Det var ett tag sen!

Halloj! Det var ett tag sen jag skrev nu, vissa har gnällt att jag ska uppdatera så jag hoppas att ni blir nöjda nu! =P Förövrigt är väl allt som vanligt, jag är skolless som fan. I lördags var jag ut med min syster och några andra. Fast i slutändan var det bara jag, syster och några av hennes vänner som for på krogen. Olles var inte öppet, vilket jag fick reda på när jag redan börjat dricka. Det var lite tråkigt! Men vi fixa in mig på nex och det var väl sådär. Jag var som inte så pigg av mig. Vi var inte där särskilt länge, typ 1 & en halv timma kanske. =)

Nu sitter jag i skolan med camilla och sara, vi har egentligen svenska, men jag orkar inte jobba. Jag vill bara hem och sova! i morse var jag typ död när jag vaknade, trodde aldrig jag skulle klara det, meeen jag var duktig o tog mig upp tillslut, efter många snoozningar ;)
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske umgås med nån sötunge eller bara vara hemma och ta det lugnt med älskling, det har jag saknat.

Nä, nu ska jag nog börja jobba!

Ha det bra, puss!


höhö

Jag sitter här hos sabnebanabne med hon och moggelito, sannelito håller på att rensa sin garde och nu högg det i hennes nästan i hjärtat. Huvvaadåååe! Mogge är så söt och han tar alla kläder från sanno =) hihi.

Nää nu ska jag vara mer social med dom här 2 sötbollarna!

Pösseeeh


halloe!

I helgen har jag varit hos älskling, igår hade han fest här hemma för att han fyller 18 år idag. =) Jag var mest med sanne hela kvällen och vi hade skitkul, fast vi var lite " sjuka " när vi vaknade, lät som en kråka =) vi ska börja sjunga har vi bestämt, men ingen verkar tycka att det är en bra ide ;S hmm.. Nåja, idag har vi mest tagit det lugnt, ätit lite tårta osådär. Snart ska vi hem till mig, hanna ska hämta oss, tur att man har snälla vänner. Jag har ju min bil hemma, jag känner mig helt handikappad utan den. Nu ska jag se vad vi ska ha med oss till lägenheten, i matväg! ;)
Förresten, idag flyttar syster till mbgt, fan vad roligt att bo granne med henne! Slippa sakna henne varje dag =) hih.

Pösspösssssss

fredag

hejhejhallåå
sitter i skolan med lina och sara
nu kom cammi också
dom är så söta och knäppa allihopa
idag ska vi till byn
vad sköööönt
saknar mogge som ett damp =)

pösssssss

nattetid

Jag sitter här och lyssnar på Melissa Horn och tänker på massa saker, fan vad bra hon är. Min älskling ligger här bredvid mig och tittar en film, han är så fin *
Jag brukar sitta och titta på han när han inte ser ^^
såååå busigt, HEHE!
Jag har varit på ett hemligt äventyr med en väldigt hemlig person också,
vi är så bäst. HIHI, älskareej soeeetnos!

Nu ska jag kanske duscha och sen ska jag lägga mig bredvid gubben och värma mig =)
skönt med helg imoooon!

puss & gonaattsi

Torsdag

Idag har jag inte varit i skolan, hade skitont i halsen i morse, när jag pratade lät det som att det satt en groda i halsen på mig, haha! Nä det var faktiskt inte så roligt. Mamma kom hit vid 12 tror jag och då var vi tvugna att fara på stan och köpa lite presenter åt min bejb.

Jag var helt slut av våran stadsrunda när jag kom hem, kom hem typ vid halv tre och älskling kom nån sekund efter det =) då vart jag glader minsann. Jag köpte lite saker till läggan också som vi har satt upp.

Snart måste jag börja dammsuga, dammtorka och vika in massa kläder som ligger överallt. Hm, men jag kommer som aldrig till skott, datorn känns så mycket roligare.

Nä, nu ska jag faktiskt börja!

Jag saknar våran bebis,
men snart snaart ska
han minsann komma
och bo här med oss!
<3