Roadtrip.


världens kanske vackraste låt.

 

do it.


myslåt.


Half a chance, the thanks i get.


01.35

Hej på er. Ligger i sängen och lyssnar musik just nu, försöker bli trött men det går väl allt annat än bra. Är ensam hemma, mamma och pappa har åkt till stugan. Skönt med ensamhet men samtidigt rätt tråkigt. Idag har jag bara myst med Morgan hela dagen lång, sovit, tittat film och ätit onyttigheter. Imorgon vet jag inte vad som sker, säkerligen ingenting speciellt. Hoppas på sol så man kan få känna lite värme på huden och få lite gnista och en gnutta hopp. 

Tänk att det redan är juni, det känns så sjukt längesen det var det sist, samtidigt som det känns som igår. Skumt det där. Och på lördag är det ms meet igen, får väl se vad som sker då. Man vet aldrig med den där jäkla dagen. 

Nä nu ska jag avrunda, vart så jobbigt att skriva. 
Puss

<3


true.


Fredags make-up.


11 Juni.


Text.

Skriver aldrig något i denna blogg längre, den består mest av bilder för tillfället. Men jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, känns som att jag inte har sådär jättemycket intressant att dela med mig av. Klockan är 3 och jag kan inte somna, blir så jävla less!! Uääh, ska slå igång någon film och ge det ett försök till.

Och vartfaaan är sommaren? Nu orkar jag inte med kyla längre. Jag behöver gröna gräsmattor, blommor, blå himmel, strålande sol, varma vindar, svalkande dopp och allt annat som hör till sommaren. 

Well, godnatt. Bara hoppas man slipper mardrömmar denna natt...


No, you don't.

?



Bilder med nya objektivet.


Svar på kommentar

Elin om Dagens make.:
Tjena! 
Lite nyfiken bara, haru studerat till makeup artist eller haru lärt dig själv? :)
Hejhej! Jag är självlärd:)

Dagens make.


Dagens make.