Todays!



Jag älskar dig världens bästa vän. Tack för att du alltid finns,
stöttar mig och tar emot mig när jag faller.

hej

Godmorgon på er! Lite sent men jag har städat sen jag klev upp. Jag klev upp efter 10 och har satt mig först nu, har inte ens hunnit fika ännu! Men jag kände att jag verkligen var tvungen att diska, dammsuga, dammtorka, städa toan och snart ska jag renbädda också! Så skönt med ett fräscht hem :)

Älsk åker ju hem idag, han har långhelg, jag vet inte om jag ska åka jag med. Det blir väl säkert så. Tänkte sminka mig också men vet inte om det är nödvändigt? Håret hade jag också tänkt fixa faktiskt, för en gångsskull. Inte ofta jag ids det! Lättare att dra på en mössa ;)

Nåja, ska dra vidare, vi hörs säkert bättre sen!
Skriver med min bästavän på face, älskar dig så♥

svar på kommentar

Emma om Grejor!:
Vilken färg tog du på moussen? :)

Ivory :) men den känns lite mörk.. kommer nog aldrig hitta någon som passar min vita hy! :(


svar på kommentar

mami om Dagens make!:
det var snyggt:)

tack =)

Dagens make!




Grejor!

Klicka på bilderna för att göra dom större!

Elf..


Kicks, Dollar, Coop



Mina naglar, dock finare i verkligheten.

20:40

Halloj! Nu har jag landat hemma igen. Jag for med mamma på lite affärer. Vi var och tittade på kappahl, lindex och kicks. Lindex hade ju blivit riktigt fint! Kappahl var ju också stort och fint, men inte mycket fina kläder alls? Caféet var faktiskt allt annat än mysigt och fint :S Undra om det verkligen ska se ut sådär? För det ser ju helt ofärdigt ut. Hur mysigt kan det vara att sitta där mitt i och fika, ingen mysbelysning eller något? Nåja, inte för att gnälla men så uppfattade jag den nya "gallerian" :) Var ju kul att äntligen se den!

Jag har köpt lite nödvändiga saker idag, foundation, ögonkräm, deo! Det var jag i stort behov av, fick använda mina rabatter på Kicks också! Köpte en skitfin ring därifrån :) På coop köpte jag deon och en concealer, ni vet garniers roll on concealer som man har under ögonen? tror den är bra! För jag känner att det blir liite torrt med MUS kak-concealer just i ögon-området. Ska bli spännande att testa allt nytt imorgon!

Mamma kom även med mitt paket från ELF, trodde inte att den skulle komma så fort, men det gjorde den allt! :) Grejorna verkar braiga och jag ska testa dom så fort jag hinner. Skriver säkert någon slags recenssion sedan om alla eller vissa av sakerna.

Fick ju bla ett mattgörande nagellack, så nu har jag mattsvarta naglar, fräsigt! Och det lila glittriga nagellacket var to die for! Så jäkla fin!

Slänger upp lite bilder på allt! Så hörs vi imorgon, ska duscha, kvällsfika och sen invänta big b! Dagens höjdpunkt! ;) hihi

Pusss

svar på kommentar

Emma om Dagens mat!:
Fränt.. jag håller på med precis samma mat :p fläskfilé och hemmagjorda klyftor.

Haha jasså, vilket sammanträffande :)

Dagens mat!


Det här blev dagens middag! Fläskfilé, hemmagjorda klyftisar, sås,
majs, vitlökssmör, vitlöksdressing och ketchup! MUMS!

Brun/svart sotning idag!


Muffin!

Hej igen! Nu är jag i Kullen faktiskt, bestämde mig för att åka hit ändå, har inte varit här på väldigt länge. Älskling sov när jag kom och vaknade inte ens :) jag har plockat lite här, tänkte snart ta en dusch och sen skutta i säng och kika tv! Imorgon kanske jag ska handla, får se hur det blir med det!

Gjorde muffins tidigare när jag var i byn, gottigott! :)

 

Nu ska jag kila vidare, vi hörs imorgon! Godnatt.

Pusss

Oh my god, oh my god !


My intuition tells me you're the one forever,
I can see my self in bed with you when I am sixty-two,
Ooh when you look at me I feel so god damn free! ♥

The Moniker – Oh My God!

Lite pics från helgen! :D :love:


Nykammade & nyfriserade vovvar!

Måndag..

Hej på er! Ny vecka igen. Finfint väder och ett bra humör. Jag och mamma har suttit och fyllt i våran affärsplan i tre timmar, nu gav vi upp för idag och ska laga tacos, gott! Vi får fortsätta imorgon så vi kan skicka in den till Luleå så snart som möjligt.

Jag har även skickat iväg 2 tradera paket med posten idag. Har bara 2 kvar nu som mest troligt skickas iväg imorgon, om jag fått in pengarna förstås.

Helgen vart relativt lugn och skön. Har inte gjort mycket alls, jag och älskling har mest tagit det lugnt, bastat, tittat film, spelat kort, varit med leon osv :) Jag vill vara med han men har inte riktigt tid att vara i kulllen nu, mycket att fixa. Mitt hår måste jag också slinga och klippa, hmm jobbigt!

Får se vad som händer resten av veckan, måste på arbetsförmedlingen och fylla i lite grejor, samt åka på Kicks och inhandla lite nya grejor som behövs och kika in Kappahl. Får se när det blir då. Dollar vill jag också på, dom har tydligen flyttat om lite där? :)

Nåja, ska slänga in lite bilder från helgen, juste klippte ju sigge och mogge igår med kniven och har rett ut tovorna bakom deras öron, dom blev så fina och välvårdade såå ;)

Vi hörs! Får se om jag hinner göra någon sminkning här snarast.

Pusss

Friiiiiiday!

Halloj på er! Sitter och dricker en öl, äter chips och lyssnar fin musik. Skönt med lite ensamhet, jag är en sån ensamvarg så jag behöver det. Tom och anton skruvar som vanligt, jag hoppas han kommer hem snart så vi kan basta och bara mysa resten av kvällen! Mamma & pappa är i piteå hos min farbror och hans tjej, dom ska sova där till imorgon. Så det blir en lugn och skön helg gissar jag. Får inte glömma big b :) brukar vara bra på det.

Det har varit fullt upp här hela morgonen, leon och leija kom hit redan vid 10 för att emma skulle göra något i stan, så vi har busat på ända till två! Dom är som goa :) Jag lånade en make up store foundation av emma igår, liquid i färgen milk. Jag måste ju dock ha Matt för att jag har fet hy och så. Jag tyckte inte om den, den täckte inte bra, vilket den ju inte ska göra heller men färgen var faktiskt inte bra den heller! Jag trodde att milk skulle funka, eftersom att det är ljusaste, men icket!

Så jag tror jag ska köpa en Maybelline Dream Matte Mousse i färgen Ivory. Den har jag haft förut och jag tycker den täcker väldigt bra. Sen fick jag ju rabatter från Kicks idag så det var ju väldigt passande. Fick en 20% på en valfri vara, 20% på en ansiktsvård och 25kr på ett köp. Är ju perfa när jag ska köpa ögonkräm också! Så det får jag göra när jag åker till stan nästa gång. Och kika in på Kappahl måste man ju också.

Den här färgen vore ju perfekt, men jag tror inte den finns här?

Tror ljusaste är Ivory. Den här vore ju bra när det är porcelain ivory.

Hmm, får kolla upp det!

 

Nu kom hjärtat och nu går hans bil som en klocka, vad skönt att se han nöjd! :)

 

Pusss



Liten tutorial- ocean!







Utan blixt
--


Med blixt


Det blev en blå/grön sminkning idag igen, men jag bara älskar blått! Det ser så härligt ut på något sätt. Håller ni inte med? :)

Pusss

Beställning från ELF.

2 vanliga nagellack och detta

lack som gör glansiga lack till matta!

2 st 4-stegsfilar

---

en vit/skimrig ögonskugga

och den här fina grön/blåa skuggan

& denna kan man ha typ som highlighter

under brynet och i ögonvrån osv. Tror ju dock

den är ljusare och mer skimrig i verkligheten!

---

det här är också en skimrig sak, som man kan

tex ovanför kindbenen om man vill ha lite lyster.

och den här borsten som är till för typ rouge,

shading osv

och en rengöringsvätska till sminkpenslarna som

man lätt sprutar på om man inte hinner tvätta

dom!

 

Ska bli spännande att se hur allt fungerar. Jag kommer nog göra en liten recension sen när jag fått alla grejor och testat dom! :) bara att hålla utkik! Frakten brukar ju vara på ungefär 1 vecka och mer.


MakeUp!



Min sminkbok..

Klippt & färgat mammas hår!

Före..



----
Efter..



----
Jag tog inte så mycket på längden, då hon ville ha lite längre hår,
klippte mest upp det, toppade, fixade luggen och färgade! :)

Onsdag 23e mars.

Kanske jag borde uppdatera lite här? Det har varit lite dött på den fronten. Man hinner verkligen ingenting när man är i byn :) fullt upp hela dagarna. I måndags klippte jag mamma och färgade hennes hår i en kakao-brun färg. Det blev finigt! Ska slänga upp bilder också. Har ju förresten köpt en sminkbok, eller jag beställde en från adlibris som hette Makeup, av Max Söderberg. Rätt intressant bok :)

Igår var det fullt hus här igår, älsk kom hit efter jobbet, cess var här o lilla leon. Så det blev mycket bus! Idag tänkte jag skicka 5 av paketen jag fått sålt på tradera, skönt att få bort lite. Sen har jag bara 3 paket kvar att skicka, måste bara få betalt för de först.

Älsk ska komma efter jobbet igen, han håller på att skruva i sin nya bmw med anton. Skönt att få sova med han! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske ska göra en liten beställning från elf nu när jag fått pengar för det jag sålt, dom hade fått in lite nya grejor som kan vara bra att ha!

Sen måste jag även köpa en ny foundation, Make up stores matta foundation, men i färgen Milk. Då jag insett att alla jäkla färger är föör mörka för mig. Jag har ju haft en sådan foundation, fast i färgen Ivory. Den blir jag alldeles för gul i. Och den från Max factor är lite föör mörkrosa. Så jag måste helt enkelt köpa Milk, som är i princip vit. Inte lätt att vara en blekfis!

(googlebild)

 

Pusss

Förresten så äre verkligen vårväder nu! wihoo!


En heldags makeover av söta Cess! :D

Före..


---

Under..

I med en röd färg för att förbereda den bruna..

Vi sminkade lite medan färgen verkade..

Såhär långt hann vi, innan färgen skulle sköljas bort..

Såhär blev resultatet, chock-rosa-rött!

Fortsätte lite med sminkningen, eyeliner och mascara..

Färdig!

I med den bruna färgen..

Och här är det färdiga resultatet, 4 timmar senare. Sminkning,

bryn-plockning, klippning och färgning. Det blev en fin, djup plommonfärg

på håret.

Såhär ser en nöjd tjej ut, som fick håret precis som hon ville! :)

En ganska stressig men väldigt rolig dag vart det!


Före & Efter!


Fixade anna, fest vs vardags look.

---


Min helg i bilder.

Såhär har min helg sett ut :)


Hej torsdag.

Sådärja. Nu har jag sminkat mig färdigt som ni ser i inlägget nedanför. Jag har vaknat rätt tidigt och börjat diska på en gång, så trist att komma till stan på söndag och mötas av ett stort berg av disk. Så nu ska jag bara packa lite grejor som ska med till byn och vänta på att hjärtat slutar jobbet, vilket han gör om en halvtimma. Sen drar vi till byn och är där hela helgen, kanske det blir marknad någon dag, får se.

Jag har så oont i magen, världens mennevärk! :( aldrig kul! Bara knapra alvedoon.
Nää nu ska jag kila vidare! Ha en bra helg så hörs vi!

Pusss


Dagens make!

Torsdagens make-up ser ut såhäär! En blå/lila sotning. Jag har använt mig

av två olika lila färger och en guldig highlighter. Svart eyeliner + mixing liquid

och lösglittret Scorpio på det. Vit kajal på vattenlinjen och svart vattenfast

macara!


Fixat & donat.

Jag har suttit och samlat alla mina sminkbilder och lagt upp dom på min pixbox. Så om ni vill se alla mina sminkningar kan ni kika in där! Frillsan

Pusss


svar på kommentar

Anonym om Dagens- nya skuggorna!:
va fina ögonskuggor du fick:)

jo dom var snygga :)

Dagens make- pimpat högeröga.





Hipp hipp hurraaa! :D

Grattis på födelsedagen världens bästa pappa! ♥


Dagens- nya skuggorna!



Med blixt



Utan blixt



Här är dagens make-up! Jag har använt mig utav de 3 skuggor jag
fick i goodiebagen! Dom är riktigt fina och skimriga :) älskar dom!
Jag har använt blå i ögonvrån och halva locket och den gröna på
resten av locket. Den röda har jag satt i ögongloben och suddat
den uppåt. Även den röda under ögat, blandat med lite svart skugga!


Tutorial- white, blue, green


En fin liten sak.




Jag tänkte passa på att visa en fin liten palette som jag köpt
för rätt längesen från ELF. Färgerna är riktigt skimriga och fina.
Man kan använda dom lite var man vill, ögonen, läpparna osv.


Så den kan jag rekommendera!

Tjoho!

Nu är jag i kullen! Jag kom hit vid 8 kanske. Jag har suttit och fixat med bilder och så, sen jag kom hit. Älskling har redan hunnit gå och lägga sig! Lite dryg känner jag mig men jag var som tvungen att föra över från kameran och lägga in på tradera o allt det där.

Nu är jag färdig med det, för tillfället iaf. Jag ska snart gå och tvätta bort sminket och sen krypa ner bredvid älskling och krama om han lite! För det har jag saknat. Först skulle jag bara komma hit över kvällen och hämta kamerasladden åde, men så vart det inte!

Nåja, jag ska börja runda av här och stänga av datorn. Jag har gjort några tidsinställda inlägg imorgon, ifall jag inte kommer hinna blogga något, då jag ska åka till byn igen. Jag sitter inte så ofta vid datorn när jag är där. Men det är bara att kika in med jämna mellanrum! Kommer bla upp en härlig tutorial ;)

Imorgon ska jag nog testa mina nya skuggor som jag fick i goodiebagen!

Pusss & gonatt.

Mysbild från förra vintern när vi var och grillade. ♥


svar på kommentar

Pernilla S ([email protected]) om Tutorial- purple mama:
Vad fin hon blev! =) Ni är ganska lika varandra faktiskt :D

Jo visst blev hon! jasså, tycker du det? ja kanske lite! ;)


Tradera..

Nu har jag lagt ut lite annonser på Tradera. Men jag har mycket kvar ännu. Tänkte dock börja med dessa och se om det blir sålt innan jag lägger ut resten! Kika in vettja! :D

DC skor, Dödskalle t-shirt, Rutig skjorta, Only jeans, Byebye kitty tröja, leopardklänning, gröna converse, Naomi Campbell parfym


Nytt..

Fick även denna i brevlådan idag, en ny laddare till min mobil, eftersom

att jag lyckades tappa förra laddaren i en kopp som jag hade te i!

Så nu har jag både en vanlig och en till bilen, skönt! :)


Lite av det jag fick!

Här har jag testat färgerna på MUS Hightechlighter Stardust,

färgerna är sjukt fina! Älskar den blåa.


Här har jag också min Stardust under.



Läppglans från Oriflame som luktar sjukt gott!

Har haft en sån förut, men den har tagit slut, så det var

ju passande!


 

Fint grått nagellack från HM.


Idag fick jag min goodiebag från Helen!


Tutorial- purple mama

osminkad

foundation

puder & bronspuder

ena ögonbrynet målat

båda målade

puder under ögonen och en lila skugga på locket

en guldig highlighter och en mörkare lila skugga i slutet av locket,

sudda ihop skuggorna

lila skugga under ögat och vit kajal på vattenlinjen

svart eyeliner

och mascara

håret fixat

all done! :)

med brills!

vit kajal (till vardags) vs svart kajal (till fest)


Svar på kommentar

cecilia.s om Dessa skönheter från Make Up Store skulle jag inte tacka nej till!:
men vart kan man köpa lim till glittret och stenarna?
/cessan

Finns på bla Kicks, man använder sig av lösögonfrans-lim! :)


Den här tex!

Help me !

Jag har länge tänkt köpa en ögonkräm men har inte gjort det ännu av någon anledning. Jag tänkte höra om någon här kan tipsa om en bra? :)

Sen håller även min deo på att ta slut, så även där, tips på någon som luktar gott och som samtidigt är riktigt bra?

Använder denna just nu.


Åh vad fin bild jag hittade!


Saturday.

Hej på er. Idag slog jag upp ögonen 06:30, whaaat! Sjukt tänkte jag och började titta tv, barnprogram på barnkanalen. Jag tittade någon timma innan jag sedan somnade om och sov till 11:30 typ. Jag har ätit köttsoppa och tagit en dusch precis.

Det är ju riktigt vackert vårväder idag. Klarblå himmel, strålande sol och -1 grad. ♥ Funderar på att gå ut en sväng, man måste ju ta vara på sånt här när det väl kommer!

Nu måste jag borsta mitt hår, fasen glömde hårfönen i stan. Hur ska jag nu få mitt hår torrt?

Typ så. (Googlebild)

Pusss

Svar på kommentar

syster om Vanlig mascara vs vattenfast!:
jasså du använder den där nu? på bilden?=) den är ju jättebra! kram miss u <3

Jo, jag var tvungen att köpa den! Väldigt skönt med vattenfast :) saknar dig med ju! ♥

O.P.I

Katy Perry Last Friday Night

Bubble Bath

 

Blue My Mind

 

Dessa fina nagellack vore inte heller helt fel! Blått blått blått igen ;) Men faktiskt så har jag börjat älska grönt också, vilket jag inte har gjort förut ! Lila är också en stor favorit.

 

Någon som testat nån av de här skönheterna?


Dessa skönheter från Make Up Store skulle jag inte tacka nej till!

Microshadow, Eyedust, Glitter & Strazz!

Som ni ser så har jag en liten förkärlek till blått. Jag ääälskar blått! :)

Vanlig mascara vs vattenfast!

Jag har ju börjat använda en vattenfast mascara istället för en vanlig. Just för att vattenfasta har en lättare formula och vanliga innehåller vatten, vilket tynger ner fransarna. Jag märker stor skillnad nu när jag börjat med vattenfast. Jag behöver bara böja fransarna en gång innan jag målar, annars brukar jag böja även efter jag målat, lite försiktigt. Men med vattenfast behövs det inte! Och fransarna hålls verkligen böjda heeela dagen. Jäkligt skönt.

Dock sitter den ju ganska bra när man ska tvätta bort det, man kan spola med duschen mot ögonen och ingenting händer. Just nu tvättar ju jag ögonen med vanlig barnolja, men den tog inte bort nya mascaran alls! Så jag har köpt en make-up remover för vattenfast smink från Oriflame, det blir nog perfa då :)

Maybelline Lash Stiletto Waterproof!


Kvällstips.

Min hy är ju lite krånglig. Eftersom att jag är "vinter" i sån här färganalys, så har jag väldigt blek hy med rosa inslag. Man kan ju ha antingen en rosa eller en gul hy. Min är mer mot rosa och det gör det väldigt svårt för mig att hitta rätt färg på min foundation.

Jag använder ju min Maxfactor Experience Light Ivory nr 40, den är dock snäppet föör rosa, så jag brukar blanda den med min matta foundation från Make up store som jag har i färgen Ivory. Även om båda är ivory så är det helt olika färg på de, Maxfactors är rosa medans MUS är mer gul. Men blandar jag dom får jag en perfekt färg!

Så har man en svår hudton så är det bara att blanda till sig en lämplig färg på egen hand!



Pusss

Hej fredag.

Hallå på er! Jag kände att det var dags för en liten uppdatering såhär på kvällskvisten. Idag har jag mest bara tagit det lugnt, fotat kläder & skor som jag sen ska lägga ut på tradera, ätit svingod köttsoppa, tittat Hans & hennes på tv och jaa typ det.

Det blir inte mycket mer att göra heller, hade viljat se big b, men nu är tvn upptagen av mammi o pappi så det gåår icket. Kan kolla på webben imorgon istället :) Jag är faktiskt väldigt trött, tror jag vaknade efter 8 imorse :O hmm..

Imorgon vet jag inte heller vad som händer och sker, jag får se. Jag är fortfarande inte heelt frisk ännu, så det är väl bara att vila, I guess. Ingen sminkning vart det idag, jag har inte orkat sminka mig när jag ändå bara suttit hemma hela långa dagen! Men imorgon kanske, jag får se! Fast ni tror inte jag glömde kamerasladden i stan igen? Nååjo! Så då kan jag ju ändå inte lägga in någon bild imorgon. Nåja, får se hur det blir då.

Bloggen vill jag göra om ocksååå, jag är spyless. Men jag oorkar bara inte just nu, sen måste jag använda photoshop till en ny header så det får vänta tills jag är i kullen.

Nu ska jag dra mig vidare, ni får fortsätta fredagsmysa, så hörs vi!
Pusss


Fredagslista..

Namn: frida lampa
Födelsedag: 6e feb
Ögonfärg: blåa med liite gult i mitten
Hårfärg: lite blandat då jag försöker bli lite mer ljushårig
Syskon: 1 syster, 1 bror

Mina intressen: smink, skönhet, hår, fota, lyssna fin musik, umgås osv
Djur jag tycker om: jag är en riktig djurvän men de djur jag gillar mest är hundar, för att jag vuxit upp med det. Även kaniner är himla söta.
Godaste mat jag vet: Kött & pottigratäng, köttsoppa, tacos mm
Favorit godis: lakrits

Bästa bok jag läst: har typ bara läst en, så " Dyngkåt och hur helig som helst " av mia skäringer
Bästa musikgrupp/artist: lars w, sen en maassa annat
Bästa låt: är lite småberoende av 30 seconds to mars- hurricane
Bästa film: the notebook, dear john, ps i love you o säkert fler
Favoritprogram på tv: one tree hill, big b, 2½ män osv

Jag gillar bäst: när man mår bra & när alla ens nära o kära mår bra.
Jag avskyr mest: oro-känsla! svek
Kille/tjej jag vill ha chans på: har redan en booyfriiend faktiskt!

Tävling..

Jag är med och tävlar hos Millah om denna snygga palette från viva la diva!
Vill du också ha en chans att vinna? gå in HÄR


Update!

Wiie, nu kom ju soolen! Och plusgraderna. Fasen vad underbart :) allt blir så mycket lättare när solen skiner. Jag har iaf hunnit fika och sminka mig. Nu tittar jag lite oth och funderar lite. Kom på att jag haft körkort i hela 3 år idag! :D vad tiden går fort.

Mamma ska kanske komma till stan idag och handla, får se om jag orkar följa med henne, jag är fortfarande inte helt 100. Men men, sen drar jag nog till byn! Hade viljat träffa tompa först, månne när han slutar? Med hans jobb vet man då aldrig. I förrgår och igår jobbade han över som fan, han kom vid 22, uschaa.

Nää nu ska jag dra mig vidare. Packa lite grejor som ska med till byn osv!

Pusss


True love is when your fighting all day, saying things you don't mean,
but at the end of the day.. there's no one else's arms you'd rather be in.


Dagens facelook!


Dagens färgglada make-up! :)



Utan blixt.



Med blixt.

Svar på kommentar

moa om Tunna, sköra naglar som skivar sig? nejtack.:
Har du testat det ännu, funkar det? :)
btw du grym på att sminka :D

Jo jag har testat lacket! Jag tycker det funkar :) Jag brukar måla 2-3 lager, naglarna blir hårdare och går inte av lika lätt! Den gör dock inte naglarna starkare, utan funkar bara när man använder det! Konsistensen på lacket är lite som lim, så det blir som en geléaktig yta, vilket gör att naglarna blir "tjockare".

Tacktack! :D

Finns att köpa på bla Kicks för ca 125kr!


30 seconds to mars



Jag har blivit helt kär i den här låten! Den är så galet bra! ♥


Lägg till på spotify? 30 Seconds to Mars – Hurricane

Vill ha!

Den här glitterpaletten hade jag viljat ha! Någon som har den?

Den finns iaf att köpa HÄR! :) Så jäkla fina färger!

 


En mulen torsdag..

Godmorgoon! Ingen sol idag, nä helt vitt ute. Igår på kvällen började det snöa, fasen vilken ångest! Det ska ju bli vår och sommar nuu :) Nåja, det är ju iaf bara -2 grader.

Jag är fortfarande sjuk. Täppt, frossig och allmänt hängig. Idag ska jag nog hem till byn, tom är ledig imorgon så jag ids nog inte stanna här själv. I helgen ska jag väl bara vila upp mig och försöka bli helt kry! Tom ska och köra skoter hela helgen :)

Snart ska jag fika te och en rostad macka och titta big b på webben! missade igår av någon anledning. Jo, det var för att jag fotade lite kläder som jag tänkte sälja på Tradera. Typ gamla huvtröjor från min punk-tid, eller jaa typ, min svarta tid kan man säga, haha! :) Kanske inte får något för dom, men man kan alltid testa. Dom bara skräpar i min garderob! Fick mycket mer plats nu. Sen funderar jag på att sälja skor, ska titta i byn om jag har några lämpliga.

Sen ska jag göra en sminkning också tänkte jag. Blir nog kanske något med lila idag, jag äälskar lila! Så vi hörs sen.

Pusss

(bild från weheartit)


svar på kommentar

B R O W N S U G A R ([email protected]) om Green!:
Snyggt!

antonia om Green!:
Fina sminkningar du gör :)

Taack! :)


Äntligen lite tuur! ;)

helen - skönhetsbloggen ([email protected]):
Hej :)
Ville bara berätta för dig att du vann tävlingen i min blogg, goodiebagen!
Kontakta mig på min mail så fort du kan så jag hinner skicka iväg paketet nu i helgen när jag är hemma i Sverige (blir dyrt med frakt från norge haha) [email protected]

grattis igen :)

Åh vad kul att jag vann tävlingen, woho! :D tacktacktack!


one day I asked an 8 year old girl what she thought love was.
She replied "when you tell a guy you like his shirt and he wears it everyday."


Kloka ord.

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag. Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar. Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom. Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.

Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka. Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova. Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner. Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner:
' Det är hon.. '



My will is something that you can't confiscate..

Maybe life is like a ride on a freeway,
dodging bullets while you're trying to find your way.
Everyone's around, but no one does a damn thing,
it brings me down, but I won't let them.

When I ran I didn't feel like a runaway,
when I escaped I didn't feel like I got away.
There's more to living than only surviving,
maybe I'm not there, but I'm still trying.


Spring på stan..

Sprang på stan en sväng, märks att jag är sjuk dock, blir helt svimfärdig och svettig för ingenting. Jag tankade iaf, for på Ica och hämtade ut mina skor, sedan Kicks och köpte en ny mascara, vattenfast denna gång! O tillsist kullekiosken för en cola.

Jag älskar verkligen kängorna jag köpte! :D precis såna jag letat länge! Tyvärr passade inte tygskorna jag också köpte :( dom var lite för små.. jäkla trist. Så nu vet jag inte om jag ska be dom skicka ett par andra eller bara skicka tillbaka. Funderar på att välja något annat par, om jag hittar något jag gillar.

Älskling har ännu inte slutat, vet inte när han gör det heller. Men jag ska då bara ta det lugnt resten av dagen, måste försöka vila, hur tråkigt det än äär!

Tittar lite gamla oth avsnitt och inser hur mycket jag saknat det. Nåja, puss!


En sjuk jag.


Green!



Utan blixt


Med!

Min dag osv..

Skrev nyss ett inlägg men det verkade inte komma upp? STÖRANDE. Jag borde fixa om min blogg helt. Ska göra det när jag får lite mer ork och inspiration.

Idag for jag till byn vid 12, har myst med leon och varit med anna mest. Bara tagit det lugnt och umgåtts. Inte mycket mer jag orkar när jag är sjuk. Semlor har vi ätit också, det är ju trots allt fettisdag :)

Tror febern har kommit tillbaka nu igen. Kom till stan vid åtta igen, älskling ligger och sover redan, då han jobbat över till typ sju stackarn. Jag tänkte kika lite bloggar och sen göra lite te, lägga mig i sängen framför tvn och invänta big b!

Hoppas att man blir piggare imorgon.

Pusss

Tummen ner!

Något jag verkligen stör mig på är när folk har en svart sotning, men inte liksom har suddat ut den alls. Då är det ju inte "sotat". Utan ser bara ut som att man har panda-ögon, iiinte vackert! Som på bilden nedan, fast där har hon ju inte sminkat färdigt sig, men vissa slutar ju där, på med mascara och sen färdig! Sen har ju vissa ännu värre och liksom svart skugga nästan upp till brynet!


(google-bild)


Usch fifan.

Helgen har varit sådär. Upp & ner och skit och blä. Jag har blivit sjuk nu iaf, vaknade med jävligt ont i halsen. Jag känner mig väldigt seg och hängig. Vi har inget vatten här i kullen, vettefan om det bara är vi eller hela huset? Störande nå djävulskt, helst när man är sjuk. Kan inte ens ta alvedon.

Usch vad less jag blev! Måste lägga mig i sängen och spela lite angrybird tror jag. Sen skulle syster kika förbi här.
Vi hörs.

Ingen puss idag.


*


Dagens make!




Friday!

Har precis gjort min morgongympa och tagit en dusch! Måste käka frulle snart, blev förbannat hungry! :) seen ska jag sminka mig tror jag. Jag vill som göra någon sminkning med mitt glitter från MUS men samtidigt vill jag göra en mörkgrön sotning, svårt val.. Får se vad det blir!

Senare blir det nog att åka till byn och sådär. Älskling ska vara hos mig i helg :) hiho!

Nuu ska jag kila vidare, hade inte mycket mer att berätta. Kanske hörs sen!
Pusss

Har förresten beställt 2 par skor från skopunkten igår, dom här!

http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Textilskor?art=259109
http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Kangor-boots?art=255581

!


Torsdag

Hallåå där! Nu har jag kommit hem. Har varit på ranten halva dagen med mamma. Vi har varit på lite olika affärer och grejor! Avslutade med en ost & skink baguette från vetehatten, i love it! Mmmums! ;)

Ja förbannat vilket väder det är, man blir helt jävla psykgalen. Gjorde misstaget att sminka mig rätt mycket, ögonen alltså, jag var svart fan på kinderna och allt, ögonen bara rann och rann, usch! Annars är det ju fint väder. Men riktigt kallt när det blåser!

Vet inte vad jag ska göra, kika runt lite på datorn och fundera lite på livet. Tom for iväg på något ärende han med. Vi kanske hörs sen!

Pusss

Outfit !


Jaa, jag gillar mörka sotningar.

Utan blixt

 

Med blixt

 


svar på kommentar

mami om Love kills slowly..:
va snygg tröja :)

Joo, den var finig! =)

Love kills slowly..

Hello! Idag har jag vaknat efter 10 av att syster ringde, vi pratade i typ 40 minuter och sen hoppade jag upp! Jag började min morgon som jag alltid gör, började morgongympa lite med Roller slide. Håller på i 25 min varje dag, det är rätt skönt. Tränar ben, armar och mage!

Sen lagade jag frukost/lunch efter det, gjorde köttbullar, egen sås och spagge! Välldi gott. Det åt jag framför Big B på webben. Nu har jag tittat ikapp :) Såå nu hänger jag med lite bättre! Efter det tog jag en dusch och sen sminkade jag mig och for till sanne. Vi har prommat med Kira och sen varit hemma hos sabne och macko! Vääldans söt vovve det där! Hihi. Kul att träffa bästo också. Körde henne till bilskolan före 18, hon skulle på handledarkurs! Sen drog jag hem.

 

Har suttit här med tom och jonathan, dom har beställt massa bmw grejor mest. Jag funderar på att diska bort den disk som finns och sen kanske dammsuga, nu har vi äntligen fått nya påsar som vi beställt från internet! Det finns ett par dammråttor att fånga nu.

 

Jag känner mig fortfarande trött, förkyld o hängig! Får se om det går över eller bryter ut? Nu ska jag kila vidare, slänger upp en bild på den fina tröjan jag fick av sanne, hon har köpt den i thailand :) en Ed Hardy!

 

 

 


Dagens make-up!

Med blixt

 

Utan!


Big B!

Tänkte kolla lite Big Brother på webben, har inte tittat något avsnitt alls. Har tittat en stund nu, det är ju i princip bara utlänningar med :S och ingen snygg, lite tråkigt eller vad?

Suck osv..

Det vart ingen sömn, det kändes på tok för deprimerande. Så jag tog mig i kragen och satte mig framför spegeln för att göra en färgglad sminkning. Det är fortfarande ljust ute och jag får ångest över att jag inte varit ut alls! Så är jag så förbannat trött i skallen när jag bara varit inne. Hungrig är jag också.

Älsk har åkt till byn för att sälja sin bmw åt jonte, vettetusan när han kommer hem därifrån. Egentligen hade jag velat åka till byn men jag vet inte om jag orkar, jag känner mig så jäkla slööö! Jag saknar morgan så förbannat :(

Nää, blää snart faller ögonlocken igen! Jag kanske måste ta mig ut en stund när det fortfarande är ljust och fint. Vi hörs!

Pusss

Todays face!


Todays make!

Med blixt..

 

Utan blixt.


What's the point of doing anything?

Vad meningslöst allt känns nu helt plötsligt. Vad ska man göra åt det då? Funderar på att dra täcket över huvudet, sätta lurarna i öronen och försöka sova.