Jag älskar dig så mycket att det gör ont i hela mig ♥

Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Var inte rädd, Jag går bredvid dig.

Nu är jag din, och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Ja jag ska älska dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när hoppet sviker.
Du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig.
För du betyder allt för mig.


 


<3

And we could only see each other, we'll bleed together,
These arms will not be taught to need another,
'Cause we were the special two


Hello hey, what's your name?

Hej igen! Idag har jag varit med mami nästan hela dagen, hon kom hit till oss och jag fick mina ögonskuggor, woho! Bara en ögonskugga hade kraschat, en ful typ knallgrön, så det var ju bra! Jag är skitnöjd, jag ääälskar dom!

Jag och mami for iaf ut på en massa ärenden, åhlins, dollar, coop osv, sen for vi tillbaka till oss och jag käkade och mamma & älsk drack kaffe och fikade wienerbröd. Sen innan mami for hem så satt vi vid datorn och kikade lite, laddade ner lite musik och brände två skivor åt henne så hon har något att digga i bilen :D

När mami for hem har jag mest suttit och lekt lite med mina ögonskuggor, testsminkat lite och sådär, bara slarvigt, utan mascara och sånt. Har även fotat lite grejjs som jag kommer slänga upp här alldeles snaart.

Jag är trött och ska snart stänga ner här och lägga mig på spikmattan och bara slappna av, det är verkligen skönt, man blir så härligt trött efteråt. Har även laddat ner sex and the city 2, blir nog inte att se den ikväll dock, jag vill se den med älsk men han halvsover redan så det får bli nästa vecka någon dag.

Imorgon bär det av till byn, far nog rätt tidigt skulle jag tro, skönt.
Godnatt. Puss







men ska jag älska, då ska det finnas tid att älska fritt


Falling in love is not finding the perfect person,
it's learning to love an imperfect person perfectly..

Come as you are, as you were, as I want you to be

Godmorgon! Vaknade lite väl sent idag, men jag orkade helt enkelt inte upp tidigare! Jag diskade igår på natten, jäkligt skönt att kliva upp till ett rent och fint kök :D finns inget värre än när det är världens berg av disk, usch då vill man bara ge upp, haha. Nåja, ska snart fixa någon slags frulle, sen ska jag umgås med min kära mamma. Känner mig lite stressad nu så jag måste nog hoppa i duschen och sen fixa mig lite. Har förresten drömt värsta mardrömmarna inatt, usch var skiträdd när jag vaknade!

Uppdaterar nog mer senare, det har inte hänt så mycket intressant. Förutom att mamma skrev att jag fått 3 paket, jag hoppashoppas det är mina ögonskuggor!! :D nu blev jag genast på bättre humör.

Ha en bra dag! PUSS


I said you can have whatever you like

Har nyss kommit innanför dörren, har varit med sanne igen. Vi gick på coop efter hon hade slutat jobba, sedan drog vi några varv på stan, rätt mycket folk ute ändå, beror kanske på det fina vädret, fast nu har ju dock solen försvunnit men det är väldigt varmt. Jag vet inte vad jag ska göra riktigt, jag är inte trött ännu så det är nog ingen idé att lägga sig. Kanske hoppar i duschen och sen kikar någon film.

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, har inga planer alls. Jag hoppas verkligen min 120 palette kommer i veckan, mina ögonskuggor jag köpt från tradera, skulle vara skitkul!

I helgen har jag inga planer alls, ska vara hemma i byn bara tror jag, ta det lugnt. Mami ska vara barnvakt på fredag så då ska jag mysa med sötnosarna! :)

Har bytt header och ändrat lite i designen, blir så snabbt less, men denna är jag faktiskt nöjd med, återstår att se hur länge bara!

Nä, nu ska jag kila! Får se om det blir någon till uppdatering, lär inte somna på ett tag så vem vet?
Puss

Dagens make!


Slänger in en bild på dagens sminkning för skojskull. Enkelt och somrigt :D

En rejäl bildbomb på ingång!

Har varit med sanne idag innan hon började jobba, så vi var på en fotorunda!

Riktigt kul, bra väder och fina bilder. Nu har jag suttit och redigerat ett bra tag, så nu slänger jag in alla bilder, enjoy!

 

 

 


Bli en Buzzador?

Jag har blivit en buzzador, vilket innebär att jag kommer få testa en massa olika produkter/saker gratis för att sedan recensera de, säga vad jag tyckte var bra/mindre bra osvosv. Kommer även låta mina vänner/familj pröva de olika sakerna och höra deras åsikter! Om ni också vill bli en buzzador så kan ni läsa på deras hemsida allt ni behöver veta, http://www.buzzador.com/

Hoppas det blir roligt! :D Det kan ta ett tag innan man får en kampanj men det är bara att hålla ögonen öppna efter mejl från dem!

fuck you all goodnight

Nä mina vänner, nu ska jag faktiskt krypa ner bredvid min älskade! Tidigt va?
men jag är faktiskt rätt så jävla trött. Och det är BRA.

Imorgon, vad händer då? ingen aning. Jag ska iaf ställa klockan på halv elva som varje morgon så jag inte sover bort hela dagen. Kanske man drar på en fotorunda? Det återstår att se!



Jag undrar ofta..

Vem som läser min blogg egentligen?
( nu är det meningen att ni som läser ska lämna en kommentar ) ;)

Lockigt hår? ja tack.

Och jag har ett tips till er som vill ha lockigt hår, locka med plattång om ni har en sådan, så ni slipper lägga ut pengar på en locktång som säkert är mycket tjorvigare att använda än en plattång. Det blir snyggare med plattång och det går jättefort att göra! Om ni inte vet hur man gör, kan ni kika på youtube, det var så jag lärde mig!

Kan ju iofs lägga upp en video på hur man gör,
videon är ganska lång men man lär sig snabbt så man behöver inte titta hela.
Bara man får in tekniken så är det superenkelt!


I keep dancing on my own!



Jag har jäkligt trist så jag sitter och leker lite i PS. Så det kan dyka upp bilder här eller så inte.
Nu har iaf älsk kommit hem, har varit himla tråkigt här helt ensam, har inte ens varit utanför dörren idag, det märks att jag suttit vid datorn typ hela dagen, är helt trött och seg och ögonen svider. Kanske man skulle ta sig en kvällsfika, en dusch och sen lägga sig under täcket och försöka somna före fyra på morgonen? Det låter bra. Var förresten tvungen att locka håret, jag trivs mycket bättre i det, tycker rakt kan bli lite trist ibland.

Nu ska jag gå och mysa, som jag har längtat! ♥

<3


Testing!

Har ju som sagt testat mitt smink lite bättre idag, har använt nästan allt jag köpt till dagens sminkning, bara för att testa! Så här är ett litet smakprov! Vart ju inte värsta proffssminkningen men gillade färgerna på ögonskuggan osv.

 


Har använt detta:


creme-ögonskuggan + en annan brun/rosa som jag hade hemma
guld-ögonskuggan + silver-eyeliner
ögonbryns-kitet, den ljusare, puderaktiga
rouge + rouge-stick + bronzepuder
läppglanset i plåtburken
kajal


+ puder och foundation, fast det är ju inte något jag köpt nu!

Kommer absolut att beställa därifrån fler ggr, med tanke på priset så är det helt okej, rent av bra smink. Nu ska jag kika fejjan och sen göra något annat fräsigt! Hejrååå :D


Dagens!

 


Skitig spegel, det måste jag göra något åt!

Maybe I'm just overreacting, maybe you're the one for me

Hallo! Idag har jag vaknat vid elva, har mest tagit det lugnt hela dagen, fikat, sminkat mig, ätit middag, suttit vid datorn, surrat med syster i telefon, fotat lite osv. Jag vet inte vad som händer resten av kvällen, förmodligen ingenting. Älsk har fortfarande inte slutat, undra när han gör det? Äh jag vet inte. Nu ska jag leka lite i photoshop! Bjussar på några bilder.

 

Puss

 

 


Story of the year- I'm alive

 

Lägg till på Spotify!

Story Of The Year – I'm Alive

 


Svar på kommentar!

Postat av: Emma

Ser mycket bra ut
Var ögonbrynsfärgerna i creme?


-Japp, dom är i creme! Den mörka är väldigt krämig och den ljusare är mer puderaktig :D


<3

Lars Winnerbäck – Vad är det som bekymrar Sara Wehn

Jag älskar dig så!

When I tell you I love you I don't say it out of habit or to make conversation,
I say it to remind you that you're the best thing that ever happened to me.

måndagen den 26e juli 2010

Idag har jag vaknat vid elva ungefär, jag hoppade i duschen och sen började jag sminka mig och käkade lite, halv två for jag till mbgt och plockade upp bästo, vi for på stan och kikade lite på lindex, dojjan, sko görans, coop, dollar och lite sånt. Jag handlade mat på coop och lite smågrejer på dollar. Lämnade bästo på jobbet vid fyra och jag brassade hem, började laga lasagne, var klar vid fem typ, den vart riktigt god! första gången jag gör :) det var inte alls svårt, bara mycket olika moment. Sen har jag mest suttit vid datorn och vart med älskling, mami kom till stan på kvällen, hon tog med mitt smink som hade kommit till byn, vi var på coop och handlade, sen körde hon hem mig igen och jag har bara testat sminket lite och sådär.

 

Ska snart duscha av mig sminket och lägga mig på spikmattan med hörlurar i öronen och lyssna skön musik, jag låg så igår i typ 20 minuter, fasen vad avslappnad jag blev och gissa om jag somnade gott sen! Imorgon vet jag inte vad som händer, kanske ska vara med bästo innan hon börjar jobba, får se.

Ha det bra, puss & godnatt ♥

 

bild tagen från balkongen

 

min goda lasagne

 

en glad älskling

 

en jag med en konstig min

 


Slänger in en dagens när jag ändå är igång!


ELF!

Idag kom mitt smink från ELF, äntligen! som jag har väntat. Det tog exakt 1 vecka, vilket är helt okej tid, trodde faktiskt att det skulle ta upp till två veckor. Jag har testar grejerna lite smått bara men tänkte göra ett bättre försök imorgon och se om det funkar bra. Det jag testat hittills är då bra! Jag är nöjd med det mesta, färgerna är lite mörkare än de skulle vara, tex ögonskuggorna och läppglanset, annars är allt bra!
Nu lite bilder på det jag köpt!


rougeborste

 

silver eyeliner

 

lösögonfransar

 

läppglans

 

läppglans

 

nagellack

 

svart kajal

 

bronzepuder

 

rouge stick

 

rouge

 

ögonbryns-kit

 

ögonskugga

 

cream ögonskugga

 

 


Torra & slitna toppar?

Igår satte jag olja i håret, både i hårbotten, längderna och topparna.
Jag har sovit med det i en fläta hela natten och nu duschat bort det med
vanligt schampoo, håret blir jättemjukt och glansigt.
Det är mycket bättre med vanlig olja än inpackning! :D prova!


It's not that I can't live without you, It's that I don't even want to try..


Jag älskar dig min bästa vän. Jag vet inte vad jag skulle göra om inte du fanns, du är det bästa i mitt liv. Du finns alltid där för mig, dag som natt, det spelar ingen som helst roll. Du lyssnar på mig, du stöttar mig och det allra viktigaste- du förstår mig. Även om jag knappt själv vet vad fan jag pratar om, så vet du det. Jag vet inte hur många gånger du tagit emot mig när jag fallit men en sak vet jag och det är att jag skulle vara på botten om det inte vore får dig. Jag inte bara vill ha dig i mitt liv, jag måste, jag behöver dig. Hela tiden. Och det bästa med oss är att varken någon av oss behöver egentligen säga dess mer, ett uttryck räcker, en min, ett ord, för att vi ska veta hur den andra mår. Vi avslutar varandras meningar och tänker i exakt samma banor. Vi är nog menade för varandra, för vi träffades när vi behövde det som mest. Och sen dess har det fortsatt, är jag ledsen så är du de första som kommer upp i min skalle, den första jag vill prata med och även oftast den sista.

Du har förgyllt mitt liv sen första dagen vi pratade med varann och jag är evigt tacksam över att få vara din vän, jag är så stolt över dig, jag ser upp till dig, många säger att du är liten men du vet inte hur stor du är i mina ögon. En liten tjej med ett så stort hjärta, ett så genomsnällt hjärta. Du är så snäll och omtänksam, ibland till och med lite för snäll, men det är bara sån du är. Och jag älskar dig, precis som du är.

Är du ledsen- så gör det ont i mig med. Är du glad- så skrattar jag med dig.
Om jag ska vara ärlig så trodde jag inte på mirakel, men det var såklart innan jag träffade dig.

Du är ett mirakel, du är mitt egna lilla mirakel & tillsammans kan vi gå hur långt som helst!

 


Jag sjunger för mig själv, fastän jag vet att sånt kan kallas ensamhet.

Hallå, eller godmorgon får man väl säga. Jag är jävligt less på att ha en sån här skev dygnsrytm, jag mår dessutom skit av det. Jag lägger mig fem på morgonen, vaknar två, tre på dagen, mår illa, kan inte äta, är som en levande död, blek, trött, likgiltig. Får i mig något först på kvällen, får magkatarr för att jag äter så sällan, är yr och fryser. Ja you name it. Fyfan, vet inte hur jag ska fixa det, ser ingen anledning till att vakna klockan åtta när man ändå inte har något jobb, vad ska man göra, sitta vid datorn? då somnar man ju ändå bara. Jag behöver nog ett jobb, mår fan så mycket bättre då. Min magkatarr var nästan helt bra när jag jobbade på dagis i tre veckor, för då hade jag regelbundna rutiner, åt var tredje timma, sov när man skulle, vaknade när man skulle osvosvosv.

Hjälp mig? Jag blir galen snart!

Idag ska jag till byn, men ingenting är kul alls, när man ändå fan inte orkar göra något och mår illa hela dagen. HOJJ, kan det aldrig bara vara BRA? Kanske man ska testa vända tillbaka dygnet på något sätt i helgen, vakna tidigt, äta frukost, ta medicin mot magkatarr, gå ut på en promenad så man får tillbaka hungern, äta lunch, mellanmål, middag och kvällsfika, lägga sig senast tolv, vakna senast.. tio typ. Det låter bra, men det blir svårt. Egentligen är det väl inte så konstigt om kroppen mår skit av det här, eller är det jag som är känslig? måste hur som helst fixa det. På något sätt. För det är fan inte kul att leva när man ändå bara vill sova eller spy typ. Jag ringde vårdcentralen och berättade hur jag mådde osv och hon trodde direkt att det beror på mina dåliga vanor, så jag får väl lita på det då. Nog tjatat om det, behövde bara skriva av mig, för detta gör mig jävligt förbannad!

Förresten så har det blivit höst nu, igår var det mörkt ute när jag gick och la mig och nu blåser det isvindar, precis som på hösten, solen skiner men det är så förbannat kallt i luften. Jag som fortfarande väntar på sommarn, bara jag som tycker att det varit skitväder? har det varit varmt har det bara börjat åska och regna, i princip varje dag.

Det blev ett jävligt gnälligt inlägg men ibland måste man få gnälla av sig lite.
Nu ska jag nog åka till byn och ta mig en promenad, jag orkar inte sitta här i lägenheten hela dagen.

Hejdå. Ge mig tips på vad jag kan göra åt mitt dygn tack.


<3

En snutt från filmen, 10 things I hate about you.


*




 


Gråa dagar skyndar aldrig på..

Det känns som att jag blivit knuffad från ett flygplan på 1000 meters höjd
& jag vet varken när, var eller hur jag ska landa.

!!

Rösta på denna också! :D




http://nelly.com/designyourshoe/?obj=1ejQqR3MULnmoHI5kN9ed9YTTAYtNWABziRfzHpHTRs8W138Dybe#shoeGallery

!

Rösta på min sko! :D




http://nelly.com/designyourshoe/?obj=8xMcaETmK1L2pn0UY1zqFskXSttTwvKrhXK8bdjkRtb6UZPsNCWS#shoeGallery

En slags outfit.

Bjuder på en kass bild men detta är iaf vad jag har på mig idag.

 

Tjingeling!


Update!

Nu har jag hunnit färga håret, sminkat mig, ätit mat och fotat lite.
Nu ska jag nog brassa till byn och hjälpa mamma med diverse saker!
Här får ni lite smakprov ;) jag vart väldigt mörkhårig, men det gör icket,
jag gillar det bäst när det är så mörkt att det nästannästan är svart men ändå skimrar i brunt.


ps, jag älskar min kamera.



I need you now.

 

 

 


I've built a wall, not to block anyone out but to see who loves me enough to climb over it

Whether you are sweet or cruel, I’m gonna love you either way..

Godmorgon! Jag har klivit upp för en halvimma sen ungefär, och tom har åkt på jobbet, hann inte mysas nånting, men så gåår det när man sover hela jävla dagen för att man somnar fem på morgonen!

Jag ska nog börja rulla mot byn snart, så fort jag orkar pallra mig ut till bilen med en massa packning som alltid. Det är faktiskt sol och ganska varmt ute, nästan att man blir chockad. Tror inte det blir mer sommar än såhär, det är ju hemskt, på kvällarna känns det fan som höst, iskallt i luften. Jag älskar hösten, den är mysig när det börjar bli mörkt om kvällarna och sådär men nu vill jag faktiskt ha SOMMAR. Ett jävla tag till iaf.

Bytte bakgrund på bloggen igår, har alltid bara haft svart eller vit, men jag tyckte denna var väldigt söt! får väl se hur länge jag kan ha den innan jag blir less!

Nää nu har jag inget mer att säga, det har som inte hunnit hända så mycket sen jag klev upp :P
Puss & hej!

Please promise me that no matter what happens, you'll never let go.

Idag har jag vaknat efter tolv nångång, älsk for på jobbet vid ett, han jobbar eftermiddag denna vecka. Så jag har varit med mami hela dagen lång, hon kom vid två så då for vi på stan på olika affärer, jive, dojjan, lindex, coop och dollar. Jag köpte tre snygga armband från Lindex, har länge sökt nå fina läder eller nitarmband, hittade ett tunt nitarmband, ett svart med svarta nitar, sen ett armband med tre svarta kedjor som sitter fast i varandra och ett armband i läder med silverkulor och en silverkedja. Lite svårt att förklara men dom var finiga! Sen handlade jag en massa mat på coop, det ekade i både kylen och frysen här, så det behövdes! :) köpte även en hårfärg, mörkbrun, färgade håret i slutet på maj så det är ett tag sen, har massa äcklig utväxt som måste bort.

När jag kom hem lagade jag köttfärssås&spagge och sen har jag mest suttit vid datorn, duschat, kollat tv osv. Nu laddar jag ner Snabba Cash så vi ska titta den, äntligen har den kommit ut! :D

Imorgon ska jag till byn på dan någongång och fixa lite, sen sover jag där till onsdag iaf. Får se vart jag hamnar sen.

Nu ska jag bränna en skiva så jag har lite bra musik att digga i bilen ;D
Puss & godnatt.


Grattis på födelsedagen, världens bästa syster!

systrar - som grenar på ett träd, växer vi i olika riktningar, men våra rötter förblir detsamma


<3


ego-pics!


Lite bilder från i fredags..


<3

And I wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time.


My weakness is that I care too much.

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen, jag är för busy (not) jag är bara slö. I helgen händer inte något alls faktiskt, igår tog jag det bara lugnt, for en vända till stan för att hämta ut ett paket med 3 par skor. 2 tygskor och ett par gladiator :) fina! Idag skulle jag väl egentligen till stugan men det blev helt enkelt inte så, jag ides inte, hade ingen lust, hade ingen ork, you name it. Så jag sitter här hemma i byn nu i min ensamhet, inte mig emot! älskar nämligen att vara ensam. Älskling är hemma med sin kusin som är och hälsar på så jag får träffa han till veckan istället :) eller imorgon blir det ju, om jag ids åka till stan. Jag är väldigt slö för tillfället. Hah hojj.

Idag har jag gjort en beställning från eyelipsface.com, det är då alltså smink, beställde 15 grejer för 300 spänn! Deeet är mycket för pengarna! Ni kan få adressen dit så ni också kan fynda http://www.eyeslipsface.se/ :D längtar som tusan tills jag får allt, kunde dock ta upp till 2-3 veckor men den som väntar på något gott! Kanske fotar allt jag köpt sen när jag fått det och säger om det var användbart. Med sånt där billigt smink vet man ju aldrig.

Jag har så förbannat ont i nacken alltså, den är helt stel och stenhård, fattar inte vad jag gjort.. sovit dåligt maybe. Har fotat lite egobilder idag men sladden till kameran råkade bli kvar i stan så sätter in allt när jag kommer dit.

Nä, nu har jag ingenting mer att upplysa er om, ska kika om det finns något bra på tv. Det var en jäkla massa skräckfilmer men det tänker jag inte se när jag är helt ensam hemma och ska sova ensam, feg? skulle kalla det smart.

Kan slänga in en bild som jag fotat med min mobil idag iaf, suddig och allt!
& en ros som mami fotat :)


<3


i love you like the stars above


slänger in en liten film som jag gjort för ett tag sen

men som jag glömt att ladda upp :)


Nothing compares to you.


Jag kommer älska dig så länge mitt hjärta klarar av att slå.

Så länge vi är tillsammans, faller resten på plats..



Igår var det fullt upp hela långa dagen. Jag & bästo for på roadtrip när hon hade slutat jobbet, fast först for vi på coop och handlade, sen tankade vi och köpte frullemacka. Vi drog förbi dokkas, där jag visade några sevärdheter (min gård osv) hähä, sen for vi vidare mot ullatti, där fanns det dock inte allt för mycket att se, några får tittade vi på, vi stod på kiosken i några sec också innan vi drog därifrån igen. När vi kom tillbaka till stan så for vi på interflora där vi köpte lite grejer, rosor bla, vi är väl för söta. Sen for vi på pennstället och köpte ett gulligt kort och sist men inte minst dollar, självklart. Där köpte vi lite olika grejjer, godis och sånt där.

Sen bad jag tom sticka från läggan så for jag hem dit och städade lite och fixade mysigt. Jag satte godis i två söta hjärtskålar, satte fram rosen, skrev kortet, tände några ljus, skrev " i love you " på bordet med hjärtpaljetter och satte fram en liten present. Han blev väldigt glad för överraskningen :) sen käkade vi godis och spelade yatzy, sen gjorde vi massa ritlekar, såna här när man ska gissa vad den andra ritar, vi lekte gömma nyckel och spelade kort, hahah romantiskt va, men det var förbannat kul, vi skrattade så vi fick ont i magen :D sen när vi lugnat ner oss kollade vi 3 kronor tills vi somnade. Det var en riktigt bra dag! Ska slänga upp några bilder också.

Idag vet jag inte vad som händer, måste fixa någon mat tills tom har slutat, sen ska vi säkert spela massa spel och nöta tre kronor, det vanliga =)

Puss




vi snackade skit om alla vi kunde klandra för att komma på att vi bara hade varandra






Hallo, eller godmorgon får man väl säga. Idag har jag jobbat från 6:30 till 14 ungefär, sista dagen på trumman som sagt, blandade känslor. Ungarna undrade vart vi skulle ta vägen och varför vi inte kommer tillbaka. Men kanske kommer man tillbaka, vem vet? Tog iaf en nap när jag kom hem, så jag har blåst på från tre till åtta typ, den sömnen behövdes nog! Nu är jag utvilad och pigg, ska fara på en roadtrip med älsk på en stund, skönt att bara åka omkring i det fina vädret :D

Annars händer det inte dess mer idag, lär ju inte kunna somna inatt, men det gör inget, för nu har jag sommarlov, wiiho! Blir väl att titta tre kronor tills man däckar hähä.


Jag saknar min älskade bästa vän <3

en mysbild från förra sommaren, uppe på dundret!

Jag älskar dig mer än allt annat i världen. Du är det bästa i mitt liv
och jag är evigt tacksam över att jag får vara din vän.
Du är mitt allt, mitt skratt, min gråt, min glädje, min sorg.
Jag vet inte vem eller vart jag skulle varit nu, om jag inte hade
haft dig att luta mig mot på vägen. Tack för att du finns,
min älskade bästa vän! <3




till dig!




Dags för uppdatering!

Hello! Nu var det över 2 veckor sedan jag skrev någonting här senast, kanske på tiden nu då. Det har väl egentligen inte hänt dess mer, i helgen var jag och älsk hemma hos mig i byn, jag gick med mamma på marknaden på fredag och på lördag gick jag med mamma, clas och älsk. Jag köpte 2 t-shirtar och ett par pilotbrillor :) Köpte även ett fiskespö och lite drag på fiske-rean, så nu har jag äntligen egna grejer, det har alltså blivit några fisketurer i helgen, syster har också varit med :) det var roligt om inte myggen hade käkat upp en hela tiden!

Nästa helg ska vi vara i stugan och kai, då är det pajala marknad, ska bli myys! Imorgon är min sista dag på Trummans förskola och sen har jag sommarlov, känns skönt men samtidigt lite tråkigt att lämna alla söta små barn.

Nåja, ska nog tömma kameran och se vad som finns på den, bilder från midsommar tror jag?
ska kika!
Puss