Jag saknar medvind, när fan ska det vända?

Ligger och tittar oth och gråter en skvätt, tänkte snart ge sömnen ett försök, även om det känns rätt hopplöst. Svårt att somna när man har tusen tankar i skallen. Men vad gör man? Tar ett djupt andetag, ler och försöker med allt man har att klara av det? Jag tror det.

Guess so.


Ett år äldre men ett gäng klokare.

Hallo! Har anlänt till luleå igen efter en helg hemma i byn med familjen. Vi har bara tagit det lugnt hela helgen, busat med ungarna, haft lite besök och ätit smörgåstårta och firat mamma och mig. Idag är det min tur att fylla år, usch jag känner mig fan gammal ändå. Mycket har ändrats sen min förra födelsedag och mycket har man lärt sig om livet, framför allt om sig själv.

Nåja, nog om det. Ligger och tittar sex and the c och funderar över hur fasen jag ska kunna somna, råkade slockna tidigare när vi kom hit och sov typ en timma. Imorgon kommer mamma o min morbror hit över dagen, så jag ska väl umgås med dom lite oså, annars vettefan, vill bli frisk o kunna promma, fast graderna måste förstås bli lite mindre brutala.

Nu ska jag avrunda. Godnatt!
Pusss




Someday never comes.

Tänkte skriva ner några rader här eftersom att det var rätt längesen det hände nu. Jag är ju som sagt i Luleå en hel del nu förtiden, vilket jag trivs med. Få umgås med syster och bara slippa gve kommun för ett tag. Men i helgen ska vi hem till byn, ska bli kul :) saknar leon o leija som tusingen! vill bara pussa på dom! ♥

Annars har vi inte gjort något speciellt idag, erika var förbi och drack kaffe på dan innan anna började jobba. Hon jobbade 13:30-21. Efter hennes rast vid 18 följde jag med i bilen när hon jobbade, hade så tråkigt och orkade inte sitta ensam i läggan. Sen har vi bara fikat och tagit det lugnt, rastat hundarna och nu sitter jag och kollar Skilda Världar, vilket jag är helt inne i just nu. Är dock på sista skivan på sista säsongen som finns ute nu :( tråk när det tar sluut!

Imorgon jobbar anna till 17 så jag får väl roa mig själv, hade velat promenera men det är ju så satans kallt nu + att jag är riktigt förkyld, ingen bra kombo. Så jag ska ta mig en solning iaf så man inte är så likblek. Sen bara försöka bli friskare.

Nu ska jag avrunda här och nöta lite innan jag somnar, vilket lär hända om ett par timmar först. Ska förresten käka smörgåstårta i helg då mamma fyller år på söndag och jag på måndag, gooott som aset! :) Får se om man firar sin dag mer än så, är inte så förtjust i födelsedagar. Jaja men godnatt.


Pusss


En sminkning jag hade en dag..