<3


Jag ska hålla din hand genom livets snår
och finnas vid din sida vilken väg du än går.

 


Update!

Hej! Det har väl hänt en del sen jag skrev sist, har varken haft tid eller lust att blogga därav uppdateringen, hähä. Har iaf hunnit ta studenten i fredags, det var förbannat härligt, hade en rolig kväll med de bästa! Kan inte fatta att skolan äntligen är sluut :D woho!

På lördagen var det dop för lilla Leija Elvira och jag blev hennes gudmor, det var trevligt med välldi god smörretårre osvosv :)

I måndags ringde någon till mig och sa att en tjej hoppat av sitt feriejobb och frågade ifall jag var intresserad, det var på Trummans förskola och självklart tackade jag JA, aldrig fel med lite penki! Jag trivs jättebra där, personalen och ungarna är så söta så. Har snart gått en vecka och imorgon är det freeedag, fasen vad jag ska sova på lördagmorgon säger jag bara! Har redan gått och blivit smittad av alla snorisar, så jag är förkyld som tusan meen det som inte dödar en, stärker en, är det inte så?

Idag har jag iaf varit med mami på stan en sväng, på coop och syrret, inhandlat lite gott till lördagen! Så hoppas vi på ett glatt och friskt humör och ett vackert väder på lördag :D joo har förresten vart hos tandis också idag, 750 spänn gick den undersökningen på =) hojj vad underbart.

Näämen att, nu ska jag slänga in lite pics och sen ska jag ta mig en dusch och sen är det hopp i säng,  ska upp före fan imorrn!
PUSS


Vi är rastlösa änglar och virvlande dårar..






Vi är dansande clowner på ont och gott!

Men man kommer på sen efteråt, att vi hade rätt kul emellanåt.




Idag har jag har varit i skolan en sväng och tömt ur skåpet & lämnat tillbaka nyckeln, det känns lite tomt om jag ska vara ärlig. Faktiskt. Man har ju ändå gått där i 3 år, med samma människor omkring en varje dag, klart det känns. På fredag är det student och vi får springa ut med våra vita klänningar och studentmössor på oss och vara lyckligare än nånsin. Det som vi så länge längtat till, är nu bara ett par dar ifrån oss! :D





I'd rather be with you..

Nu sitter jag i läggan och svettas lite smått, har varit och solat med bästo vid tre och så har jag nyss käkat korv&makkisar som gubben kokat ihop ;D hähä. Ikväll vet jag inte vad som händer? vad gör man? ingen skola mer, måste dock städa ur mitt skåp innan fredag och hämta lite grejjer från bilden.

Jag har magkatarr tror jag, det svider i min mage nå djävulskt, särskilt när jag inte ätit på länge, tror det beror på mina matvanor, äter inte regelbundet, hoppar över en massa mål osvosv, jävligt jobbigt är det iaf, inatt mådde jag så illa så jag höll på att dö. KUL LIV.

Nä nu ska jag gå och vila eller något, är helt slut, sooom vanligt. Kanske jag borde ta ett järn.. en järntablett alltså. Järnbrist kan också vara något som spökar i min jävla kropp.

Nu tycker jag att det kan bli sommar, åtminstone varmare än 5+grader.


nu ere feeest... eller så inte

Godmorgon! Igår var det tänkt att jag och sanne skulle ut, vi skulle alltså på nex men så vart det inte riktigt. Jag kom till stan efter fem nångång tror jag, då hämtade jag sanne och vi for på gojjan och handlade lite chirre o dirre ådeee, sen kom jag på en bra idé, att vi skulle dra till kulka och ha en lasse-förfest bara för att sommarn börjar närma sig (snöa ju dock igår men) då for vi till mig och vräkte i oss lite chirre och drack en cider, jag sminkade sanne lite och vi drog en dans eller två. Gick på kiosken och tittade lite, köpte 4 blåa klubbor, gick tillbaka till mig, kom på att vi fan inte ids dra en krogrunda för vi båda kände oss helt sjuk och slut, vi slutade dricka och satt och kollade så ska det låta istället, haha. Sen fem minuter innan kiosken stängde gick vi dit igen, skulle göra en grej men jag köpte ett äckligt toy som sanne fick och sanne köpte en seg godis grej som fastnar i tänderna :/ så sa gubben " om två minuter stänger varuhuset i kullen " heheh, vi hann inte riktigt göra det vi skulle med andra ord. Sanne for hem vid elva när macko slutade jobböt och jag kikade någon film på fyran och somnade efter två nångång.

Nu sitter jag här i min ensamhet och är hungrig som fan, vi har tyvärr inge mat här hemma :( fan vad jobbigt. Orkar inte gå till kiosken heller tror jag. Idag ska jag iaf till byn, tom skulle komma till mig också. Vettetusan vad vi ska hitta på, ta det bara lugnt tror jag, jag vill bli frisk NU! hähä

Nåååe nu ska jag nog fixa mig lite, ska kanske på dollar med bästo vid tre när hon slutar, kommer ju dock hungra ihjäl innan dess!

Slänger in lite bilder från igår! Pöss :D












love you babyy

Torsdag..

Halloo!

Igår åkte jag och hjärtat till byn när han slutade, eller jag åkte före med mami och han kom senare, vid 3 typ. Vi har spelat kubb och varit ute hela dagen, skönt! jobbigt dock när jag är så förkyld. Vi sov här och tom for redan vid 5 imorse på jobbet och jag klev upp vid 11 typ. Jag ska nog till stan idag igen, för att jag inte vill sova ensam! ska först färga mamis hår nu snart, sen drar jag nog :)

Tråkigt väder som tusan, men perfekt för en ligga-i-sängen-och-bli-frisk dag.

Puss&kram

aldrig aldrig ensam

Nu har jag inte skrivit på ett tag, tror jag? Inget nytt har väl egentligen hänt, jag är svinjävlaförkyld ännu och det blir fan inte bättre heller! jag blir så jävla less.

Igår gjorde jag inte så mycket, var med anna & ida och käkade på frasses, sen senare på kvällen var vi ute och snurrade lite, for hem vid halv tio tiden, kom hem till en älskling som hade däckat på soffan, kikade lite på datorn och sen gick jag också och la mig.

Idag händer ingenting speciellt, ska träffa mami en sväng snart iaf och sen är det väl bara att vila sig frisk eller något annat tråkigt, laga mat borde jag också, blöööh idag känns allt jobbigt!

Snarre ska bästo tatta sig, hoppas du inte får allt för ont gulle! <3 hähä
nää nu ska jag nog tvätta fejset och kanske käka någon slags frulledulle

Slänger in en gammal men söt bild, puss!



jag älskar er