svar på kommentar

Maria om Dagens make-up med nya glittret Venus!:
Fantastiskt fint! Du är jätteduktig!! :D
Såg att du köpt cake eyelinern från MUS - har du tips på hur du lägger denna? Jag har testat den flera ggr men tycker att den smetar ut under dagen... :P

Tack så jättemycket! :) Jo, den har jag. Om du vill att den ska hålla bättre, doppa penseln i deras Mixing Liquid istället för vanligt vatten, då blir den vattenfast och håller hela dagen och natten ;)



Fint!


Fotosession med bästo! ♥


-



-



Dagens- green!


Falla fritt..

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd? & hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?

Midsommar i Purnuvaara!

Hello! Igår var det då midsommar som sagt. Vi åt grillat och drack lite bärtz här hemma, sen drog jag och anna med moppen till Purnuvaara däre var ferre med partytält o hela kittet. Vi blev inbjudna av jonte :) Vi drog hem ganska tidigt, typ efter 1 redan, men det var la trevligt ändå! Kul o träffa lite bybor. hehe

Idag är jag väldigt trött och ids inte göra något alls i princip, har suttit ute och solat lite och lekt med hundar och ungar. Nu ska jag nog ta en liten siesta tror jag, sen får jag se vad kvällen bjuder på, kanske man umgås lite eller sååå!

Blev bara en liten update, nu vet ni att jag lever åtminstone, känner mig mer död än levande dock. Attans sömn! ;) Bjuder på lite snygga mobilpics!

Pusss, hörs när vi hörs!




Nothing lasts forever and we both know hearts can change.

Dagens make-up med nya glittret Venus!


Detta köpte jag i Luleå!

Svart Cake Eyeliner 175kr Makeupstore

 

Glitter i färgen Venus 99kr Makeupstore

 

Eyebrow Fix 50kr H&M


Luleå & ms-meet

Hej på er! Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Har varit i Luleå förra veckan hos syster! For dit på måndagen och så kom vi hem i torsdags. I lördags var vi ut på nunis! Jag & anna fixade oss här i byn och vid 18 tiden kom vi till sanne, där vi drack och dansade lös lite till 22 ungefär. Då hämtade marcus upp oss och vi åkte lite och blev avsläppta på nunis. Det var väldigt kallt ute men vi klarade oss från regn iaf.

Det var en rolig kväll trotsallt, jag och jonathan for till kullen vid halv 2 och satt där till typ 4, då anna, anton och emma också kom dit. Vi ringde mamma och bad hon hämta oss, tror inte jag somnade förrän 7 på morgonen. Men det var det värt :)

Idag händer det nog inte dessmer, blir nog bara att sitta inne eller fara till stan kanske. Vädret är ju så satans tråkigt, kallt & regn :( fan å! Jag vill ha 30 grader i skuggan igen. Hoppas det blir så igen!

Nä, nu ska jag äta frulle och sen vettetusan.
Pusss


---

Den vackraste stunden i livet var den när du kom.


Världens sötaste bejja! :)



Nya grejor!


Sminkning med nya ögonskuggorna och foundation från TiKei..



Fin sommarsminkning!


Måla en ljus champagnefärgad skimrig skugga på hela ögonlocket..

Måla en mörkbrun skugga i globlinjen..

Sudda ut den bruna skuggan uppåt, måla även under halva ögat,
måla en svart eyeliner med vinge och sätt en highlighter under brynet..

Böj och måla ögonfransarna!


På med ett ljusrosa läppbalsam, färdig!

Cess blev avslutningsfin! :)


Onsdag: Klippte och färgade Cess hår..


Torsdag: Avslutnings-sminkning & hår..


Outfit!

Första doppet! :D


Video-tutorial-svart/guld

Okej, nu har jag faktiskt gjort en videotutorial åt er! Den håller på att laddas upp på youtube just nu. Själva filmen i sig blev inte sådär jättebra då jag är ur bild en hel del men man ser iaf vad jag gör, oftast ;) men det var ju faktiskt första gången, får bättra på det till nästa video! Sen satte jag ju inte lösfransar eller strazz-stenar, men det spelar ju ingen roll. Det är ju inget måste!




*


Himla mysig låt.



Hellsongs – Run to the hills ♥ <-- Spotify

Förfrågan..

Fick frågan om jag kunde göra en tutorial på min nyårssminkning jag hade, den med svart och guld. Så imorgon tänker jag göra den. Dock utan lösfransar och strazz, för jag har inga med mig till byn. Men det är ju skitsamma, det väljer man ju själv :)

Nu ska jag duscha och hoppa i säng! Vi hörs som sagt imorgon.

Pusss

Om någon av er vill ha tutorial på någon annan sminkning jag gjort eller bara på någon helt ny, så är det ju bara att fråga om det i bloggsvar :)

Natti!


Alltså en tutorial på denna sminkning som kommer imorrn!

Jippiieeejoooooe!


Självklart vann Simon Big Brother 2011!
Så jäkla bra och han är en riktigt värdig vinnare!

Dagens make-up !


Trotsade min förkylning och bestämde mig för att göra en liten sminkning idag.
Jag har använt mig utav nya Warm & Dark paletten, jag var bara tvungen att testa!
Har använt vit, blå, ljusgrön, mörkgrön, och svart skugga idag :)

bloggsvar..

Hallo! Idag är jag liite friskare men inte helt. Har vaknat rätt sent idag, skönt att sova när man är sjuk! Har fixat en såndär frågelåda till min blogg, som ni ser till höger --> Så om någon undrar något är det bara att fråga där! Det är ju lättare än att lämna en kommentar :) Om jag inte får några frågor så tar jag väl säkert  bort den igen, hähä!

Idag vet jag inte vad som sker, älskling skulle till byn efter jobbet, så då blir jag själv.. hm trist. Men jag kanske åker till byn jag med då, får se! Måste se lite big b nu på webben, sista jäkla dagen idag. Roligt med final men samtidigt skittråkigt att det slutar :( Nåja, Simon ska iaf vinna! Ska rösta på han nu tror jag.

Jag har förresten lärt mig att göra både fiskbensfläta och utbakadfläta :) haha är ju egentligen superenkelt, men nää jag har inte kunnat det! Har inte haft så mycket för mig när jag varit sjuk, så har kollat runt lite överallt på youtube och sminkbloggar osv.

Nu ska jag fika! Hörs sen. Ha en bra helg tänkte jag säga, men kom på att det faktiskt är söndag!

Pusss


Härlig grillningsbild från förra sommaren!

TiKei MINERAL MAKEUP

Okej! Nu är det såhär att jag tänker testa mineralsmink och därför har jag beställt ett litet provkit från TiKei. Jag blir så jäkla glansig i ansiktet när jag har flytande foundation, spelar ingen roll hur mycket puder jag sätter, det blir ändå glansigt och fult. Det händer dock bara på sommaren när det är varmt ute, på vintern kan jag ha flytande foundation då jag kan vara lite torr.

Det fanns så många olika färger att välja där på deras sida, så jag tog 3 olika nyanser, C3,N3 och P3. Bokstaven står för varm och kall hudton och siffran står för hur mörk den är, tog 3 nu när det snart är sommar och man blir lite brunare.

Såhär ser nyanserna ut.
Cool (C) - För kalla hudtoner som går mot rosa
Peach (P) - För neutrala hudtoner (går lite svagt mot rosa)
Neutral (N) - För neutrala hudtoner (går lite svagt mot gult)
Warm (W) - För varma hudtoner som går mot gult

Och eftersom att jag faktiskt fortfarande inte vet vad jag har för hudton så tänkte jag att jag testar tre olika. Jag vet att jag är Vinter och passar i kalla färger på kläder osv, men i ansiktet är jag som varken gul eller rosa, så det kanske blir P eller N, får se! klurigt det där! Dom har en Guide där på sidan som kan hjälpa om man inte vet om man är varm, kall eller neutral.

Och detta är färgerna:
0 - För mycket, mycket ljusa hudtoner (på gränsen till vit)
1 - För mycket ljusa hudtoner
2 - För ljusa hudtoner
3 - För medium hudtoner
4 - För medium till bruna hudtoner
5 - För bruna hudtoner
6 - För bruna till mörka hudtoner
7 - För mörka hudtoner

Där tog jag alltså 3 just för att det är sommar snart.

Vad är det som är så bra med Mineral Makeup?
• Mineraler innehåller inga konserveringsmedel eller andra skadliga ämnen
• Bra för känslig hud
• Lugnar irriterad hud - antiinflammatorisk
• Mycket liten allergirisk
• Täcker bra men ser ändå naturligt ut
• Huden blir silkeslen och jämn
• Man känner sig inte "spacklad"
• Täpper inte igen porerna
• Oorganiskt - bakterier kan inte växa i mineraler
• Både zinkoxid och titandioxid, som används i de flesta mineralsminkprodukter, är naturliga solskyddsmedel
• Tillåter huden att andas
• Minimerar synbarheten av porer och fina linjer
• Ger en perfekt finish och ger hyn lyster
• Håller hela dagen

Detta låter ju väldigt bra, så det är ju helt klart värt att testa. Man kan ju ha vanlig primer och concealer under för att täcka finnar osv och denna foundation ( som är i puderform ) över det. Ska bli kul att testa hur det ser ut på och om huden blir synbart bättre av att använda mineraler. Vore ju lovely om finnarna försvann :) Ska inte hoppas på för mycket bara.

Jag beställde inte bara foundation, jag tog lite andra grejor också, ögonskugga, rouge, primer, en grej som mattar ner, en grej som ger lyster, concealer som man har under ögonen. Med frakt och avgift för faktura blev det hela 187kr. Vilket jag tycker var billigt med tanke på hur mycket man får testa! I testkitet fick man en liten kabukiborste som man applicerar foundationen med + 10 testburkar av det man ville. Och om jag gillar foundationen och hittar en bra nyans åt mig så tänker jag direkt beställa en stor burk som bara kostar 129kr! Vilket är billigt för mineralsmink. Sen är det även fraktfritt om man handlar över 300kr.

Nåja, ska som sagt bli roligt att testa dessa grejor och jag kommer återkomma med någon slags recension när jag hunnit testa produkterna ordentligt!


Pusss!

Snörvel snörvel..

Helloo! En sjuk jag som skriver idag. Jag fick feber igårkväll så jag knappt kunde sova, imorse hade jag jätteont i halsen och hade stock i näsan. Så älskling som blivit friskare klev upp och gav mig te på sängen =) då vart halsen genast bättre.

Idag blir det bara att ta det lugnt såklart, försöka bli frisk så gott det går. Ska titta lite big b på webben och sen måste jag fika lite. Ingen make-up idag, jag orkar verkligen inte! Jag som ville testa mina nya! Nåja, det hinns.

Ha det bra. Pusss!


svar på kommentar

Klara om Wihooo!:
Åh, vart har du beställt dom ifrån? :D
Jag har beställt dom på Kosmetikan :)



If you live to be 100, I hope to be 100 minus 1 day,
so I never have to live without you
..

svar på kommentar

LINDSHE - svart bälte i shopping! - om Mina 3 favoriter i final! Dock kan ju bara en vinna..:
sökte på "120 palette eleven eyeshadow" och hittade din blogg :D underbar ju! :D älskar smink och sånna som håller på mned de! :D kram kram

LINDSHE - svart bälte i shopping! - om Dagens.:
riktigt riktigt bra du sminkar dig! :D <3433

Hej på dig! Åhå, vad roligt! Du är välkommen :) Och tack så jättemycket!

Mina 3 favoriter i final! Dock kan ju bara en vinna..

& det är självklart Simon. Det har jag tyckt sen allra första början!

Simon och om inte han vinner tycker jag Martin ska göra det.

Det blir spännande på söndag! Vem vill du ska vinna? :)


Todays make-up- Metal Mania


Blev en orange/rosa/lila sminkning idag, med min 88 metal mania!
Jättefina färger verkligen, men måste erkänna att jag tycker om matta
skuggor snäppet mer. Och blev därför sugen på en Matte palette också nu!
Får se om det blir en sån nästa gång! Fanns ju en hel del matta i 120 varm and dark.

Wihooo!


Så länge vi är tillsammans, faller resten på plats

Godmorgon på er! Sitter och lyssnar lite Volbeat för tillfället, har precis sminkat mig. Eller ja, bara basen, dvs (primer, concealer, foundation, puder, rouge, bronzepuder) jag lämnade ögonen för att jag ska hämta ut mitt paket med mina två paletter idag! :D det kom tillslut! Så självklart ska jag göra en sminkning med någon av de nya färgerna idag!

Jag känner dock huvudvärken komma smygande, hoppas det stannar där och inte bryter ut. Hjärtat är nämligen hemma från jobbet idag, då han är riktigt förkyld, feber o allt! Så idag har jag passat upp han med frukost på sängen, sen har vi bara myst och kollat en film jag laddade igår. Jag känner mig inte helt kry jag heller, blä.

Blir nog inte att göra så mycket idag skulle jag tro, mest mysa o vila. Kanske slänger upp en tutorial sen, iaf en dagens make! Så håll utkik om ni vill se deet. Spännande att testa nya paletterna, färgerna såg riktigt fina ut! :) så får hoppas dom är det irl också.

Nä nu ska jag avrunda här, fick ett sms där det stod att jag får hämta paketet från Gojan först efter 14, så jag kanske far vid 15 och ser om det kommit.

Pusss