jag älskar dig mer & mer för varje dag som går

och idag har vi varit tillsammans i 4 år och 9 månader!

Jag vill vara med dig för resten av mitt liv, du är allt för mig.

Precis allt.


gamla egobilder

 


I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

you can't break a broken heart..



Won't be so easy
this time to hurt me
You can try
and this time now baby there are no tears left here to dry
if you think you can wound me like before
if you think you can do that anymore
wont get too far no,
you can't break a broken heart

so try your best now baby try your best to break me

you can't break a broken heart
no damage you can do now
im immune to you now
you can't break what broke apart
there's nothing you can do to me no more
you can't break a broken heart

hurt me before now

I wont hurt no more now
not this time
you might do better
messing with someone elses mind
'cause you're not gonna break me down again
your done with doing me the way you did
it's gone too far
you can't break a broken heart

so try you best now baby

try your best to break me
you can't break a broken heart
no damage you can do now
im immune to you now
you can't break what broke apart
there's nothing you can do to me no more
you can't break a broken heart

so dont waste your time

your time has come and gone
what are you here for
you cant hurt me anymore

so try your best now baby try your best to break me

you can't break a broken heart
no damage you can do now im immune to you now
you can't break what broke apart
there's nothing you can do to me no more
you can't break a broken heart

so try your best now baby try your best to break me

you can't break a broken heart (x2)

no damage you can do now im immune to you now

you can't break what broke apart
there's nothing you can do to me no more
you can't break a broken heart
break a broken heart

Min måndag..

Hejhej! Idag har jag inte gjort allt för mycket. Jag har tittat lite one tree hill och några andra avenyn avsnitt, kul att se det igen! Sen har jag lagat en slags kycklinggryta och pasta, väldigt gott och starkt! =) älskling kom hem vid halv fyra och då kollade vi lite serier och så.

För en timma sen var vi på Coop och storhandlade lite, vi hade nästan ingenting här hemma, så det var väldigt nödvändigt! =) Får se vad jag hittar på att laga imorgon, kanske någon slags gratäng? hmm, får fundera..

I söndags städade jag som tusan här, det var så stökigt och jag hatar när det är stöökigt! Men nu är det så fint här såå, en diskhög har vi dock igen, tror jag ska diska bort den och sen kanske baka något, jag får se om jag hittar något roligt recept =)

Tror även att jag ska julpynta idag eller imorgon.. före helgen iaf. Inte särskilt mycket, men julstjärna och stake iaf. Alla verkar helt galna i julen det här året, själv får jag ångest av att tänka på julafton, tycker det är deprimerande. Menmen, alla är vi olika.

Anna hade pratat med lissi förresten, annas kompis och frisör och frågade lite om hur man går till väga för att få mitt svarta hår blont. Blir väl mest troligt att man gör jättemånga smala slingor typ var tredje månad tills det blir blont. Det fanns någon avfärgning man kunde köpa hos frissan och den skulle man ha i 6 hela timmar! :O tror inte jag törs göra det, med tanke på att jag inte tål hårfärg, fast frissans färger är tydligen mildare och bättre. Får se hur det blir! Lutar mot slingor iaf.. Nu längtar jag faktiskt tills jag är blondin igen, har saknat det, nu när jag tänker på det =)

Har fått mitt smink från Oriflame förresten, var en kajal, en ögonskugga, ett täckstift, en parfym och ett läppstift. Kanske bjuder på en bild imorgon eller senare.

Nu ska jag göra annat! Dvs diska & leta recept.
Puss


I'm not perfect, neither is he, but together we just may be



I know your fears and you know mine, we've had our doubts but now we're fine,
and I love you, I swear that's true, I cannot live without you..

one tree hill

åh vad jag saknar gamla oth!


blondie

några blondie bilder på mig ;)


Problemas..

Igår tonade jag ju som sagt håret och klippte även luggen lite. Och jag fick ont i skallen av att tona så det var ju roligt. Fan vad less jag blir! Kan inte färga håret nåmera =( så när jag får utväxt ska jag nog gå till en frisör och be dom fixa ljusare hår på mig och förhoppningsvis blir jag blond om några hundra år och då kan jag slinga håret istället så det inte skadar min hårbotten. Jag har inte mycket annat till val, jag som älskar att vara svarthårig. Men jag gillar faktiskt blond också, har ju varit det nästa hela mitt liv, till typ 2005 iaf..

Hoppas det blir bra =) vill ju inte gå omkring med råttfärgat hår direkt. USCH!


make up your mind

make-up


no make-up


*

The happiest people don't have it all, they just make the best of what they've got.

jag älskar jay



Han är så sjukt bra! Börjar böla när jag hör den här låten. ♥ Han ska vinna!

Torsdag..

Idag är det en väldigt kall torsdag, -22 grader, huuu! Jag har vaknat rätt tidigt idag faktiskt, har kikat datorn, face och alla bloggar sen har jag suttit och sminkat mig ett tag, sen gick jag ut och satte på dieselvärmaren i bilen, i mammas bil alltså, så jag kan åka typ efter tre nångång. Hoppas den går igång i denna kyla, dock kommer det ju vara iiskallt inne i bilen!

Jag tänkte kanske åka på Coop och köpa mörkbrun toning, har inte färgat håret på fyra månader, inte så jätteroligt. Men jag tål faktiskt inte hårfärg, får utslag och sånt när jag färgar, så kliar det och ibland blir sår, så denna gång tänkte jag testa tona med hätta. Mamma får dra allt hår jag har genom hättan och tona på det sättet istället, då tar ju inte hårbotten någon skada. Och det är ju bara själva utväxten som behöver tonas, inte resten av håret! Hoppas det går bra och att det blir någorlunda fint, måste ju bli finare än det jag har nu iaf. Har typ tre centimeter utväxt, blää ser flint ut!

Ska även köpa en inpackning som gör att toningen sitter i längre och ger massa glans osv, kanske jag slipper färga på ett tag igen. Den fanns att beställa på någon sida för ungefär 140kr. Vill bara bli fin i håret så jag slipper gå med mössa hela tiden, fast nu äre ju ändå så kallt så man måste ju det iaf ;)

Nåja, nu ska jag mysa lite med hjärtat och sen ska jag börja dra mig ut i kyylan, fryser redan! Sen drar jag nog faktiskt hem till byn redan idag.

Puss

*

Sometimes you must get weak to realize you are strong..


dagens make-up

 


Dagens citat

Live life with no regrets because at one time, it was exactly what you wanted.

Hejsan hoppsan!

Nu har jag inte skrivit sen i söndags.. Jag har väl inte gjort sådär jättemycket sen sist, jag har varit i byn ända till idag faktiskt, kom till kullen för en timma sen. Tror dock jag ska hem imorgon igen, kom mest för att hämta lite grejer, tömma kameran och träffa hjärtat förstås!

Idag har leon varit hos oss ända från tolv på dan till åtta på kvällen, riktigt roligt har vi haft, han är så gooo! Jag hade verkligen saknat lillgossen. Vi har busat, fikat, ätit soppa, lekt kurragömma, kollat tv, tittat kort, möblerat osv osv.

Fick mitt paket från Kicks idag också, ihi! Där i låg det en matt foundation från make up store, ett transparent löspuder från make up store, en hi-tech lighter också från make up store och ett lösögonfranslim från DUO. Limmet var en stor besvikelse, det var fan gammalt, luktade helt unket och var typ gul i färgen, så den ska jag få skicka tillbaka och få pengarna tillbaka. Satsar nog på ett lim från make up store istället!

Men resten av grejerna är jag riktigt nöjd med! Foundationen var jättelätt att smeta ut och täckte mycket bra och pudret var ju rena drömmen. Jag har inte blivit glansig på heela dagen! Inte dåligt, jag som alltid brukar bli det annars. Och hi-tech lightern var jättefin, tog stardust som är vit med lite rosaskimmer i. Använde den under ögonskuggorna idag och det har suttit skitbra! Testade även på läpparna, blev mycket fint. Så tummen upp till MUS!

Gjorde även en beställning från ELF igår men det gick ju också åt helvete, haha hojja vad less jag bliiir. Jag hade råkat kryssa i att jag bor i United Kingdom istället för att välja Europa. Så då har jag tagit kontakt med dom och dom skulle föra över pengarna till mitt konto inom 3-4 dagar och sen ska jag beställa på nytt! Hittade 11 grejor som jag vill ha, äntligen hade dom fått in lite mer! Men tror ni inte att några av grejerna var slut redan idag? Jodå. Så när jag ska beställa igen lär väl inget finnas, rooligt! Blööblööh får hoppas på det bästa.

Nu ska jag avrunda här och smaka toms kallsallad som han gjort, jag äääälskar kallsallad och är inne i någon salladsperiod dessa dagar! Ha det bra. Pusssis


Dagens make


Tisdagens face..


Fredagens face..


Orange/gul make-up!

Börja med att sätta någon slags primer på ögonlocket
och sedan guld/gul i vrån och en rödaktig färg på resten
av locket..

Sätt orange ovanför de andra två färgerna..


Sudda ut allt så det inte ser så skarpt ut

och sätt en guldaktig  highlighter vid ögonbrynet..

 

Sätt sedan gult både under ögat, i vrån

och en liten bit in på locket och sudda..

 

Sätt tillsist eyeliner, vit kajal och mascara,

böj en gång till och måla ett extra lager mascara!

Det hade jag inte gjort på denna bild :)

 

Nu vart det konstig text överallt förutom högst upp? Hm!

Nåja, denna make-up är ju fin om man vill ha något färgglatt och den passar ju blåa ögon perfekt då orange framhäver blått väldigt bra! Syns dock inte på bilderna för att det inte var dagsljus.


Farsdag idag..

Idag är det alltså farsdag så får väl börja inlägget med att gratta världens bästa pappa på hans dag! Tårta & present är fixat så snart ska vi nog fira honom =)

Annars har jag sovit dåligt inatt igen, somnade först vid tre för att min mage brände och gjorde ajaj! Vaknade efter tolv nångång. Tompa for hem på morgonen för att fira sin käre far.

Idag har jag inte gjort ett smack. Vaknat, fikat, bakat, sen legat framför tvn hela dagen, tom var förbi här en sväng men drog till stan nästan på en gång. Han ides inte stänga av bilen när det är så satans kallt, då måste man ju ha i värmaren så länge =( jag som hade hoppats på lite myys, har saknat han rätt mycket, sen imorse ;) hihi. Är förbannat kär faktiskt. Det kändes precis som förut när vi pussades och kramades innan han for. Han doftade som han gjorde när vi träffades, älskar när jag får såna där mysiga känslor och det pirrar till i kroppen =) åh han är verkligen mitt allt, världens finaste.♥



Nåja, nog om deet! Nu ska jag gå och fira min far.
Vi hörs! Puusss

Dagens citat.

Be who you are and say what you feel.

Jobbig natt..

Hello! Inte ofta jag uppdaterar på en lördag men tänkte att jag gör det nu. Jag har sovit skitdåligt inatt, somnade vid elva och vaknade vid två på natten av att jag mådde jätteilla, var vaken ända till fem och kunde tillslut somna om, har vaknat till lite då och då men klev upp just före ett. Mår fortfarande illa och har ont i magen, vet inte om det är för att jag bara åt middag igår och inget annat, för det brände i magen nå djävulskt.

Så idag blir det nog bara att ta det lugnt, känner mig rätt slut när jag sovit så konstigt. Har iaf fått i mig två rån och lite dricka, hoppas det blir bättre! Är samtidigt förkyld ;s snorig, täppt, hostar slem osv.. jobbiiiigt! Vill inte var sjuk.

Älskling sitter och tittar tv och jag sitter här, jag är nog inte så rolig att vara med när jag är såhär seg, men vad gör man.. funderar på att gå ut och skrapa bilen och få lite friskluft. Kanske man piggnar till då? Man får väl se. Hade velat tina min bil i garaget också men tompa har vaknat redan åtta idag och tagit garaget till sin bil. Jäkla unge!

Nää nu ska jag klä på mig lite och kanske knata ut i kylan. Ni får ha det så bra, så hoppas jag att jag också börjar må bättre snart.

Puss

Om jag fick bestämma..

skulle idolerna åka ut i denna ordning:
- Andreas
- Olle
- Minnah

Och kvar i finalen vill jag se Linnéa & Jay
och Jay ska självklart vinna! Håller ni inte med?! ;)


svar på anonym kommentar

Postat av:

Du borde bli make-up artist, du kan det där så jädrans bra =)


Tack så jättemycket :)


Godmorgon!

Idag har jag vaknat vid 10 faktiskt, mamma skrev sms att hon skulle komma till stan och handla åde och frågade om jag skulle med. Och det tänkte jag, så jag har sminkat mig, fikat och packat. Mamma är snart här så hinner bara med en snabb update!  Vi ska på Coop och Dollar och handla, sen åker vi hem till byn, åker med mamma idag, orkar inte ta min bil :)

Vi hörs senare, måste borsta gaddarna!
Pusss

make


face


dagens outfit


Lite av min dag..

Kan ju berätta lite om min (inte) händelserika dag. Jag har vaknat, käkat frulle, suttit vid datorn, fixat en blogg åt cess, kika in, cerran.blogg.se, hon ville ha en blå/svart blogg så det fick bli sådäär :) sen har jag myst lite med hjärtat, käkat middag, diskat ett stoort berg, duschat, rakat benen, klippt & målat naglarna och lite sånt där pyssel.

Jag tror jag ska lägga mig i sängen snart faktiskt och kolla tv tills jag somnar, igår somnar jag fan vid 4, uscha! Jag är hungrig också, är skitsugen på sallad :S skumt. Kanske jag käkar ett hårtbröd med kalkon och gurka på, mums!

Nåja, imorgon ska vi till byn jag och hjärtat, han ska vara hos mig :) mysipys. Kanske man tar en bastu och har lite fredagsmys. Ska nog baka i helgen också. Allt tar slut så fort, hungriga vargar ;) haha, nämen.. jo.

Nu ska jag gå och fixa en macka och sen lägga mig i sängen, får se hur det går med det, men det är iaf min plan. Tom ser så ensam ut där han ligger ;D

Har varit lite dåligt med bilder nu, men jag har inte orkat sminka mig faktiskt, men kanske jag prövar på någon sminkning i helgen? får see.

Godnatt & sovgott!
Pusss

Tyckte att hon gjorde denna riktigt bra!

 


Lista it is!

13 HAR DU
Ett förhållande: ja
En bästa kill-vän: jo
En bästa tjej-vän: jopp
Dejtat en av dina bästa kompisar: nej
Blivit kär vid första ögonkastet: hmm.. nae
Fått ditt hjärta krossat: ahh
Haft ett one night stand: nope
Skrikit åt en lärare: hm, joo
Kysst någon och sedan ångrat dig: nope
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: nae, behöver jag icket
Några smycken som kostat över 1000 kr: näpps
Snusat: testat, fy!
Druckit alkohol: jo

11 DAGENS:
Klädsel: mjukisar & huvtröja
Frisyr: uppsatt i en boll
Vill ha: cola vore gott
Låt: daughtry- life after you
Drog: datorn? haha
Saknad: har nog inte saknat något
Sjuka: lite sträv i halsen
Köp: tom köpte en glass åt mig, räknas det?
Godis: glass?
Attityd: kaxig.. enligt tom, haha!
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: vilken jävla frisyr..

10 FÖRSTA
Vän: empan & hanna
Bil: min åpel
Kärlek: riktiga kärlek, tom ♥
Husdjur: har haft tusentals kaniner =)
Semester: grekland när jag var 7
Jobb: sommarjobb i aitik
Köpta skivan: typ aqua haha
Piercing: sidan av läppen
Konsert: e-type tror jag, haha, dock var jag så liten så jag inte minns något
Fylla: hmm, när jag var 16, på sommarn, hos em

10 SENASTE
Personen som sms:ade dig: sanne
Personen som du kramade: tom
Personen som ringde dig: tom
Personen som du ringde: tom säkert
Personen du sa 'jag älskar dig' till: tom
Alkoholdrycken: drack en öl i helgen
Bilfärd: från byn till kullen
Filmen du såg: you, me and dupree
Gången du grät: det var nån dag sen
Måltiden: en hamburgare
Du hånglade med: finoo

9 SKULLE DU
Våga hoppa fallskärm: usch nej
Våga hoppa bungyjump: usch nej
Dejta något med väldigt mycket tatueringar: gillar tatueringar men dejtar inte så att =)
Kalla dig själv lycklig: ja, oftast är jag det
Kunna gråta över en kille: ja
Kunna gråta över en tjej: jo
Ljuga för någon: säkert någon vit lögn eller så, inget allvarligt
Kunna springa 50mil: nä, vad jobbigt

8 VAD:
Gör du just nu: lyssnar musik, dricker vatten & funderar
Ska du göra imorrn: fara till byn med hjärtat
Säger du till dig själv när allt känns svårt: deppar väl ihop ett tag för att sedan försöka se ljuset
Har du med dig in på bion: popcorn & dricka
Är det för färg på dina byxor: har inga byxor på
Är det för väder hos dig just nu: en massa snö, kallt, mörkt, trist
Är det första du lägger märke till hos de motsatta könet: helheten, stilen, leendet, Händerna! mycket viktigt.
Skulle du göra om du vann på lotto: köpa ny bil, hus, kläder, smink, och jaa en massa roligt!

4 SAKER DU HAR PÅ DIG:
1. linne
2. trollor
3: förlovningsring
4: snodd

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: om jag inte känner personen, ja
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 21, gammaal
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: nååe
Använder du huvtröjor: jarå
Vill du just nu ha någon piercing eller tatuering: nja, klarar mig
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: både och tror jag

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång: båda
Sommar eller vinter: sommar o vår <3
Vilken ålder har varit bäst hittills: åh, vad svårt.. jag vet inte
Sova på sida, mage eller rygg: sida o mage
Kramar eller kyssar: båda =)

Gulligt!

God asked me how long I planned to keep you in my life.. I smiled and replied,
"how do I choose between always and forever?"

dagens citat

You know it's love when you want a person to be happy,
even if you're not part of the happiness..

We may act like immature idiots, but at least we're having fun ♥


Our relationship has never followed the rules.
We’ve never been the kind of fairy tale couple you see in the movies.
It seems like we’re either head over heels in love or crazy with frustration.

We’re not perfect and neither is this relationship. But you know what? It’s ours.
All ours - the little jokes that only we understand, the way our hands naturally find each others and the memories that seem so wonderful now that we look back.

Our relationship will never be perfect, but it will always be an important part of me.
I don’t know what’s in store for us. But I know I want you in my life. I know I love you.

And I know that I’d rather be “real” with you
than “fairy-tale” with anyone else.



lite sminkningar..


what can i say now, my words are not enough ..

 


Äntligen klaaar!

Nuu är jag färdig med min blogg! Det tog ett tag men det var det värt. Visste inte riktigt vad jag skulle ha för header så det var mest det som tog tid, men tillslut hittade jag några passande bilder och söta ikoner som visar några av mina intressen :)

Nu ska jag nog mysa mig ner bredvid tompa som har somnat för läängesen!
Uppdaterar bättre imorgon, det var så sent nu.

Ni får sova så gott & drömma söta drömmar.

Pusspuss

fixing fixing

Håller på att fixa min blogg, därför ser det ut som fan just nu!

Svar på kommentar- dagens make

Postat av: Pernilla S

Snyggt!


Tack så mycket sötnos! :)


Helveteeee!

Gaah, tror jag ändrar om min blogg helt, blir fasen inte nöjd. Tror jag börjar om från grunden faktiskt och väljer en helt ny design att jobba efter. Men nu är det ju så att alla mina jävla bilder och allt verkar vara borta. Min D-disk fungerar inte, den finns inte, fattar inte vad som hänt. Och jag är så jävla rädd att jag har förlorat allt! Jag dör då, fan hela mitt liv finns ju på den där disken :( usch, är skitförbannad hela tiden för att jag är så orolig.

Kan ju inte göra en fin header då heller för att jag inte har mina bilder.. Så jag får se hur jag gör. Jag har tagit med en ny kabel så ska testa om den funkar om man byter, annars vettefasen. JAG HATAR DATORER! Är så frustrerad så usch. Har varit utan mina bilder länge nog, i snart 2 veckor!!

Nä, nu ska jag fixa lite, orkar inte tänka på detta nåmer, vill inte veta vad som hänt ens.

Hejdå.

-

Only you could know my deepest feelings,
even when I can't find the words to express them..

dagens make


jag & syster


Hallooj!

Nu har jag ändrat min header igen, det är så svårt att veta hurdan man vill ha. Men jag får se hur länge jag orkar ha denna header & design. Ska slänga in lite bilder, läsa lite bloggar & sen laga älgkött och makaroner!

Hörs sen!

Hmm..

Egentligen ville ju jag ha en vit blogg.. Men nu gjorde jag denna header för att jag hade den bilden på datorn. Får se om jag kanske ändrar till vitare sen när jag gjort en bättre header? Troor det.

En massa fixande..

Nu har jag gjort om hela designen för att fräscha upp lite här i bloggen! Jag är inte färdig och min header är bara tillfällig, jag har inga bilder här i byn och kan därför inte göra någon fin header. Så denna får vara tills vidare =) Får se om jag orkar ändra något mer ikväll eller om jag fortsätter när jag gör en ny header.

Nu ska jag iaf läsa lite bloggar, vart lite less på detta fixande!
Puss

testing testing

hej hej hej

Uppdatering..


Jag orkar inte blogga för tillfället. Det har varit dåligt med uppdateringar på sista tiden!
Men jag uppdaterar när jag ids & vill igen. Är less på min design också, så jag ska fixa till
en sprillans ny när jag väl orkar :)

Nu ska jag åka på kiosken och köpa vienetta, ha det så bra allihop!



Har lite nya sminkningar att visa också, men jag har inte kamerasladden med mig,
soom vanligt så ni får se det när jag kommer till stan helt enkelt :) Jag satt nämligen
igår och testade lite sminkningar, en lila/rosa, en knallblå & en riktigt grön!
Kanske jag gör det idag också om jag har allt för tråkigt! :)

trååkigt jag haar

Är du tjej?
Får du över 30 är du tjej.

Du:
[ ] Du har fler än 10 nagellack?
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500 kr .
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Du har en bild på dig själv som bakrundsbild på datorn.
[x] Du har färgat håret.
[ ] Du brukar säga "blonda"saker.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma.
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad
Totalt: 4

Du älskar:
[ ] Glitter
[ ] Färgen rosa
[x] Shopping
[ ] Dekorationer
[ ] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Enhörningar
[ ] Disneyfilmer
[x] Ljus
[ ] Blommor
[ ] Mjukisdjur
Totalt: 2

Du shoppar på:
[ ] MQ
[ ] Pimkie
[ ] Victoria's Secret
[x] H&M
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] Madonna
Totalt: 2

Du säger ofta:
[ ] Whatever
[ ] Oh my god!
[x] Vet inte
[ ] Cutie
[ ] Hot
[ ] Visst
[ ] Säkert
[ ] Ursäkta?
[ ] Fabulous
Totalt: 1

Du läser:
[ ] Frida
[x] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] OKEJ
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] YAM!
[ ] Wendy
[ ] Bravo Girl
[ ] Popcorn
[ ] Star Flash
Totalt: 1

Du älskar dessa filmer:
[ ] Elizabethtown
[ ] Girls Club
[ ] Freaky Friday
[x] The Notebook
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet Home Alabalma
[ ] Where the heart is
[ ] Just My Luck
[ ] John Tucker Must Die
[ ] Pledge this
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] Mona Lisas Smile
[ ] My Girl
Totalt: 1

Du brukar kolla på:
[ ] Lost
[x] America's Next Top Model
[ ] Project Runway
[ ] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[ ] The O.C
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[x] One Tree Hill
[ ] Heroes
Totalt: 3

Gillar:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[ ] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera
[ ] Hilary duff
[ ] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani
Totalt: 1

Summa: 15

Var ju inte oväntat direkt :) är ju inte världens girliegirl preciis.

En rolig grej..

Regler:

Det här är svårare än du tror!
- Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
- Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!


Lycka till!

1. Vad heter du: frida
2. Ett ord på fyra bokstäver: full
3. Flicknamn: felicia
4. Pojknamn: fredrik
5. Yrke: frisör
6. Färg: ful gul?
7. Klädesplagg: flanellskjorta
8. Mat: fläskfile
9. Sak i badrummet: flaska
10. Plats/stad: frankrike
11. En orsak att vara sen: flummig
12. Något man skriker: fan!
13. Film: fröken sverige
14. Något man dricker: fruktsoppa
15. Band: fronda
16. Djur: flodhäst
17. Bil: ford
18. Sång: forever young
19. Aktivitet med mer än en deltagare: fotboll
20. Känsla: frustration

Jag utmanar; saannev, nutiopa, erniiee, pernillaha & evaemeliekalla

Lite listoor!

Min drömkille

Vad faller du mest för hos en kille?
Längd [x]
Muskler [ ]
Solbränna [ ]
Musikintresse [ ]
leende [x]

Vad vill du helst att din kille ska vara?
Romantisk [ ]
Pålitlig [x]
Sexig [ ]
Rolig [x]

Vad föredrar du?
Bad-boys [ ]
Good-guys [x]
Östermalm-brats [ ]
Töntar [ ]
Emopojkar [ ]
Fjortisboys [ ]

Hur ska killen reagera om du blir slagen på en fest?
Trösta mig [ ]
Slå sönder de som gjorde så mot dig [x]
Han ska prata med den som slog mig [ ]

Hur ska killen reagera om du säger att du ska till en killkompis?
Förhöra dig [ ]
Förbjuda dig [ ]
Slå dig [ ]
Pussa dig på kinden och säga självklart [x]
Inte bry sig [ ]
Bli svartsjuk [ ]
Bli sur på killen [ ]
Följa med [ ]

Hur ska killen reagera om du gör slut?
Respektera [x]
Göra allt för att få dig tillbaka [ ]
Ber dig att dra åt helvete [ ]
Gråta som ett litet barn och bönfalla dig [ ]
Slå dig [ ]
Gråta [x]

Vad ska killen gilla med dig mest?
Din rumpa [ ]
Dina bröst [ ]
Din klädstil [ ]
Din kroppsbehåring [ ]
Din doft [x]
Din personlighet [x]
Ditt utseende [x]

Vad ska du gilla mest med killen?
Hans rumpa [ ]
Hans bröstmuskler [ ]
Hans klädstil [ ]
Hans doft [x]
Hans mage [ ]
Hans personlighet [x]
Hans utseende [x]



1. älskar du kärlek? ja
2. kan du leva utan kärlek? nej
3. har du kysst någon? ja
4. har haft sex och blivit påkommen? nej
5. har varit otrogen? nej
6. hatat kärlek? ja
7. brukar du säga puss till dina vänner när du går? ibland
8. kramar du dina vänner när du träffar dom? njae
9. ditt längsta förhållande? mitt nuvarande, 5 år i feb :)
10. du skriver om kärlek i din blogg? ja
11. kysst någon främling? nä
12. varit svartsjuk? ja
13. du har varit singel i mer än 1 år? nej
14. om din pojk/flickvän skulle säga att du skulle byta stil , skulle du göra det? nej
15. älskar du någon just nu? ja
16. sparat något från ett förhållande? ja
17. vad skulle du ge till din flick/pojkvän ifall du fick välja allt i världen? förmågan att se sig själv genom mina ögon ;)
18. du har hånglat i mer än 5 minuter? ja
19. du vill vara singel för resten av ditt liv? neej
20. sista testfrågan , skönt / dåligt? ?




OM DITT LIV VAR EN FILM, VAD SKULLE SOUNDTRACKET VARA?


Såhär går det till:
1. Öppna dina låtar (iTunes, Winamp, Media Player, iPod, etc)
2. Sätt den på blanda
3. Tryck på play
4. För varje fråga, skriv sången som spelas
5. För varje ny fråga, tryck på "next" knappen.
6. Ljug inte.




Öppning: already gone


Vaknar upp: fall for you


Första skoldagen: timglas


Förälskar sig: high on life


Slagsmål: picture



Gör slut: åt helvete för sent



Bal: doesn't mean anything



Livet: collide



Nervsammanbrott: hell on the throat



Åker bil: sacrifice



Tillbakablick: noll



Bröllop: don't confess



Födsel av barn: hallelujah



Avgörande strid: everywhere i go



Dödscen: jag får liksom ingen ordning



Begravningssång: the blowers daughter



Eftertexterna: nine million bicycles

<3


Fin låt & vacker video!

Haha, jag älskar mia & klara!

 

 

 




hehehe

 


höhöhö

Haha, hon är som härlig denna brud ;)


Dagens mat - gulasch soppa!

 


http://www.recepten.se/recept/gulaschsoppa.html

dagens outfit

 


dagens face

 

 


dagens sminkning

 


Nu hoppar jag i säng..

godnatt! :)

looveeeelyy

Ikväll blir det en pyssla-om-mig-själv kväll. Duscha, raka benen, tvätta ansiktet
ordentligt, kanske en ansiktsmask, måla naglarna, brun utan sol, kanske locka håret,
tända en massa doftljus, mysmusik osvosv. En massa tjej-göra med andra ord.
Häärligt härligt!

Hörs sen.

*


jag älskar när hjärtat brinner



vackert.

Jag är född I en liten by, i ett av världens hörn

 



Tycker om den här låten, den är så mysig och har fin text.

lite braiga klipp

 

 


Brolle var hetare förr än nu. Han var så jäkla bra när vi var och tittade på han, vare förrförra sommarn?

Kent



 

 

 

 

 

 



Jag har alltid älskat Kent. Här är några bra låtar med dom!
Jag hittade inte alla mina favvo på youtube tyvärr.

Jag håller mig vid liv, du håller mig vid liv..

 

 

Tystnad
Tunnel, avfart
När taxametern slagits på
försvinner allt i regnet
utan spår
& som en viskning
ser vi syner nu igen
Det här är nåt
som inte ens har hänt...

Tystnad
En rökfri viskning
Det är exakt vad vi vill ha
det luftkonditionerade ljudet
av fart
Du är värd att dö för
Ni kan skratta om Ni vill
Håna oss
Vi rör oss, Ni står still...

Jag håller mig vid liv
Du håller mig vid liv
Jag håller mig vid liv
Du håller mig vid liv

Lyssnar
stel & fastspänd
& när paniken bryter ut
ler du svagt
och viskar till mig
Du är värd att dö för
Men mot gummi, glas & metall
betyder ett mirakel inget alls...

Jag håller mig vid liv
Du håller mig vid liv
Jag håller mig vid liv
Du håller mig vid liv

1a november

Hejsan hoppsan! Nu var det någon dag sedan jag skrev. Jag brukar inte orka skriva
något på helgerna, sitter nämligen inte så mycket vid datorn när jag är i byn, passar på att
umgås när jag är hemma. Jag har iaf varit hemma i byn hela helgen och tom har varit hos mig =)

I fredags tog vi det bara lugnt, anna kom hem från lule på kvällen, tom somnade
och jag, anna och anton satt och pratade och svamlade till typ halv 1. Skönt att
få vara med sina 2 älskade syskon på samma gång! Det händer inte allt för ofta.

Lilla leon sov ju hos oss också, mamma sov med han och han vaknade ganska så
tidigt på lördagmorgon =) vi gjorde inte så mycket i lördags, umgicks med anna och
sen sminkade jag henne för att hon skulle fara ut och när vi var klar med det så körde
jag och tom henne till stan, till kilen till gela o robin. Och seen brassade vi hemåt igen,
eller brassade vet jag inte, vi körde typ 60, det var världens jävla snörök och halt!
Men fick ju köra bmw, och det är ju aldrig fel =) höhö.

När vi var nästan hemma ringde anton och frågade om barnen kunde vara hos oss
och sova hos oss för att han och emma ville fara ut dom med och det kunde dom,
så dom kom till oss vid 7 tiden och dom var så goa! Jag och tom myste med leija och
matade henne o sådär, fick tillome tom att hålla henne! Otroligt ;) Sen lämnade vi över
resten till mamma & pappa och la oss i sängen och hade det mysigt med lite levande ljus,
chips o popcorn och öl. Väldigt mysigt.

På söndag vaknade jag av att en viss leon lekte o skrek o var helt galen och det var väl
vid.. halv 8 på morgon. Mitt morgonhumör är inte det bästa ;) så jag vart lite frustrerad.
Tom åkte hem till Ullatti tidigt på morgonen och jag försökte somna om några gånger, och
tillslut gick det! När jag vaknade myste jag lite med gull-ungarna och pratade med syster
som berättade om sina bravader, hon mådde inte sådär jättebra hähäh.

Jaa, sen gjorde vi inte mycket mer, tog bara det lugnt, alla vilade typ hela dagen, skönt!
Sen kom tom till mig men for lika snabbt, han tog med sig anton som for och hämtade hem
sin bil från stan. Jag åkte till stan lite senare, tror jag var framme vid halv 8. Då kollade jag
Ensam mamma söker och sen Beck. Vi somnade rätt fort, var rätt trött efter helgen faktiskt,
haha!

Det märks att man är en ensamvarg, jag Måste verkligen få vara helt själv ibland, jag älskar det.
Det är ju tur att man trivs i sitt eget sällskap iaf, stackars dom som inte alls kan vara ensamma och
typ får panik av det :S hoff! Fast nu låter det ju som att jag aldrig vill ha folk omkring mig, så är det
ju såklart inte. På helgerna tex är det ju såklart roligt att träffa alla o sådär, men heela tiden hade jag
inte orkat. Det är bara sån jag är & sån har jag alltid varit, ända sen jag var liten =)

Nåja! Nog om det. Nu är det måndag men även november, fasen vad tiden går fort! :S
Snart är det ju julafton. Man hinner inte riktigt med. Ibland vill man bara stoppa tiden och
få en chans att hinna ikapp.

Idag jobbar tom 16 timmars, han kommer alltså hem typ vid elva ikväll, trååkigt! =/ Får väl
roa mig med något, funderar på att baka något kanske? Ska iaf laga gulaschsoppa senare, det är
jäkligt gott! Helst med limpa till! Mer vet jag inte vad jag ska göra idag..

Nu ska jag läsa några bloggar & kolla fejjan, sen ska jag kanske ta en dusch och käka frulle!
Vi hörs säkert senare idag. För jag lär ha rätt tråkigt.

Tyvärr har jag inga bilder från helgen att bjuda på, har varit lite slö med det nu på sista tiden.
Men denna fotade jag förra veckan, månen var framme jävligt tidigt, fint vare!
Fotade genom fönstret när jag satt och käkade middag :)



Nu skrev min fina syster att hon älskar mig, hon är väl för lovely? ♥
j a g   ä l s k a r   d i g   m e d !

I won't be anyone's excuse to cry



The grey ceiling on the earth
Well it's lasted for a while
Take my thoughts for what they're worth
I've been acting like a child
In your opinion, and what is that?
It's just a different point of view

What else, what else can't I do?

I said I'm sorry, yeah I'm sorry.
I said I'm sorry, but what for?
If I hurt you then I hate myself
Don't want to hate myself, don't want to hurt you
Why do you choose your pain?
If you only know how much I love you, love you

[Chorus]

I won't be your winter
I won't be anyone's excuse to cry
We can be forgiven
I will be here

The old picture on the shelf

Well it's been there for a while
A frozen image of ourselves
We are acting like a child
Innocent and in a trance
A dance that lasted for a while

You read my eyes just like your diary,

oh remember, please remember
Well, I'm not a beggar, but what's more
If I hurt you, then I hate myself,
And I don't wanna hate myself, don't wanna hurt you
Why do you choose your pain?
If you only knew how much I love you

I won't be your winter

I won't be anyone's excuse to cry
We can be forgiven
I will be here

[Chorus]

I want to be normal, I want to feel safe, waking up screaming, it’s always the same..

 

 

 

Don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.
I know there’s a snake in my bed
eating its way through my head

I want to be normal, I want to feel safe

waking up screaming, it’s always the same.
I don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything’s ok.

Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

I’m trying to wash of the stains,

try not to think about the pain
I know I’ve got no place to hide,
God knows the times that I tried

I want to be normal, I want to feel safe

waking up screaming, it’s always the same.
I don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything’s ok.

Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

Hold me, tell me everything’s ok.

Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

Ooooooooh, oooooooooh, ooooooooooh, ooooooooooh.


I want to be normal, I want to feel safe.

Waking up screaming, it’s always the same.
I don’t want to turn off the light.
Hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything’s ok.

Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

Hold me, tell me everything’s ok.

Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.