18:05

Godkväll! Det har inte hänt mycket sen jag uppdaterade sist, så ovanligt. Jag är iallafall med min t just nu, vi dricker pepsi o zingo och kikar ronny & ragge! Väldigt mysigt. Vi har på lakritsljus så det luktar mumma i mitt rum, hih! Nu ska jag lägga mig i sängen, älskis ser så ensam ut där han ligger ;)

Puss & mys <3

söndag

Denna dagen har bestått av pimpling och grillning med familjen. Tyävrr gick pimplingen inte alls bra, jag fick inte en endaste liten fisk. Det var soligt och förbannat varmt när vi kom dit men sen kom molnen allt eftersom. Nu sitter jag då här hemma och är väldigt uttråkad, o saknar älskling förstås. Han skulle komma först i kväll, fan så trist! Jag vill inte se andra avenyn ensam =/ nånå. Nu har jag ingenting mer att berätta!
Puss

image15

blöööh

hm, hej o hopp! idag har jag varit med min underbara man typ till 3 då han for hem, tråkigt värreee. men ja, annars har den här dagen varit helt värdelös och deppig. jag fick kyckling till middag det var det enda bra som hänt hittills. nu ska jag gå, hejs

10:31

hejhej hallå dagboken
jag sitter hemma på lunch just nu
jag har käkat köttbullar och makkisar
det var lite gott, men inte myckeet
jag har haft svenska bara
börjar 11:55 igen med engelska
fifan så jävla tråkigt alltså
& idag slutar jag 16:20
känner mig såå peppad
mhm

nä herrå!

08:00

Det var ett tag sen jag skrev här faktiskt, men som vanligt så har det som inte hänt dess mer. Jag och älskling har ' flyttat ' till byn iaf, eller mja vi sover hos mig i byn istället för här i lägenheten bara för att jag är så less på att ' bo ' här! usch. Idag är det iaf sol och då blir man lite lycklig fast klockan är åtta och jag knappt hunnit vakna ännu så är jag rätt lycklig. Det är så jobbigt att köra bil så tidigt på morgonen, man är ju helt borta, men lätt värt det. Jag skjutsade älskan till skolan nyss, tråkigt att vara själv. Ne nu ska jag göra något vettigare, har ingenting mer att säga för tillfället! Puss o kram <3

Fredag 10:40

Just nu sitter jag med Sara, Camilla, Ulli & Emma på biblo, egentligen ska vi jobba om funktionshinder men ack så tråkigt det är. Idag är det alltså fredag vilket innebär att det bär av till byn senare. Jag och älskling tar vårat pick och pack och åker till byn efter 14 nångång. Fan så underbart! Helgen blir lugn med mys framför tv;n som vanligt. :) Jag har inte sådär jättemycket att berätta för tillfället, uppdaterar kanske senare.
 Puss o hej!


Torsdag

Idag har det varit en slapp dag, började halv 10 med hjärt och lungräddning på idrotten. Efter det så var det lunch, sen började vi klockan 12 igen med svenska uppsats i aulan, vi fick på oss från 12 till 15. När klockan var 12:20 var jag klar, men jag satt och renskrev en lite längre stund, sen gick jag hem. När jag var hemma plockade jag lite grann och packade mina kläder som låg utspritt i hela lägenheten. Sen bestämde jag mig för att åka till byn över dagen, så jag satte mig i bilen och solen sken som tusan, fan vad skönt! nu sitter jag hemma i byn, lyssnar musik o bara tar det lugnt, jag har käkat köttsoppa, mums =) har hunnit busa på med lilla leon också. Nu ska jag gå och vara social med min kära familj. Puss

Tisdag.

Min dag började med att jag promenerade till skolan just före 8 och hade matte, jag gjorde bort mitt prov, sköntskönt! Sedan hade vi svenska och bf, där hände väl inte allt för mycket, jag har varit slö och skrattig hela dan i skolan. Klockan halv 1 gick jag och älskling till nordan för att kolla på teater, mannen från malmberget, den var väl sådär, men jag blev så satans trött. När teatern var slut gick jag till systeryster och umgicks med henne, vi for och solade, sen for jag hem. Det var tråkigt för jag var bara trött och irriterad. Jag hann knappt komma innanför dörren så sa älskling att vi skulle fara på coop och handla, så då gjorde vi det. Jag lämnade hem han och for till syster igen, suttit vid datorn där och mest tagit det lugnt. Sen blev det coop för en andra gång, jag följde med när hon skulle handla, och nu sitter jag här. Så händelserik dag idag då, mhm. Jag har frysit hela dagen så nu ska jag hoppa i duschen o värma mig och sen är det sängen nästa! =)

Jag älskar min t <3


7 april

Idag har vi firat min bror som fyllde 21, min kusin som fyllde 10 och lilla Leon som fyllde 2 månader :)
Det har blivit mycket tårt-ätande och sliskigheter, precis som det ska va!
Nu har iaf jag och älskling kommit tillbaka till stan igen, känns värdelöst men man måste väl.. Känner mig så deppig för tillfället ;s usch.

Nåja, nu ska jag tvätta sminket och mest troligt hoppa i sängen, det är en lång dag imorgon, 8-17
fifan, man får ju ångest bara man tänker på det.

p&k <3

Idag

har jag och älskling varit barnvakt åt den här sötprutten!

image10image11

En lördag..

Dagen började med att älskling ringde och väckte mig typ halv 11, men jag fattade ingenting så han sa att jag kunde ringa när jag vaknat till liv. Jag vaknade efter 12 nångång. Jag var rädd när jag vaknade för jag hade drömt om björnar, vilket jag gör väldigt ofta ;s hujja!

Jag har nyss fikat och kikat lite tv, jag vet inte vad man ska göra idag, ta en dusch typ, stoora planer som alltid.
& man blir ju så glad av all jävla snö som vräker ner också, fan vad less jag är! Jag vill ha vår och sommar nuu.
Snart är det maj och det kommer bara mer o mer snö.

Idag blir det nog bara att ligga på sängen, käka godis och kolla nån dålig film. Hade velat fara till älskling ikväll men man kan ju fan knappt köra bil i det här vädret så det blir väl inte. Men jag saknar han!

Nu ska jag gå, kanske skriver mer senare om det händer nånting intressant.
Jag älskar min tom mestast i världen, pusspuss!

01:17

Nu har Pernilla hjälpt mig att fixa min blogg i typ 2 timmar eller nånting, det tog sin tid och det tjorvade en del, men se så bra det blev tillslut. Jag vet inte varför jag gör nya bloggar hela tiden, eller jo dels är det ju för att jag alltid glömmer bort lösenord och sådär, men samtidigt så glömmer jag ju just för att jag aldrig är inloggad. Men jag ska försöka skriva oftare den här gången, inte kanske nu varje dag men åtminstone nån gång i veckan.

Idag har jag iallafall varit i skolan från 8-14, den här dagen var nog den segaste jag varit med om, den tog liksom aldrig slut. Men sen när vi väl slutade så for jag till lägenheten, sprang upp och hämtade en påse, drog med mig älskling och sen for vi till mig. Vi hann inte göra så mycket för han skulle hem ganska så direkt, och dessutom somnade jag så jag var nog inte sådär jätteroligt sällskap precis, stackare. Jag sov typ från 5 till halv 8 och jag var inte ens pigg när jag vaknade. När jag väl fått upp ögonen så satte jag mig i en iskall bil och for till kiosken för att köpa lite karror. Jag kikade så ska det låta och myste på med min lilla vovvsing, snart tror jag att jag ska gå och lägga mig i sängen och åtminstone försöka somna, men det kommer inte bli lätt. Jag tycker inte om att sova ensam, har så svårt o somna då.
Jag saknar min gubbe redan! Jag önskar att du vore här. ♥

Nä nu ska jag gå och natta mig själv, puss på er!

image8