29e januari.

Hundra år sen jag bloggade, känner ingen lust eller ork till det just nu.

Rör mina händer, du måste förstå, jag orkar inte förklara, försök att se det ändå.

Idag har det varit en rätt så trevlig dag. Har busat på med leon och umgåtts med syster lite innan hon drog vidare till Luleå. Efter det brassade jag till gve för att vara med min bästis, så vi for på en tur med hennes kärra! Fasen så skönt när hon fått körkort, så man för en gångsskull fick åka istället för att köra :) Sen bjöd hon mig på mat, så vi käkade och drog på dollar efter det. Vi har mest bara åkt omkring, lyssnat musik och pratat hela kvällen. Vilket var längesen, så det var skönt.

Har kommit hem för en stund sen och tagit en dusch, frös som ett aaaas! Nu sitter jag och tittar Scrubs och ska försöka sova snart, får se hur det går.
Sov så gott.

Svar på kommentar

Therese om Gaah!:
Kan vara om du bara trycker på enter, blir så för mig ibland också på blogg.se. Bättre att trycka shift+enter två gånger så man är säker på att det blir radbrytning.

Okej, ska prova det. Tack så mycket! =)

Gaah!

Gode störande när inte min text delas upp i stycken, trots att jag gör det när jag skriver! Någon mer som haft det problemet?! Så trist att läsa en 25 meters lång text i ett.
Nåja, natti!

The sun will rise.

Halloj! Tänkte berätta om min helg litegranna. For ju som sagt till luleå i onsdags, skulle egentligen bara stannat där till fredag men det blev inte riktigt så, kom hem ikväll. Vi har haft det roligt iaf, anna jobbade på fredag och kom hem före 20 typ, så jag var och solade och promenerade med sigge en o en halv timma, var riktigt fint vårväder med strålande sol och -4 grader.

Sedan fixade jag mig och drack lite vin i väntan på att anna skulle komma hem. Vi for på Olivers efter 23 typ och åkte hem vid 3 snåret. Vi har dansat som as och haft allmänt trevligt. Fick sovsällskap av D som också valde att överge gällivare denna helg. Så vi drack lite vin och surrade på till 6 nångång och sen däckade vi. Fint! :)

På lördag mådde jag väldigt dåligt, haha fyfan. Sov om vartannat hela dagen, anna fick jobba stackarn. På kvällen käkade vi pizza och kollade någon film vi hyrde. Och idag drog vi till byn rätt tidigt, här har vi busat med leon, vi for även till stan, jag hämtade ut mina två paket. Nöjd med kläderna men skorna var sjukt smala så jag inte ens fick dom över foten, sjukt. Så dom ska mami ta.

Vi har varit på en rask promenad för ett tag sen och ätit varma mackor. Nu ligger vi i min säng och nördar på varsin dator. Imorgon blir det gve en svänki igen för att uträtta lite ärenden och sådär. Nu ska jag avrunda här och prata skit med min syster.


Pusss



Svar på kommentar

Evelina om Måndagens make-up.:
Oj vilka fina sminkningar! Har köpt på mig en massa borstar, så nu gäller det bara att öva öva :) något speciellt tips gällande sotningar? Kram


Tack så mycket! Det är viktigt att verkligen sudda ut skuggan så att det inte blir några skarpa linjer, för att få en så sotad look som möjligt. Sen att använda primer under, för att förstärka färgen och få den att hålla. Bara öva och öva! :)

Just when i put my guard away, it's the same old story, you left me broken and betrayed.

Hello! Tänkte slänga in ett inlägg såhär på kvällskvisten. Idag har jag och syster varit aktiv hela dagen, vi har gått på stan i någon timma, suttit och fikat, kom hem och åt mat, sen ut på promenad i en timma runt sjön, efter det for vi och solade och avslutade med en tripp till Ica Maxi. Har fyndat en hel del bra grejor faktiskt, promenadskor, fleecetröja + byxor, en kofta, ett par leggins, underkläder, parfym, mp3 spelare, troor det var allt.

Imorgon jobbar anna kväll, lite tråk men jag ska nog roa mig med att promma och dra en solning för att få tiden att gå. Funderar på att stanna här i till lördag men jag har inte riktigt bestämt mig, får se helt enkelt. Nu måste jag försöka somna, vilket är så förbannat svårt jämt.
Vi hörs. Pusss


pic fr weheartit.

Du vill veta vad jag känner - men ingenting känns..

Jag är så trött, trött på inget, trött på allt. Vill helst sova men får sån ångest av att sova bort halva dagen. Somnade 6 imorse, tvingade mig upp vid 12, seg som en zombie. Men upp kom jag, tog en dusch och nu sitter jag här.

Den dåliga sömnen var ändå värt, har legat i malmberget och pratat halva natten med D. Väldigt skönt att rensa sina tankar lite med någon som lyssnar och framförallt förstår mig. Inte ofta det händer. Så det är ju väldigt uppskattat och behövligt. Jag är dålig på att prata ut och förklara hur jag känner och mår, en grej jag måste träna lite på. Prataprataprata. Svårt när man inte vet vad man ska säga? Nåja, skönt var det iaf och jag känner mig en aning lättare.

Snart hoppar jag i bilen och drar till Luleå, jag vill umgås med min fina syster och bara vara. Gå på stan och se om man hittar något fint. Jag måste köpa ett par promenadskor iaf, så jag kan börja promma! För det tänker jag göra, hur trött jag än är eller hur kallt det än är ute. Sen ska jag se om jag hittar något på Gina, fick ju presentkort därifrån i julklapp. Har ju dock gjort 2 beställningar därifrån men något hittar man alltid!

Nä, nu måste jag käka något och sen bege mig, fan vad trist att köra i mörker.
Pusss


Måndagens make-up.



I hope that you see right through my walls, I hope that you catch me, 'cause I'm already falling.


Maybe so..


pic fr weheartit.

Min foundation-rutin.

Tänkte berätta lite om min foundation-rutin, eftersom att jag bytt helt för ett tag sen och för att det är lite tomt på skönhetsrelaterade inlägg just nu. Jag har iallafall börjat använda mineral smink, vilket jag iofs använt tidigare men då i flytande form. Nu använder jag mig utav TiKeis foundation och concealer som är i puderform.

Och såhär använder jag det:

Börjar med att smörja in ansiktet med en återfuktande hudkräm.
♥Sedan smörjer jag in hela ansiktet med en mattgörande primer.

♥Efter det är det dags för concealer, först använder jag Make Up Stores Cover All Mix för att täcka finnar osv, sen använder jag TiKeis concealer på det som är i en mintgrön färg, den gröna färgen hjälper till att dölja röda partier och blir självklart inte grön på huden om man inte tar alldeles för mycket förstås.

♥Tillsist är det då dags för själva foundationen, som jag applicerar med deras kabukiborste som är supermjuk och ger ett jämnt resultat. Man kan täcka hur mycket man vill, bara applicera fler lager om man vill ha mer täckning.

♥Och jag avslutar med att applicera ett bronzepuder under kindbenen för att få lite konturer i ansiktet. Sedan applicerar jag ett rouge på "äpplena" på kinderna och en guldig highlighter ovanför kindbenen.

Jag måste erkänna att jag varit lite skeptisk till foundation i puderform just för att jag varit osäker på ifall det verkligen täcker lika bra som en flytande. Men nu vet jag ju hur det ligger till och jag måste säga att det täcker precis lika bra som flytande foundation, om inte bättre till och med. Det känns mycket "nyttigare" för huden att använda mineralsmink och det är skönt att slippa känna sig "kladdig" i ansiktet, som man lätt gör med flytande foundation. Man får helt enkelt en jämn och fin hy utan att känna sig sminkad.

Det finns många bra saker med TiKeis smink, bla:
+ Bra produkter
+ Liten allergirisk
+ Bra täckning
+ Många nyanser, alla kan hitta sin färg
+ Passar alla hudtyper
+ Billigt
+ Snabb leverans, man får alltid tester med

Och många andra grejer som man kan läsa om på deras hemsida. Är du också sugen på att testa deras produkter? Kika in på http://tikei.se/.
googlebild

Skor..

Beställde ett par skor från skopunkten.com precis,
dom såg så sköna ut och jag har inga varma vinterskor
direkt. Hade dock behövt nå bra promenadskor, måste
fixa ett par så jag kan promma varje dag.

Nu är min onepiece färdig!




Väldigt fin & skön vart den! =)

Fredagens make-up.


True story.

pic fr weheartit.

Out of the doubt that fills my mind, I somehow find, you and I collide.

Hej på er. Sitter redan i sängen och är i princip redo att sova. Min plan är att försöka somna på en lite normalare tid ikväll, helst före 5 på morgonen vore fint. Mitt dygn är helt fuckat men har faktiskt inte sovit på dagen, vilket borde underlätta. Har inte gjort någonting vettigt idag, var ute på en promenad på dan, det är väl det enda. Men det var riktigt skönt, ska promma imorgon också innan det börjar skymma. Har även lust att åka skidor, believe it or not. Men jag har faktiskt älskat det förut så kanske jag tycker om det än? Tåls att fundera på.

Leon är här och ska vara här över natten också, lillgossen har längtat hela veckan att få sova här. Så nu sitter han bänkad framför det där tvspelet som vanligt :) Vi har nyss käkat varma mackor och jag fick till och med han att äta en, sa åt han att det smakar som pizza ungefär, var någonstans där det hela vart intressant.
Imorgon är det fredag och syster kommer hem från luleå, kuul! :) Får se vad som sker resten av helgen, om jag eventuellt får besök, vore inte helt fel. Har lust att typ grilla eller något i helg, vara ute iaf, det är ju faktiskt en riktigt fin vinter, kring -5 grader varje dag, om man tänker på förra årets -30 som varade i ungefär en månad, huuh! Nä nå måste man ta vara på de fina dagarna.
Nu ska jag runda av här, kika runt lite på weheartit, (ni blir säkert less på alla tusentals textbilder jag lägger upp men jag är galen i fina citat osv), seen ska jag sussa.

Put your arms around me and i'm home.


I'm back.

Okey, nu är min vanliga blogg ok igen. Var visst bara att återställa alla kodmallar, tur var ju det. Har nog ändå kvar den nya bloggen jag gjorde, frido.blogg.se kan alltid vara bra att ha. Men lär nog använda denna.

pic fr weheartit.


Hejsan hoppsan!

Har skaffat mig en ny blogg nu, eftersom denna ser ut och beter sig lite som den vill. Så, från och med nu tills den här bloggen blir normal, om det händer ens, så kan ni besöka http://frido.blogg.se/ ni som känner för det.

Pusss

-


Jävla blogg.

Min blogg ser ju helt normal ut när jag förhandsgranskar när jag fixar i designen men sen när jag sparar och ska titta så ser allt helt fuckat ut igen!! Har testat byta teman och grejer, ingenting fungerar. Kanske lika att ta bort hela skiten! Blir bara galen.

Less jag blir.

Min blogg fan funkar ju tamejfan inte. Nu har jag ändrat tema och gjort om en massa på nytt men liktförbannat fungerar det inte. Hur fan ska man gööra?

And once you lose yourself, you have two choices. Find the person you used to be, or lose that person completely.


I Realize now that when your heart breaks, you gotta fight like hell to make sure you're still alive. Because you are. And that pain you feel? That's life. The confusion and fear? That's there to remind you, that somewhere out there is something better, and that something is worth fighting for.


Fel?

Äre min blogg eller allas som dummar sig? Inga inlägg kommer ju upp! Åh, vad störande.

Året var 2012.

Tänkte att jag måste fixa om min blogg en aning. Nytt år, ny blogg? Ja men något sånt, jag var så jävla less på den förra designen så usch. Nyårsafton firades som sagt hos sanne och marcus. Vi var inte så många men ett par stycken, vi spela lite och bara umgicks, det var trevligt. Kollade på lite raketer vid 12 slaget men lilla kira blev så rädd så vi gick in ganska fort. Mamma kom och hämtade mig vid 3 typ, vi skjutsade D och hans vän till gve och sen drog vi mot byn. Jag åt som ett svin när jag kom hem, var så jävla hungrig. Sen däckade jag rätt omgående.

Idag har jag baara tagit det lugnt, sovit länge, tittat massa filmer oså. Imorgon vet jag inte vad som händer och sker. Ska kanske till stan en runda men jag får se :) nu ska jag avrunda här och äta något, igen. Sen förflytta mitt arsle till sängen och fortsätta filmtittandet.

Ha en trevlig kväll.

Pusss


& såhär var håret & outfiten


Tänkte visa er nyårs-mejken!