31/8

Jag är med älskling och det är det bästa jag vet. Snart ska vi köpa chips, säkert titta någon film och bara mysas. ♥
Idag är jag lycklig.

Puss


Hejsan hoppsan

falleralleraa!
Nu sitter vi här i våran nya lägenhet och har nyss städat o fixat klart, för ikväll iaf ;D Jag är helt jävla slut, håller på att somna sittandes och mina fossingar orkar inte gå ett steg längre. Inte nog med att vi burit grejer i två dagar så har vi varit på dundret med klassen idag och vandrat lite, jag hade typ en sjö i varje sko när vi skulle hem. Jag låter som en kråka när jag pratar, har blivit helt hes. Nåja, imorgon går vi efter schemat iaf, 8-16:20 heh pepp!

Nä nuu tjatar min gubbsing att vi ska renbädda o massa jobbiga saker. Så ha det så bra.
Puss

Måndag

Hallilåja!
Idag började skolan, fyfan vad jävla jobbigt det här kommer bli, inte en enda sovmorgon och varje dag går vi minst till 15. Hojj! Men men, what to do ? =/
Jag började iaf 10 idag och slutade typ kvart i 11, imorgon börjar jag också 10 fast jag slutar jävla 15!
Lite mjukstart kan man väl ändå få? huhu.
Fan vad trött jag var i morse, jag och älskan spelade tvspel till 4 och sen skulle man upp 8.. så idag blir det förhoppningsvis sängen lite tidigare! Jag är trött som ett as just nu, kommer garra bli piggare ju senare det blir, weho!

Nä nu ska jag gå och mysa med mina älsklingar.
Puss

Söndag..

Usch och fyfan, nu är det söndagen före skolan börjar, idag kan man inte göra något annat än att ha ångest.. vart tog sommarn vägen? för mig hann den inte ens börja känns det som.. =/

Jag är iallafall med mina älsklingar och bara myser på, tom spelar lite mario och mogge snor mina sockar och springer iväg hela tiden. Han är så sötig! =) mih.

Igår firade vi 2 & ett halvt år! ♥
Vi lagade god mat, senare på kvällen bastade vi och hade mysigt och bara höll varandra sällskap, vilket räcker för mig.
Jag älskar dig så mycket gubben,
du är det bästa jag vet.
Du är så fin och underbar.



Nu ska jag göra fika åt min prins och mig.

Puss!

Gråa dagar skyndar aldrig på..

invisible..

Torsdag

Idag har jag inte gjort särskilt mycket, har suttit och fixat min blogg ganska länge men nu är jag faktiskt rätt nöjd, så det får duga. Jag har ingenting att göra ikväll och det är så jäkla tråkigt. Imorgon kommer älskis hit, längtar! =)

Nu måste jag gå och ta in moggelito för han vägrade komma in när jag vela in.
Pusselipuss.


TISDAG

I morse vaknade jag upp hos min sötnos, for till ullatti typ vid tolv på natten igår för att umgås med mina brudar och sen for jag till gubben o sov, det var mys. Idag har vi inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt oså. Sen for vi till mig typ vid 19:00 för att jag var så uttråkad, har suttit och tittat på när älsk spelat tvspel, usch vad tråkigt. + att jag saknade mogge. Nåja, nu ligger jag iaf här i min säng med sigge o mogge. Älskling for hem vid halv ett, tomt och trist vart det :( nu sova, gnatt! <3

Hallå

Ligger här med älskling på en madrass i lule just nu, vi kikar sex and the c och myser. Idag har vi gått på storheden och handlat lite =) ska nog snart hoppa i duschen och sen försöka sova. Får se vad som händer imorgon, kanske shoppa lite. Godnatt, puss! Jag älskar dig tom <3

Lördag - Söndag

Halloj!
På lördag for jag till Nilli och hämtade min söta Sara, sen for vi förbi mig en svänki och förde min bebis till Anton och Emma som skulle vara barnvakt åt han. Vi brassade till stan och började dricka hos sara, hon, jag, emelie och erika. Vid tio eller något gick vi ut på stan och kikade lite, det var rätt mycket folk. Vi gick in på öltältet vid tolv ungefär så vi hann inte vara där allt för länge.

När öltältet stängde så gick jag omkring med min morbror och hans tjej, det tog typ en timma att få en taxi ;s Men sen gick vi ner till taxi och hade turen att få tag i en, så vid tre tiden nångång var jag hemma. Tur att jag hittade skjuts iaf, min kära bil står ännu kvar utanför Sara, ska hämta den imorron efter att jag varit hos tandläkarn. Jag har tid 8:40, fyfan vad tidigt.
Nåja, det var roligt iaf!

Imorgon drar jag, älskling, mami, sigge och mogge till luleå och sover nog mest troligt där två nätter, skönt att komma bort lite. Jag borde packa men det är så trååkigt!
Snart ska jag hoppa i duschen, sen packa och sen försöka sova. Det kommer inte gå bra, jag somnade först 6 i morse och klev upp vid tre, halv fyra på eftermiddan.

Nu ringer älskling! Pusshej.




Lördag

Igår grillade vi och hela gänget för en sista gång för den här sommaren, det känns lite trist men nu är hösten snart här. Vi åt god mat och hade allmänt trevligt, men jag och Emma blev lite uttråkade så vi for till stan för att kolla läget lite. Det var inte så mycket att kolla, men trevligt ändå. Vi kom väl hem vid halv tolv ungefär, då var jag tvungen att äta sen var det bara o hoppa i sängen med min älskling ( mogge ) fast jag kan aldrig somna, fast jag är trött som ett as :s

Idag vet jag inte vad som händer, mamma och pappa for till stugan så jag är helt ensam här, fast jag fick en otroligt söt frukost på sängen - Leon <3 då var det bara upp och hoppa! Anton och Emma åt lite lunch så jag fick gosa på med lillen men de stannade inte så länge, Leon skulle hem o bada =)

Nu ska jag nog fika något, mysa med moggelito, sakna älskling och kolla en film.
Puss,
jag älskar dig så!

Natt..

Jag sitter här invirad i min sköna pläd, jag gick från min varma säng för att jag inte kunde sova. Min älskade ligger och sussar så sött, han ska ju upp och jobba imorgon men jag har vänt mitt dygn så jag somnar nog inte förrän vid 3 typ. Annars har vi inte gjort så mycket idag, älskling kom hit vid 16 och då åt vi middag sen har vi bara kikat massa filmer och myst på =) Imorgon ska jag nog till stan och umgås lite med systeryster och sen kommer älskling efter jobbet igen =) allt blir roligare när jag vet det. Ne nu ska jag kolla runt lite här och sen ska jag nog krypa ner bredvid min gubbsing igen!

Pusspuss,
älskar min t ♥

Första augusti.

Nu sitter jag här igen, jag har vaknat ungefär halv två idag. Jag har drömt mardrömmar, som alltid =/ och inte hurdana mardrömmar som helst. Usch. Jag funderar på att fika lite snarre och sen vid fyra kommer min sweeitepaj! Jag kanske borde ladda ner någon film, men man vet ju aldrig vad man ska ladda ? ;s Ne, nu vart det ointressant så jag ska kila vidare nu.

Puss

Men bara om min älskade väntar..

Hej igen! Jag ligger i sängen med mogge nu och försöker sova men som vanligt så är det ganska svårt. Jag Är trött men ändå går det inte :s mina fötter kokar nästan, det blir så jäkla varmt när mogge tar över fotändan. Nu ska jag pussa lite på min vovvsing och sen ska jag blunda en stund. Sov så gott. Jag älskar dig baby, det vetu <3 pusspuss. Jo, förresten så har jag 19 myggbett sammanlagt på båda fötterna, tillome under! Snart kommer jag inte ha någon hud kvar, som jag krafsar och klöser :P huhu, byebye!

01:05

Nu har jag suttit och fixat bloggen ett antal timmar, men nu har jag lagt av iaf för idag. Den duger nog såhär. Snart ska jag nog försöka sova så det blir imorron fortare ;D då kommer min baby hit, iih! Förresten så känns det verkligen som höst nu, när jag tittar ut genom fönstret ser jag faktiskt mörkret, det var ett tag sen. Det känns mysigt men samtidigt deprimerande, enligt mig så har sommarn knappt börjat ännu ;s Nåja, tack neopeo för att fixa min header så snajsig!

Puss