Heeelllooo

Jag sitter här i skolan just nu, vi har bf med Brillo. Jag, Sara, Emma, Camilla och Brillo sitter här i klassrummet, dom andra är borta nånstaans.. Soffe sover tillome, haha! Jag har ingenting att skriva. Imorgon är det iaf helg och jag ska till byn o vara där med älskan =) skönt med helg! Idag var jag hos farbror doktorn och tog blodprov o stick i fingret, stackars mig =/ haha nåjaaa, nu ska jag nog avrunda här, kanske borde jobba?

Puss


Söndag

Hejsan hoppsan! Nu har vi äntligen en fungerande dator här i byn, min farbror som bor i hongkong har varit här och hälsat på med sin tjej så han passade på att fixa datorn på samma gång. Skönt som tusingen är det ;> hihi

Hmm, helgen har iaf varit jävligt tråkig, har typ dött av tristess. Men roligt att umgås oså men jag har saknat älskling så mycket. Fast idag får vi äntligen seeees igen! =)

& idag har vi faktiskt varit tillsammans i 2 år och 9 månader, ♥
det har varit de bästa dagarna i mitt liv.
Jag älskar dig mer än allt,
du är mitt liv.



Gammal bild.

Konstigt

Just nu ligger jag här i sängen i byn. Jag har legat här hur länge som helst och verkligen försökt slumra till, men det går fan inte! Vad är det för fel på mig? Om det är nåt jag är bra på så är det fan att sova. Hmm, ska ge det ett nytt försök. Ser ju om jag lyckas! Puss o kanske godnatt

Fredag!

Nu är det äntligen fredag fast samtidigt sista dagen på praktiken, fan vad tråkigt! Jag vill verkligen inte tillbaka till skolan. Jävligt roligt att få träffa alla men sen, fyfan! =/ Usch. Sitter iallafall här på ABF just nu och tråkar.. Det är nånting suddigt i mitt högra öga, störande som tusan, måste blinka hela tiden..

Jamen den här veckan då, det har inte hänt så mycket som vanligt. Jag, syster och mami har varit och tränat på tisdag och torsdag, skönt som fan och idag har jag träningsvärk! Sen har jag väl inte gjort något annat, varit på praktiken, umgåtts med älskling, ja det vanliga =)

Jag hade velat göra något roligt i helgen, fan att syster jobbar och att älskling ska hem till byn och fixa ihop sin bil. Men helgen efter den här tänker jag då umgås med han vare sig han vill eller inte ;) hih. Det är ju mycket mysigare att umgås när det är helg och man kan sova ut o bara ta det lugnt på morronen o massa sånt där. Menmen, får väl ligga o tråka hela helgen i byn som förra..

När jag slutar ska jag hem till läggan, plocka lite, packa lite och sen drar jag väl till byn, älskling slutar först 15 och sen har han körning med bilskolan efter det så han kommer inte hem förrän på eftermiddan och jag ids inte sitta i lägenheten och vänta så länge =(
Jag längtar tills han får körkort, så slipper jag köra heeela tiden ;)

Nae men nu har jag ingenting mer att skriva.
Pusselipuss

01:35

Hejsan! Jag har ingenting att göra, så jag tänkte att jag skriver några rader här.. Skriver med mobilen för att mitt internet inte funkar =/ nåja.. Ligger iaf här i sängen bakom min söta pojk och nosar han i nacken, vad jag älskar det, han är så go! <3 han sussar förfullt som vanligt :) stackarn ska upp vid fem redan, usch vad tidigt. Hmm vad mer? Jo, imorrn är näst sista dagen på praktiken. Tråkigt ju, vill inte tillbaka till skolan.. Fast jag saknar verkligen klassen, det ska ni veta! Puss på er o gonatt!

Lördag

Hallåhallå!
Jag sitter här i byn nu med mami, syster, bror, emma och lelleboy :) vi har ätit gröt för en stund sen, gott som tusan var det. Idag vet jag inte vad som händer, måste nog fota lite med skolkameran nu medan det är ljust. Jag saknar min älskling faktiskt jättemycket! menmeeeeen, vi ses väl imorrn i guess. Nä, nu ska jag dra, orkar inte sitta här meeer.

hejs!

Godmorgon!

Hejsan hoppsan! Klockan är 09:10 och jag sitter på ABF huset med gamlingarna. Jag är så satans jävla trött så det finns inte + hungrig. Jag vill bara hem till byn nuuuuu! Men snart får jag åka hem, vad skönt, och jag saknar mogge.
Idag ska iallafall mamma, Emma och Leon komma hit till storstan, de skulle handla lite och sånt där. Då ska jag kanske träffa de, om jag ids ;b i helgen ska jag nog inte vara med älskling, för han ska skruva i sin bil =/ tråkigt som tusingen. Nåja, jag ska nog överleva.

Åh, det finns ingenting att göra! Jag blir galen av att bara sitta still hela tiden. Sen är det nån jävla gubbe som sitter och typ stönar bakom mig, hojj, vad jävla irriterad jag blir! Uäk.

Nu har jag ingenting mer att säga,
hejdåååååååååååååååe!!

Natt..

Jag sitter här och filosoferar litegrann, jag funderar nästan på att ta bort min blogg, det är nästan ingen som läser den ändå. Så det gör väl inget ? Får se hur jag gör. Jag har nog kvar den ett tag iaf, nu när jag fixat upp den och allt.

Nåja, nog om det. Snart ska jag lägga mig bredvid älskling som såklart ligger och sussar redan och snarkar gör han minsann också ;> mih!

Wellwell, nu ska jag spela tetris på älskis mobil och sen ska jag försöka sova jag också!
Ha det så bra och sov så guått! Puss & kram skumbanan, älskar er mina vänner, det vet ni. ♥

Saknad!

Idag saknar jag lilla Leon jättemycket!
Tur att jag ska hem till byn imorron
så jag får träffa den där sötungen! <3


Sådärja..

Nu är min blogg lite nyfixad, blir så snabbt less. Idag har jag inte gjort så himla mycket, varit på praktiken, hämtat älskling från LK, sen for vi på coop, sen på dollar, sen har jag pluggat, sen var vi på raggen en sväng och nu tittar vi scrubs. Jag är trött och ska tvätta bort sminket och sen ska jag faktiskt lägga mig och mysas lite innan jag somnar. Jag börjar först halv 10 imorrn, skönt!

Nä, gott folk, godnatt! Puss

Hojj..

Nu har jag fixat om min blogg, men den där stora jävla profilbilden vägrar gå bort fast jag gör som man jävla ska. Fan vad störande alltså. ÅH!

Lördag.




Du är så söt hjärtat,
älskar dig så mest i världen,
finns ingen som du, du är underbar!



Spela, spela, spela
och jag passar såklart
på att smygfota litegrann =)



Gubben spelar förfullt,
hans tröja var helt oljig & äcklig
för att han just hade varit i garaget  =)



Hmm..

Hello! Jag sitter här i min sköna säng, med min älskling tätt bakom mig, han sover så sött. Jag vill också kunna somna, hatar att somna ensam sen.. =/ nåwell, idag har jag inte gjort så mycket, varit på praktik, sovit, varit med älskling, varit med sannebanne, ätit pizza med syster, vart på stan en sväng o sen hem. Imorron är jag ledig, fyfan så skönt. Vad jag ska sova! hih.

Måste bara säga att jag älskar mina vänner så otroligt mycket,
jag hade inte vela leva en dag utan er. Ni är så underbara,
tack för att ni finns! ♥

Och älskling, du gör min dag, varje dag.

Godmorgon!

Sitter här i ABF huset med mina gamlingar :) dom har data. Dom är för söta. Haha. Pernilla är sjuk idag, trist o vara ensam =/ och idag är det fredag, fyhelvete vad skönt! Så när jag har slutat far jag till lägenheten o sen brassar jag då hem till byn. Men jag vill vara med älskling, kanske far till han i morrn.. hm, får se.. jag saknar moggeeee och nu ska jag gå, orkar inte skriva mera.

pusssssssss

15:19

Nu sitter jag här hemma, mätt och belåten. Vi har ätit köttfärssås och tagliateller, gott som fan. Tröttheten börjar sakta smyga sig på. Min älskling står och duschar, sen ska vi på dollar och coop med systeryster. Jag har egentligen ingenting att säga mer än att det ska bli så satans skönt med helg! ;D Nu tror jag älskan är klar så att.

Pussis

I can´t take my eyes off you

Jag måste bara säga att jag älskar dig så sjukt helvetes jävla mycket, du kommer aldrig förstå hur mycket du betyder för mig, jag vet fan inte vad jag skulle ta mig till om du försvann. Jag har aldrig trott på " föralltid " men med dig gör jag det. Jag blir så glad när jag ser dig här hemma varje dag jag kommer hem eller varje gång du rusar in genom dörren och slänger dig på mig och pussar mig. Du kan göra mig så jävla irriterad men samtidigt så lycklig som jag aldrig trodde en människa kunde bli. Det pirrar fortfarande ut i fingertopparna ibland av dina kyssar, du är så jävla underbar. Åh jag blir galen, finns så mycket jag vill säga men jag får inte ut orden! Jag älskar dig iaf, mer än nånting annat i hela världen. Du är min och du är bäst. <3


Praktik

Ja, idag har jag då praktik, äntligen hittade vi ett ställe, jag och pernilla ska vara på PRO i tre veckor. Jag vet inte riktigt hur det kommer att vara men jag hoppas att det inte är allt för tråkigt ;D vi börjar först 12 idag, fasen vad skönt med lite sovmorron, fast jag var ändå helt jävla död när klockan ringde. Nåja, efter praktiken ska jag nog till byn och vara med min älskade mogge och träffa familjen :) skönt. Sen ska vi fara och träna vid halv 5 och sen bär det av mot stan igen.

Igår gjorde vi inte så mycket, vi var bara hemma och tog det lugnt. Vi gick på en promenad, sen lagade vi mumsig mat och som efterätt åt vi hallon/björnbär smulpaj, lyssnade musik, hade tända ljus och bara myste. Finns inget bättre! ♥ älskar dig så.

Nä nu måste jag dra!
Puss

<3

Det finns ingenting jag älskar mer
än när du bara tittar på mig och ler, ♥

Vart i helvete..

.. Är den här jävla världen påväg? Finns det bara idioter? Vad fan tänker folk med? Hur kan man vara så jävla dum? Äckliga jävla människor allihop. Åh, jag blir så jävla förbannad!!! Hojj, man blir fanimej bara deprimerad hela tiden här.

Jag älskar iaf min pojkis,
tur att nån gör mig glad
dom här deppiga jävla
dagarna.
<3