Bra

dag med bästa tjejen! <3

Tisdag

Goddagens!
Jag sitter här i skolan med min underbara sara just nu,
vi lyssnar lite skön musik och snackar skit som vanligt.
Idag måste vi träna till en jävla skitsak på gympan,
göra en dans och sen efter det har vi foto, fyfan vad tråkigt!
Jag som bara ville ligga och mysa idag, men ickeeeet!
I helgen ska vi iaf ut och härja, det var ett tag sen nu, juldan :o
Egentligen har jag inte mycket att berätta,
ska nog stänga ner här snart och börja arbeta
deeni! ;)

Jag älskar er <3


23 februari 2009

Idag firar jag och min underbara älskling 3 hela år. Det känns som att vi nyss blev tillsammans men samtidigt känns det som att vi känt varandra hela livet. Du är iaf det bästa jag har och någonsin kommer att ha. Tack för att du finns i mitt liv.

Jag älskar dig.. ♥

20/2-09

Hallo..det var ett tag sen jag skrev nu igen men jag har aldrig någonting vettigt eller intressant att berätta..
sitter iaf hemma i byn just nu och ska snart basta, lyssnar underbar musik och drömmer mig bort,
näämen inte riktigt. Jag saknar dig min älskade, vill ha dig nära mig hela tiden, jag älskar dig så otroligt mycket,
mina ord räcker inte, du kommer aldrig förstå hur du får mig att må. ♥ Jag är så tacksam som har dig, du skulle bara veta hur mycket du betyder för mig och hur jag känner när jag ser dig. Jag har aldrig känt såhär förut, har aldrig varit kär förut, inte på riktigt.. du är det absolut bästa som kunde hända mig. Tack för att du finns i mitt liv och gör mina dagar underbara.

Nu ska jag avrunda här.

" And people say that it will kill me,
But they dont understand
People never do, but it makes sense to me.."


Helt tom..

Livet är så sjukt jävla orättvist alltså. Idag har det varit en väldigt känslosam och tung dag. Jag tänker på dig iaf, hela tiden ska du veta. <3 finns här.

Idag..

..fyller jag 19 år. Fifan.

Läkarn.

Idag har jag varit hos läkarn för att ta reda på vad det är för fel på mig. Jag har en infektion i kroppen så jag fick penicillin som jag måste käka 9 dagar + skitstark hostmedicin mot min slemhosta som håller på att ta knäcken på mig. Jag får väl se då om det börjar släppa snart, hade faktiskt feber för någon timme sen ;s hmm nåja.

Sanne var förbi en svänki och vi pratade på som alltid, eller mest hon ;) har saknat dig prutten!
Och jag saknar min underbara klass <3 vill inte vara sjuk längre :(

nä nu måste jag äta något, jag är ashungrig, ha det så bra! puss

what to say?

Ja, sitter här hemma i byn, fortfarande sjuk som fan. Alla andra är ute, mamma & pappa kör skoter och Anna & Emma är ute med Lelle och vovvarna. Bara jag som inte kan göra ett jävla skit för att jag ALLTID är sjuk! Jag ids fan inge mer, vad är det för jävla liv att ligga i sängen och bara vänta på att bli frisk hela tiden? Nae usch.
Det blir väl stan idag men ska inte till skolan imorgon, det orkar jag fan inte, måste till läkarn istället så dom kan kolla vad fan det är för fel på mig, fast dom är ju alltid så jävla dåliga och har aldrig nå jävla svar. Det känns mest meningslöst att fara till läkarn, dom säger ju alltid att man ska åka hem igen, så hur i helvete ska man få läkarintyg till skolfittan då? Jag blir fan knäpp! Jag kommer garanterat mista studiebidraget bara för att ingen tror på att jag är sjuk. Men nå fan är jag då mycket hellre frisk och i skolan än sjuk i sängen kan jag då säga. Jag har typ ont i hela kroppen, öronen känns som att dom ska sprängas det gör skitont, halsen gör fan ännu ont när jag sväljer, ögonen är fortfarande dåliga, hostar fortfarande upp 3 kilo slem om dagen och snyter ut det dubbla. Det enda som har blivit bättre är att febern är borta. Idag kände jag liiiiite lite smak på det jag åt, det är ju förfan sjukt!! Hojj nä nu ska jag snyta ut min hjärna och käka 500 halstabletter i hopp om att det blir bättre. Hejs!