Hej igen.

Nu har jag kommit hem från jobbet för typ två timmar sen, var riktigt roligt idag. Massa trevligt folk och så! Har käkat och blev precis klar med zumban. Har träningsvärk lite här och var men det är skönt. Funderar dock på att köpa zumbaskor, svårt utan skor att hoppa omkring.

Känner mig trött som fan samtidigt som jag är helt pigg i skallen. Vet inte vad jag ska göra nu, ta en dusch och vänta på big b kanske. Imorgon blir det jobb, först kl 15 men ska till stan tidigt och uträtta lite grejor med mami.

Godnatt på er. Puss


The road to joy.

Godmorgon på er! Ska snart iväg och jobba, i Ullatti denna gång. Måste käka oså innan men jag tänkte att jag slänger in dagens make-up iaf :)



Min onsdag.

Idag har jag börjat dagen med att käka frulle och sedan zumbat i 40 minuter, det är fortfarande lite svårt men det börjar bli lättare iaf :) kul som tusan äre om inte annat! Tog en dusch och sminkade mig, käkade middag och drog till stan för att träffa bästis! Var rätt längesen vi umgicks så det var roligt. Vi har åkt lite bil, pratat och skrattat, gått på kvantum och surrat med tessi, gosat med Kira oså. 

Kom hem före 22 nångång, käkade lite och nu har jag tvättat sminket och ska snart stänga ner här och däcka. Skönt att vara trött en kväll. Imorgon äre jobb som gäller, ska zumba och mer vet jag inte, får se.

Nu ska jag dra. Pusss


Dagens lila.


Fin film.


Nog är man lyckligt lottad ändå!

Man glömmer ofta bort att berätta hur mycket man tycker om vissa personer, idag är dock inte en sån dag. Jag har nämligen väldigt fina människor i mitt liv, underbar familj som ställer upp no matter what, som jag skulle gå igenom eld för, mina älskade brorsbarn som jag älskar som om dom vore mina egna, världens bästa vän som alltid finns där och stöttar mig. 

Jag älskar er och ni gör mitt liv värt att leva. Tack för att ni finns och förgyller min dag, alla dagar.



Easy for you to say, you're heart has never been broken.


jag skrattar idag, kanske gråter jag sen, jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen.



Torsdagens vart gul, grön, svart och liite blå.




Breathe, just breathe.

Black lady

Idag fick det bli en mörk sotning, superlätt och funkar alltid. Har vart i stan en sväng idag med mami och köpt lite bra o ha grejor. Bla schampo till bilen och lite svampar oså. Har faktiskt både städat och tvättat bilen, blev precis klar. Det tog ett tag men den vart så fin så. Kör numera med antons gamla bmw, alltid gillat den bilen så jag är supernöjd att den nu är min :) ska sätta ut åpeln på blocket och se om man får en liten slant för den.

Nu ska jag ta något drickbart, vart helt slut av städningen, märks att man inte är helt frisk än, jäkla skit! Jo, har förresten fått hem Zumba i brevlådan idag, testade en sväng och det var riktigt kul. Så det ska bli roligt att börja med det.

Vi hörs! Ha det. Puss


Måndagens make-up!

Igår var vi och jobbade igen, hade många kunder och det var kul. Orkade inte lägga upp dagens sminkning igår, somnade dessutom efter 21 och vaknade pigg idag klockan 8, förbannat skönt! :) så bilderna kommer upp idag istället.


True story.


I am done with my graceless heart, so tonight I'm gonna cut it out and then restart.

Idag har jag och mamma varit på marknaden en sväng, hittade dock ingenting, tyckte det var så lite i år. + att det blåste nå förbannat så det var bara knalla igenom en gång och sen hopp i bilen igen så man inte blir mera sjuk :) Såhär såg dagens smink ut iaf, lite sent men jag har inte orkat.

Nu ska jag försöka sova och nu vill jag verkligen bli frisk!! Puss & godnatt.


Dagens sminkning gick i jordnära toner denna gång.


Tutorial på en naturlig sminkning. Klippte förresten lugg igår.



I'm not gonna beg, not gonna crawl, not gonna need you if I fall.

Hejpåer! Tänkte skriva någon rad här om helgen som varit och farit. Syster kom ju hem i fredags, vilket var roligt då jag saknat henne som aset! :) Tyvärr har jag ju inte varit pigg alls men i lördags tog vi oss ut med skoter i det vackra vårvädret iaf, kunde fasen inte låta bli! Det var skönt som tusan. Var till stan en sväng och kollade läget på kvällen men i vanlig ordning var det inte mycket att se.

Resten av helgen har det varit väldigt lugnt då vi alla är sjuka. Idag fick jag feber och är helt död, hojj. Har ont i hela ryggen och bröstet, kan knappt sova. Jag vill bli frisk NU! Har inte lust eller tid att bli liggande. Blä, hoppas det inte håller i sig allt för jävla länge iaf.

Nä, nu orkar jag inte med detta mer, ska kika how i met your mother och vänta på big b som börjar nio!
Hej!


If I ever leave this world alive, I'll thank for all the things you did in my life.


Nothing else matters.

Vart inte mycket bloggande idag, två sjuka ungar har varit här ända från morgonen till kvällen så har inte haft tid riktigt + att jag sovit en del för att jag håller på att bli sjuk. Jävla skit :( 

Ska kolla bb live tills jag däckar. Gonatt. BLÄ!

Maybe someday soon you will find the strength.




In the morning on the train
You sit and stare at the rain
Or bury yourself in your books
Don't look at no strangers
No, don't give them any looks

But you ask yourself, why you're so afraid
Why you hesitate when someone asks your name
But they'll come too close if you tell them the truth
Who's to say they want something from you

But you're just a shell of
Your former you
That stranger in the mirror
Oh, that's you
Why'd you look so blue?

And the only man you ever loved
You thought was gonna marry you
Died in a car accident when he was only 22
Then you just decided, love wasn't for you
And every year since then
Has proved it to be true

But you're just a shell of
Your former you
That stranger in the mirror
Oh, that's you
Why'd you look so blue?

Maybe tomorrow you will make a change
Maybe someday soon you will find the strength

But you're just a shell of
Your former you
That stranger in the mirror
Oh, that's you
Why'd you look so blue?


you didn't have to cut me off, make out like it never happened and that we were nothing.



That stranger in the mirror, oh, that's you. Why'd you look so blue?

Ovanligt många besökare idag, alltid trevligt dock! Sitter i sängen och väntar på att bb ska börja, läser lite bloggar och lyssnar musik. Har varit i Nilli och jobbat idag, sen var vi även till vettasjärvi och granhult o satte upp lite flygblad, första gången jag besöker dom byarna, mysiga var dom iaf.

Käkade bara middag när jag kom hem och sen däckade jag i någon timma. Har kvällsfikat och suttit vid datorn resten av kvällen. Får se om jag nånsin kommer somna inatt, har så satans svårt att sova när jag sovit på dan. Ska kika runt på lite inspiration till make-uper nu! Hörs imorgon.

Pussa



Det måste va på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.


Med blixt


I hate to turn up out of the blue uninvited but I couldn't stay away, I couldn't fight it.

Helloe! Idag vaknade jag ovanligt tidigt faktiskt, klev upp, käkade grötfrulle som nu blivit ett måste för mig på morgon, älskar gröt! Sen är det ju inte helt fel att man håller sig mätt ett jäkla bra tag av det. Jag och mami har varit i stan idag en sväng igen, handlat mat o sådär. Det vanliga. 

När vi kom hem åt vi pizza, i såndär kit man köper, var gott! Sen ett wienerbröd till efterrätt, smarree! Leon har varit här rätt länge, han sitter framför tvn och ugglar. Jag ska snart ta en dusch, kanske fika något, sen måste jag hoppa i säng, kolla big b och försöka somna lite tidigare, ska jobba imorgon.

Fan också att man håller på att bli sjuk nu igen bara, har ju haft halsont i över två veckor, som just börjat försvinna så känner jag mig sjuk på nytt nu, helt febrig. Dessa små barn som smittat, pappa ligger redan i hög feber och förkylning, så väntar bara.. skit! Jag har ju iaf börjat med c-vitaminer o sånt, får se om det hjälper? Nåja, inget att bry sig i, den dagen den sorgen.
Nu ska jag agera här innan jag somnar hit :) Var sugen på en sminkning imorgon igen, så förbannat kul att känna lust och inspiration igen så fifan! Men ska kliva upp 7 så är inte säkert jag orkar göra något särskilt avancerat, får la se. Isåfall dyker det upp bilder här i bloggen!

Puss&gonatt.

Bild från i somras, nu i mars är det förresten ett helt år
sen jag färgade mitt hår senast, sidär!

Har hittat en skön artist med väldigt vackra texter. Lyssna vettja.

Linda Ström – Ingen väg ut
Linda Ström – Hjälp mig nu
Linda Ström – Hoppas
Linda Ström – I varandras armar
Linda Ström – Alltid du
Linda Ström – Natten




Idag får ni faktiskt se min make-up, händer allt för sällan nuförtiden!


Det finns inget hinder som du inte kan övervinna, ingen utmaning som du inte kan anta, ingen rädsla som du inte kan övervinna - oavsett hur omöjligt det ibland kan verka.


Now you're just somebody that i used to know.


Hallå! Idag har jag hunnit med lite viktiga grejor. Jag vaknade och käkade min vanliga grötfrulle med mammas bröd och lite vitaminer. Sen tog jag en dusch och la mig framför tvn en stund men bestämde mig för att inte ligga och halvsova och klev upp för att skriva ut lite flygblad som ska sättas upp i diverse byar! Alltså lappar om vilka dagar och tider vi är och klipper överallt.

Vi drog även till Nattavaara för att kolla på en lokal där eftersom att vi var missnöjd med den andra vi varit i, den här kändes mycket bättre. Hoppas nu bara vi får hyra den och att hyran inte är allt för dyr! :) Tog gällivarevägen hem istället, vart ju lite längre men den andra vägen är skitdålig och tråkig. Så vi sprang in på dollar en sväng innan vi for hemåt. 

Väl hemma åt vi köttsoppa och nybakt bröd från idag, muumma! Har precis tagit en dusch, igen jaa. Är en frenetisk duschare, höhö. Nu ligger jag nerbäddad under täcket och väntar på att min älskade Karatefylla ska börja!

Vart förresten ingen rolig make-up idag, maybe tomorrow. Såg en apsnygg sminkning HÄR på hiilens blogg, kanske man borde pröva sig på den eller något liknande? Får se.

Nu ska jag stänga ner här! Puss & godnatt.

Det som har varit, är det som kommer att vara & det som har hänt, är det som kommer att hända.


Hallo på er! Inatt har jag inte sovit bra alls, vaknat av en massa sjuka mardrömmar hela tiden. Vid 10 gav jag upp och pallrade mig upp. Anton och Leon var förbi på morgonen en sväng och kollade läget. Men jag var rätt tråkig som fortfarande låg i sängen så dom drog rätt snabbt. Mamma och pappa har varit på hundutställning med Zack i Överkalix halva dagen.

Sen kom Leon hit igen och stannade en stund, han kollade barnprogram och jag fick passa upp han med chips, pez och saft ;) Han lessnade och ville ha med morgan hem till han, så jag förde dom dit och passade på att ha lite "me-time". Plockade mina ögonbryn, klippte dom, och trådade bort de ljusa fjunen, även på överläppen. Första gången jag testat trådtekniken, var mycket effektivt! 

Efter det målade jag både tånaglarna och vanliga naglarna med mitt rosa nagellack jag köpte. Så nu känner jag mig somrig! Slängde mig på soffan och kikade Under Solen som var på SFkanalen. Morsfarsan kom hem och Leon och Morgan kom hit på en gång och började härja i vanlig ordning :) Nu är även bejjan, cess och wilma här också. Inte en lugn stund, huhu!

Nu ska jag avrunda här och läsa lite sminkbloggar och se om jag hittar någon snygg sminkning jag kan satsa på imorgon, känner mig leksugen. Wihoo! Pussokram.


Vårkväll.

Idag har jag vaknat tidigt som fasen, klev upp och käkade grötfrulle med äggmacka till, så föribannat gott! Sen har jag och mami suttit ute på bron och solat i typ två timmar, så vacker väder alltså. Dör av sommarlängtan. Jag vart så trött av friska luften så tog en siesta när jag solat färdigt. Käkade köttsoppa till middag för en stund sen och nu sitter jag och dricker en smirnoff och käkar ostpopcorn! 

Får se vad som sker ikväll, om något alls sker. Kanske parkerar mitt arsle framför tvn resten av kvällen. Har inte mycket mer att berätta, ska dricka upp min cider och sen bara vara. Hoppas ni har en trevlig lördag.

Pusspåer.

Please, forgive me..


Forgive me for liking you too much and I'll forgive you for not liking me enough. 

Forgive me for the loud racing heartbeats of my heart and I'll forgive you for not hearing it. 

Forgive me for finding you amazing and I'll forgive you for never noticing me. 

Forgive me for wanting to be with you more than anything and I'll forgive you for avoiding me. 

Forgive me for being so pathetic and I'll forgive you for taking advantage of it. 

Forgive me for not being able to let go of you and I'll forgive you for never holding on to me.




Like we never loved at all.

Blev less på min mörka och deprimerande bloggdesign så jag valde första bästa design och låter den se ut såhär. Ljus och enkel.

Idag har jag och mamma varit i stan flera timmar, strosat på affärer o sånt. Köpte ett svinfint OPI nagellack från Kicks, Kiss me on my tulips heter den. Sen köpte vi även några fler frisörkammar och en pincett med inbyggd lampa, sketabra!

Vi gick även på Kappahl, Dollarstore, Systemet, Kvantum och Intersport. Vi tog med mat från MD's och drog till byn efter 18 nångång. Så det var en trevlig dag spenderad med bästa mami!

Har suttit och pratat med bästis på msn ett tag, alltid kul! Väldigt längesen det hände dock. Nu ska jag hoppa i duschen och sen lägga mig under täcket och kika tv tills jag lyckas somna. Hoppas på lika vackert vårväder imorgon som det varit hela dagen idag!

Idag hade jag förresten värsta inspirationen och riktigt längtade efter att få sminka mig, inte känt så på länge tyvärr, hoppas den är här för att stanna. För jag älskar det!