och spilld mjölk överallt!

Jo hej! idag har jag och bästo härjat runt hela dagen. Först ätit en frullemacka, sen hjälpt mami och papi att bära lite av annas grejjer från min lägenhet, för hon har flyttat. Sen for vi till gve och fick bära in lite igen i hennes nya lägenhet, väldigt fint och mysigt där! & imorrn flyttar vi äntligen! hiho, kullebor.. vad sägs om det? får väl se. Senare iallafall så brände vi en skitabra skiva med massa lasse och annat bra. Så vi har glidit omkring och vrålat som alltid ;) Sen har vi ätit från dannes, det var ju som välldi gott men vi fick ont i magen nu på kvällskvisten och vi som vela ha glass, tyyyyypiskt! men det kommer fler stekardagar. Imorgon ska vi kliva upp relativt tidigt så det blir väl en " tidig " kväll ikväll, om jag lyckas.

Nu vill jag faktiskt kramas lite, så vi höres och synes. Fast imorgon är jag fan busy heela dagen lång, skönt.
älskar bästo <3

Godmorgon!


Morron! Nu är jag äntligen vaken. Min bästabästis väckte mig efter 10
men jag skrev att jag kliver upp snaaart, det vart lite väl länge men he gör inget!
Vi båda vakna typ samtidigt, kanske var det frullemackan som lockade? haha
Nåja, snart ska vi iallafall åka och äta frukost i solskenet, kanske man sitter ute o äter :)






 



Älskade, älskade Lasse & Miss Li ! ♥
Hur kan man vara så helvetes bra?

Det kunde ha varit nån annan.. men det var vi!

Nämen hello hey, what's your name?
Hehe ne men iallafaaaall, sitter i lägenheten nu, 2 nätter kvar i denna lägenhet sen blir jag & älskling kullebor. Jäkligt skönt att slippa äckelmalmberget! Vi har packat och burit ner en massa grejjer typ hela dagen idag, jag är helt slut.. Nu är det bara alla stora grejjer kvar, sängen, soffan, tvn och datorn.

Min bästavän ska hjälpa mig på onsdag att bära in grejjer, välldi snällt av henne tycker jag! älsk & kim tar alla stora saker, skönt det. Mer vet jag inte om jag har att säga.. hela den här veckan är nog fullspäckad med flytt och inredning :D spebnnande.

Jag saknar min bästoew, hör du deee? bra. Men imorrn ses vi ju garra ;)
Kanske man borde ta en frullemacka imorrn ändåe? det är som guått.

Nu ska jag kika runt lite här och sen krypa ner i sängen bredvid min sötnos.
Puss & gonatt

Lördag

Ja då satt man här igen, lite tröttare än vanligt den här gången. Jag var nämligen på grillferre hos Ems med en massa roligt folk, bland annat besto :) det var trevligt. Sen vid tolv for vi till Nex & dansade röven av oss, jag & besto, väldigt roligt kan jag ju säga :) Sen hämtade mamma mig och jag tog en pizza och for till byn.

Snart ska jag till min älskling, han är här i dokkas hos biffen o snickrar i hans stuga. Nu ska jag kurera med cola ;)
See you later aligator. Puss

Vilken heldag..

Idag har jag varit med sasselito typ hela dagen lång. Det började med att vi for och gled lite igge och lät han glänsa lite i detta underbara stekarväder. Vi gick även en svänka på stan men det var så hett så man dog litegrann, fast jag klagar inte!

Efter det for vi typ hem och käka och sånt där och sen for vi såklart på en kvällstur, vi for upp på dundret och fotade lite vackra bilder. Vi har även vrålat lasselåtar och planerat det ena med det tredje. Vi ska nämligen på grillferre imorron, blir säkert roligt, hoppas det är varmt så in i helvete då också.

Sen vet jag inte om vi gjort så mycket, förutom att fotat, vilket vi har gjort hela kvällen ungefär :)
Nu får ni se lite bilder.. fick ni inte nog finns det mer på min bilddagbok ;)



Jag älskar min bästa vän så det gör ont ♥

<3

Jag älskar dig mer än någonting annat.
Du är min allra bästa vän &
jag skulle aldrig klara mig utan dig.
Jag är så tacksam över att du finns i mitt liv,
det finns ingen som du hjärtat, ingen.

Du gör mig glad och får mig att skratta,
fast livet är åt helvete vissa gånger
så kan du alltid göra mig lycklig
& för mig är det guldvärt.

Du är den enda som vet allting om mig
& den enda som förstår mig.
Du finns alltid där när jag behöver dig,
& fångar mig när jag faller.
Du torkar mina tårar
& får mig att le igen.

Skulle jag tappa synen,
skulle du få vara mina ögon.
Skulle jag tappa hörseln,
skulle du få vara mina öron.
Skulle jag tappa hjärtat,
skulle du få vara mitt.


Du är fan ett mirakel, du är mitt mirakel. ♥


02:24

Nämen hallå där! Nu har jag & bästo varit på värsta äventyret. Först for vi på stora staden men det var helt värdelöst och folktomt så då stod vi utanför kioskpiraten i några timmar och hade fototajm. När vi hade fotat klart körde vi mest omkring och lekte tuff, jag brassa mot malmberget & till våran stora förvåning ser vi ett rån. Vi körde bara förbi, jag menar, vad kunde vi ha gjort? han kunde ju ha dödat oss + igor! Det var iaf nån jävla pundarejao som snodde en volvo v70, så om någon saknar en sådan kan ni ju alltid höra av er till oss, vi är FBI! & min arbetskamrat får ni tag på via hennes väldigt populära och spännande blogg: http://justwordsfrommyheart.blogg.se/
Mer än så har väl egentligen inte hänt oss idag, vi råkar alltid ut för såna spännande och hemska äventyr, eller hur partner?
Nu måste jag fan trycka en ostmacka så jag klarar det här, är väldigt hungrig efter den horribla händelsen! ;)


JAG OCH MIN PARTNER!!


PEACE!
/ GÄLLIVARES NYA FBI (PÅ HALVTID.)

Onsdag

Hejhej hallå dagboken! Idag har jag inte gjort så särskilt mycket,
mest varit i byn och känt lugnet.
En strålande sol, lasse på högsta volym & bra sällskap. Bra dag va?
Avslutar dagen med lite bilder som är från olika tillfällen.
Ha det bra. Puss








en sista sak..


älskade film..





Pics



& den här vackra bilbden gjorde min
 ellre bestesteven sebnebenebne!

 

23:06

Hej hej hemskt mycket hej! Nu är jag tillbaka i min lilla vrå igen efter en heldag med bästo & igge. Dagen har bjudit på det ena och det andra och varit relativt bra. Tyvärr inte så skrattig dock, mest seg och slö faktiskt :O inte likt oss. Men alla dar kan ju inte vara bra dar, eller ? Nåja.
Imorgon vet jag inte vad som händer, jag kanske åker hem till min älskade byhåla en svänkipänki, hoppas det är stekväder imorgon också! fast lite mer sol än idag hade ju inte skadat.

Over and out.

 















Goddagens!

Hejhej hallå dagboken! Jag har kommit hem för en stund sen, jag har varit med min bästavän och käkat en frullemacka på vetehatten & efter det kolla vi läget lite och pratade med tobbelito. Nu sitter jag hemma och har just lagat mat, kyckling, ris & currysås fick det bli idag. Senare ikväll ska vi nog på äventyr jag och sabne, blir spännande ;D
Snarrebarre kommer älskepelske hem från jåppet, hiho. Jag hade vela lägga in lite bilder här men jag har glömt min kamerasladd i byn så det går icket.
Nu ska jag kila vidare, fast först en bild.



03:35

 " Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med "

- Lars Winnerbäck.

01:25

Nu har jag kommit hem igen, har varit med min sabnebanabne sen typ halv sju och kul har det varit! älskar den där tösatösen =) imorron ska vi ta en frukostmacka på vetehatten och försöka vakna tidigt, undra hur det ska gå?
Jag är inte det minsta trött som vanligt, jäkligt jobbigt att sitta uppe och uggla halva nätterna men så går det om man ska sova till två varje dag =( måste försöka vända tillbaka mitt dygn, bara liite.

Idag är det förresten den 23e vilket betyder att jag & hjärtat varit tillsammans i 3 år och 4 månader.
Vi har våra dagliga bråk och tjafs om allt och ingenting men det är väl så det ska vara, jag skulle iaf
aldrig vela leva utan dig. Du vet allt om mig, jag vet allt om dig & du vet precis hur du ska göra för att få mig glad.
Aldrig utan dig ♥ you make my day honey.

Nu ska jag nog tvätta bort sminket och sen ska jag nog uggla lite till ;)
P&K


Godmorgon!

Äntligen sommar & finväder, som man har längtat. Jag vill ut och glassa men det är inge roligt utan bästo =/ älskling slutar iaf halv fyra så då slipper jag sitta här i min ensamhet. Tror jag ska äta frulle nu och sen fixa mig lite =) uppdaterar säkert ifall det händer något spännande. Puss&kram

Ett nytt försök.. igen

Hej & hå! tänkte göra ett nytt försök med den här bloggen, vilket jag gjort ett antal gånger men vi får väl se hur det går. Idag har jag iallafall vaknat jävligt sent, tror klockan hann slå 14:30 men då somnade jag inte förrän vid 4 på morgonen så. Jag har hunnit träffa min bästo och marrebarre en svänka idag, dom kom till byn o käka glass o softade lite.

Sen har jag varit med tompelompa i byn och sen vid åtta typ for vi till storstan och nu ligger min sötgris och sover så sött. Stackarn ska upp om typ 2 timmar. Jag är inte så väldans trött men tänkte faktiskt hoppa i säng snart jag med. Sanne gick ju också och sov då var det inge roligt att sitta vid datorn längre =/ så du vet så saknar jag dig och hoppas vi umgås imorrn efter du varit i lubleå!

Nä nu ska jag borsta tänderna och dricka vatten sen är det godnatt för mig.
Puss