Sista dagen på detta år..

Ja, vad säger man. Nyårsafton, slutet på 2011. Vilket känns skönt! Hoppas på att 2012 blir fan så mycket bättre. Det har inte varit mitt år det här. Får se vad som sker ikväll, ska kanske till sanne och fira. Fast jag känner mig inte det minsta sugen just nu iaf.

 


But why..



Onepiece

Har bett Emma sy en onepiece åt mig, så jag också har något att glida runt i på kvällarna. Den kommer bli såå fin, har valt finfina tyger. Själva piecen ska vara av svart sweatshirt tyg, muddarna och dragkedjan blir vita och inuti huvan ska jag ha fint gepardmönstrad päls, samt på kanten runt om fickorna :)




Jag & älsklingskillen!



Julen i lite bilder och en fin låt :)



Julaftonens smink & hår såg ut såhär detta år.


Julafton 2011

Tänkte berätta lite om min julafton, den firades hos min bror och hans familj detta år. Jag klev upp rätt tidigt för att jag är så jäkla förkyld och har väldigt svårt att sova då. Åt iaf tomtegröt med skinkmacka. Sen fixade jag mammas och mitt hår. Och sen sminkade jag mig o sånt, fick bli en grön sotning med röda läppar till. Sminkade även mamma och anna :)

Vi gick över till anton & dom före 17, där åt vi god mat och hade riktigt trevligt. Tomten kom och ungarna blev så lyckliga över sina julklappar. Även jag, framför allt för datorn jag fick av mamma och pappa. Tacktack! Så nu inviger jag den litegrann. Vi spelade iaf spel och drack någon öl, kilade hem vid halv ett ungefär. Har några bilder som jag tänkte slänga upp lite senare :)

Nu tänkte jag hoppa i duschen för att jag fryser ihjäl. När ska denna förkylning försvinna? Nånå, blir en lugn kväll iaf, ingen utgång, vilket känns jävligt skönt!

Ha en fortsatt mysig kväll!
Pusss


Här får ni ett litet smakprov! Jag & finaste syster. ♥


Även den djupaste smärta har en mening.



13e december - Lucia


Har besök av dessa 2 söta tomtenissar som varit på luciafirande på dagis :)

Dagens look!


Ullatti tur & retur.

Hallo! Igår var vi och jobbade i Ullatti på byastugan höll vi till. Vi klippte blandannat min gamla svärmor, toms fammo&mommo och ted. Roligt att träffa alla igen :) Sen bjöd Marina på fika så vi prommade dit och satt där och surra en stund innan vi gick tillbaka till byastugan igen där hon skulle klippas. Vi fick även en väldigt fin julaktig blomma för att vi startat firman oså, väldigt gulligt! Sen iaf klippte vi en söt unge som var så duktig och satt still hela tiden. Och sist men inte minst var det teds tur att bli klippt så vi for hem dit och jag klippte han där istället. Vi kom väl hem vid 19 tiden ungefär.

Såå, det var en trevlig dag igår & klippningarna gick bra :) Nu ska vi snart fara och jobba igen, denna gång i Nattavaara. Det vart ju sånt jäkla snöväder, jobbigt att köra bil då!

Sen ikväll blir det idolfinalen och sen kanske dra till stan om jag orkar, beror på hur trött jag är då. Får se, får se.. Nä, nu måste jag börja avrunda här för vi ska snart börja åka. Ha en mysig helg så hörs vi!

Slänger in bild på gårdagens make-up när jag ändå är igång!


När faller du tillbaka till den du faktiskt är ?


*


I can not live, I can't breathe, unless you do this with me.


I desperat jakt på en vän, kan du förnedras om igen..

Du skänker mer än nån kan ta,
för en sekund av nånting bra.

Kan någon ge vad du ska ha?
vill någon se vad du har sett?

Kan du nånsin hitta rätt?

och få tillbaka det du gett?


lista

Tio frågor om dig själv
Vad heter du i andranamn? - sara & evelin
Har du några piercingar? vars? - nope
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - beror väl på vem 'någon' är
Väljer du filmkväll framför utekväll? - beror på vad man är sugen på
Vad tycker du om med dig själv? - att jag tycker och tänker precis som jag vill o har stark vilja
Din sämsta egenskap? - oroar mig ganska mycket och bryr mig kanske lite föör mycket
Är du dag eller nattmänniska? - natt
Vad har du på dig just nu? - leggins, linne, t-shirt
Är du nöjd med ditt utseende? - jadå
Vad vill du ändra med ditt utseende? - jag vet inte, alltid nåt man mindre nöjd med

Tio frågor om kärlek
Är du i ett förhållande just nu? - nepp
Har du varit kär på riktigt någon gång? - jo
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - inte kärlek direkt men nånting
Hur många har du varit riktigt kär i? - 1
Vad för sorts killar faller du för? - undrar jag med


Tio frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? - sanne och anna
Vem skulle du vilja träffa just nu? - båda
Vem saknar du mest just nu? - båda
Vem av dina vänner bor längst ifrån dig? - anna
Vem krama du senast? - sanne säkert
Vem står dig närmast? - sanne o anna
Vem vill du träffa oftare? - båda
Vem är mest partyprisse? - vet inte
Vem ringer du när du är ledsen? - samma där
Vem är snyggast? - alla är vi snyggon


Farligheter
Snusar du? - nä
Har du snott något från en affär någon gång? - jo
Brukar du röka? - nä
Har du tagit droger? - nepp
Känner du folk som tar droger? - näe
Har du blivit jagad av polisen? - jo
Dricker du alkohol varje helg? - inte varje nä
Skulle du kunna slå någon? - skulle jag nog
Har du varit i slagsmål någon gång? - näe


Random
Sover du med dörren öppen eller stängd? - stängd
Tror du två ex kan vara vänner? - jag tror faktiskt inte det, antingen om båda fortfarande älskar varann eller så om man aldrig riktigt gjort det, då går det nog.
Skulle du vilja vara berömd? - beror väl på vad jag skulle vara berömd för
Har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? - nä
Brukar du tänka innan du talar? - njaae
Skulle du vilja tatuera dig? vars? - nja klarar mig utan
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? - nix
Tror du andra tycker illa om dig? - gör dom garanterat


Jul-look.




En kärlek som kom bort, ett vackert minne blott.


Snart är det 6 månader, ett halvår sen du och jag slutade vara Vi.
På ett sätt känns det som att det var igår samtidigt som det känns som en hel evighet sen. Livet har förändrats en hel del sen dess, flyttade ut ur våran lägenhet i Kullen och flyttade hem till flickrummet igen är bara en av sakerna.

Det svåraste med detta är att vänja bort vanan eller hur man ska säga, den där vanan att alltid ha någon som står bakom en. Och som har stått där i över 5 år. För helt plötsligt har man ingen kvar att luta sig mot längre, ingen som tar emot en när man faller och ingen famn att krypa upp i när livet känns svårt och det blåser motvind. Nu måste man stå upp för sig själv och se till att klara av det, kämpa med allt man har för att lyckas.

Tänka, fundera, gråta, sakna, hata, älska, minnas, känna, är det enda dagarna går ut på till en början. Hur ska man överleva utan sin älskade, luften man andas? Går det? Och hur? Hur lite man än vill eller tror på det så går det faktiskt. Man levde ju innan eller hur? Det är svårt och det tar tid men man har inte mycket till val. Det funkar inte att bara lägga sig och ge upp, man måste fightas. Kärleken är en kamp, så som livet.

Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv på den här resan, våra 5 år ihop, dessa månader efteråt. Jag har vuxit som människa och ser saker från ett helt nytt perspektiv nu. Jag har lärt mig att aldrig någonsin ta någon eller något förgivet, för det kan vara borta på mindre än ett ögonblick. Vi var bara 16 år när vi blev tillsammans, det känns som ett helt liv bort. Man hade inte varit med om någonting och visste knappt vad smärta betydde eller hur det kunde kännas i kroppsdelar man knappt trodde fanns. Hur det bokstavligen kunde göra ont i hjärtat när man blev sårad. Man var så oförstörd på något sätt.

Men vi växte tillsammans och tog oss igenom halva 9an och hela gymnasiet, bodde i 3 olika lägenheter och åkte till byn så fort vi fick chansen för att det var där vi kände oss hemma. Vi bråkade och skrek, skrattade och grät. Det har verkligen varit upp & ner sen dag 1 men det var äkta, det är det viktigaste. För jag älskade dig för den du var och du älskade mig för den jag var, även om vi var oense om precis allt. Förutom våran kärlek. Det var du som lärde mig vad kärlek egentligen är, hur starkt man kan känna för en annan människa, hur underbart det är att vara 2. Jag ångrar inga steg vid din sida, hur svårt det än har varit och hur ont det än har gjort. Du har hjälpt mig att bli den person jag är idag och vad som än händer, kommer du alltid finnas i mitt hjärta. Jag skulle aldrig kunna hata dig eller ens tycka illa om dig på något sätt, jag vill att du ska vara lycklig. Så mycket betyder du för mig.

Tack för allt du gett mig. Alla skratt, all glädje, all närhet och kärlek. Alla kapitel i våran saga är slut, nu börjar ett nytt, utan dig.♥



truth is everybody is going to hurt you,
you just gotta find the ones worth suffering for

Are you so strong, or is all the weakness in me?


But mostly I hate the way I don't hate you - Not even close, not even a little bit, not even at all..

 


I carry you home.


Hon tror att allt som kan byggas också en gång ska raseras, ändå håller hon om dig så ömt varje gång du är där..



Vettetusan när jag skrev ett vanligt inlägg senast, tror bestämt det är på tiden iaf. Har väl hänt en del sen dess skulle jag tro. Jag och mamma öppnade våran firma, eller vi har öppnat för ett tagsen men igår var våran första dag på jobbet.

Vi var i Hakkas från 10 till 18 ungefär och hade kunder hela dagen. Jag klippte alla, mamma hjälpte till lite då o då och det gick jättebra. Mycket man lär sig på en dag, tänk på ett år då? Väldigt kul! Kommer nog trivas med detta. Hoppas nu att detta flyter på bra och går runt.

Nästa vecka ska vi vara i nattavaara, nilivaara och ullatti mest troligt. Ska bli spännande att se vad som händer och sker. :) Pappa var så gullig igår, han hade beställt en blåbärs prinsesstårta som det stod Frizzet på! Så vi firade lite.

Mamma & pappa har åkt till luleå idag, dom skulle shoppa och gå på någon julkonsert, mysigt. Så jag sitter ensam här i byn, eller morgan sitter troget bredvid mig förstås. Dricker en julöl och väntar på att Idol ska börja. Sen vet jag inte vad som sker, om jag ska dricka en öl med några bybor eller bara ligga o lata mig i soffan resten av kvällen.

Imorgon kommer m & p hem igen och jag ska nog till stan och umgås lite med D på kvällen, något mer vet jag icket! Ska avrunda här.

Ha en mysig fredag :)

Pusss


Dagens..