Did I tell you that the sun shine, where ever you go ?

Jag älskar dig så sjukt mycket, min fina pojkvän
Jag skulle inte vela leva en dag utan dig
Du är det bästa som någonsin hänt mig
Du gör mitt liv så värt att leva
Allt jag gör, gör jag för dig
Du är som luft för mig

Livsviktig.



Usch!

Fan vad jag hatar det här äckliga, gråa jävla vädret! Man blir ju fan bara deppig.

23e oktober.

Idag har jag och min underbara pojkvän varit tillsammans i 2 år och 8 månader.
Jag hoppas det blir fler månader och år.
Jag älskar dig så mycket hjärtat, tack för att du finns i mitt liv.
 Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig,


Onsdag

Hejsan hoppsan!
Det var ett tag sen jag uppdaterade nu men nu gör jag det. Jag har väl egentligen ingenting roligt att komma med. Idag har jag iaf varit i skolan till typ två oså hade vi skolfoto, usch! När vi slutat for jag till syster en sväng och kikade lost med henne och sen for jag med hon och älskling till dollar en svänkipänki o seeeen hem för o äta tacos, fan vad gott det var! När vi hade käkat for vi till coop för att köpa hårfärg och sen for älskling till nån kompis och jag sitter här med färg i håret, skönt! Men jobbigt som fan att färga själv =( Nåja, ska iaf skölja bort det om typ en kvart.. Sen ska jag nog bara kika tv och ta det lugnt.

Intressant som fan.

Puss

Helgen

Helgen har varit bra och rolig. Var ut med sara, camilla, jenny o några fler på fredagen, vi började hos sara och sen for jag och camilla på olles. Det var väl sådär, ganska så roligt, väldigt mycket folk iaf :)

På lördag var jag ut med tessi och marie, vi började hos kalla och sen drog vi till nex typ efter elva nångång, det var trevligt och mycket folk igen, fick stå ute o köa hur länge som helst, höll på att frysa ihjäl. Men kul var det trotsallt. :)

Nu sitter jag här i lägenheten och kollar tv, ska nog snart dra till byn, fan vad skönt. =)

Orkar inte skriva nåmeraaa, puss!


Fredag!

Äntligen! Fan vad skönt alltså. Idag har vi bara en lektion, från 9:40 till 11:40, bf med brillo. Efter den här lektionen ska jag hem till lägenheten och hämta lite grejjer och sen brassar jag iväg till byn. Senare ikväll blir det nog utgång med tjejorna =) nu orkar jag inte skriva nåmera! Pusspuss

Kväll..

Hello igen! Nu har jag kommit hem från yogan, det var nog det jobbigaste jag gjort på jävligt länge, fan vad stel man är! Det är ju hemskt. Det var jobbigt men samtidigt väldigt roligt. Jag var med sarisen där, tyvärr kunde inte cami följa med, för att hon har sån nackspärr =/ stackarn.. En annan gång!

Nu är jag sådär härligt jävla trött, ska ta en varm dusch och sen är det jag som slänger mig i sängen för en god natts sömn =P

Sov så sött mina vänner,
ni är det bland det bästa jag har! ♥

Puss och godnatt!

Onsdag

Idag började jag 8 och slutade 14, skönt att sluta lite tidigare för en gångsskull! Efter skolan for jag hem och bara tog det lugnt, käkade och myste med älskling lite. Sen for jag och plockade upp sannebanne så for vi på konsum och tog ut ett hemligt paket. Sen for vi runt lite och härjade, för att sedan fara en gång till på konsum för att hämta ett ännu hemligare paket, det tog typ 2 timmar att hämta paketen, bara för att jag och sanne är så bra på att vara dåliga. Efter våra konsumbesök for vi på dollar och köpte lite grejjer åde och seeen skjutsade jag hem bananen och nu sitter jag här.

Snart ska jag åka på yoga med mina brudar, får väl se hur kul det kan vara. Lite skeptisk är jag men, tror det kan vara skönt ändå. Yogan är mellan 20-21 och vi måste nog vara där en halvtimma innan tror jag, annars får vi inte plats.. hm, nåja nu ska jag tugga i mig en järntablett och sen ska jag roa mig med något annat.

Pusselipusspusspuss

Tisdag

Hallå!
Min dag började med att alarmet ringde 7:30, jag kommer ihåg att jag snoozade några gånger innan jag slog av den helt och hållet. Tom gick till skolan just före 8 och jag sussade vidare. När jag sovit till ungefär 10 så ringde Tom och frågade om jag kunde skjutsa han och Kim till Kim. Det kändes verkligen allt annat än lockande, men efter många om och men klev jag upp ur sängen, klädde på mig och var just på väg genom dörren när han ringer och säger att jag inte behöver skjutsa dem, Kims mamma gjorde det. Skönt!

Istället satte jag igång att fixa mig i ordning lite, sminkade mig, åt lunch osv för att sedan bege mig till skolan vid halv 1. I skolan var jag med mina sötungar som jag saknat som tusan! Vi svamla på som vanligt och efter skolan skjutsade jag hem Cami och sedan for jag och Sara på en liten fotorunda, för att jag varit så slö och inte orkat fota mina 12 bilder jag hade i läxa att göra.

När det var klart brassade jag hemåt och slängde i mig korv och makkisar som älskling hade kockat ihop! Jag hann knappt hem så skulle jag iväg igen, kändes det som iallafall. Då var det bara att sätta sig i bilen och brassa till gve igen, plocka upp Sara och fara på fotokursen. Det var segt som vanligt och inte vet jag om jag är så mycket klokare nu efteråt. Men det blir säkert roligare senare när vi börjar framkalla våra egna bilder o grejja! Nu har vi iallafall fått en ny rulle, svartvit rulle som vi ska fota till nästa vecka. 16 bilder den här gången. Ska bli intressant. Hoppas bara jag hittar något fint att fota.

Jag har så mycket annat jag egentligen borde göra just nu än att blogga, massa jävla skolarbeten som tar kål på mig. Varför ska man ha så mycket samtidigt? Usch.

Min sötnos är hos Christian tror jag, jag hoppas han kommer hem typ nuu för jag är på myshumör!
Tror jag ska ta en dusch och sen lägga mig i sängen framför tvn och hoppas på att min man kommer hem väldigt snart.

Ha det bra!

Puss ♥


Natt..

Klockan är 3 och jag ligger här i sängen med gubben och lyssnar på hans snarkningar. Ännu en sömnlös natt, hojj! Jag svettas och har ont i huvudet. Jag vill vädra men då blir jag väl bara ännu sjukare.. =/ hmm, borde väl försöka sova, annars får jag ligga och titta på min sötnos när han sussar förfullt. Fast jag håller på att bli galen när han snarkar, när jag puttar till han så börjar han igen efter nån sekund bara. Nåja, nu ska jag nog lägga ner det här. Sov så gott, ni som kan. Puss! <3

En sista uppdatering!

Just nu är klockan 23:56 och tvn går varm här, scrubs, love it! Jag har suttit och lockat mitt hår typ 40 minuter, tar sån jäkla tid när man gör det själv. Jag orkade inte be älskling göra det, han är inte sådär jätteproffsig ;) nu har han somnat här i sängen igen, vi somnar aldrig tillsammans numera. Jag kan inte sova!

Får se om man går till skolan imorrn, hade verkligen behövt det, men får väl se hur fan jag mår. Nu ska jag nog klä av mig och hoppa i säng. Kanske lika att försöka somna, gissar att det blir lite tetris innan ;)

Jag älskar er mina vänner! <3
Godnatt, sweet dreams.

Hej igen.

Nu sitter jag och dricker pepsi max och äter ostkrokar, jag och älsk blev så sugen så vi var tvugna att åka o handla lite gottigott. Det var skönt att komma ut lite, blir så trött av att sitta här inne en hel dag, men jag orkar typ inget annat.

Min gubbe ligger och kollar 2 & ½  män, själv sitter jag och läser massa bloggar och skriver lite på msn, men det är så dött! glöö. Jag har fan ingenting att göra, är helt uttråkad! Kanske jag ska locka mitt hår lite för igår kom jag ihåg den där jävla locktången, har glömt den nu i typ 5 veckor i byn, men nuuu är den här.

Jag vill ha bra musik som jag kan sitta och nöta, men jag orkar inte ladda ner, mitt internet är så satans segt! Köp aldrig mobilt bredband, det är helt värdelöst.

Nu är min hals iallafall bättre fast jag är fortfarande hes och helt slut i kroppen, orkar knappt lyfta en arm ;s nämen tyyp.
Och nu dissar sara mig på msn också, buhuuu! jäkla unge.

Nu ska jag visst på kioskpiraten med syster, måste kila!
Pusspuss

Trött

Jag är trött och sjuk, som vanligt. Jag börjar bli jävligt less, man kan ju fan inte göra ett skit när man alltid är jävla sjuk! ÅH!!!
Vila, vila vila.. Ska man behöva vila hela jävla livet? då är det ju inte ens värt o leva. Hojj. Nu ska jag gå och ta en jävligt varm dusch! Hejdå.

01:54

Jag ligger här i sängen nu bredvid hjärtat. Jag är skittrött men kan ändå inte somna.. har spelat tetris på toms mobil, men jag lessnade. Jag vill bara kunna somna! Hujj.. Får väl ligga här och stirra upp i taket eller nåt.. ;< Jag gäspar typ hela tiden. GODNATT och sov så jävla gott!

01:00

Jag sitter här i läggan nu, det blev så att vi for hit ikväll iallafall. Min älskling ligger här bredvid mig och sussar så sött. Själv har jag hållt på med bloggen ett tag och funderar på att lägga mig bredvid gubben och försöka somna. Det är fear factor på tv, undra om jag ska titta det eller sova. Hm, konstigt nog är jag inte så trött :O
Imorgon börjar jag 9:40 och slutar 16:10, usch! Inte nog med det, vi ska promenera till gällivare och ta en fika på sista lektionen, jag kommer typ dö. Jag är så satans slö + att jag är sjuk, vet inte hur jag ska orka det. Nåja, nu ska jag avrunda här och lägga mig i sängen. Godnatt.

Pussis


Hallo!

Idag är det söndag och jag är väldigt uttråkad. Det enda roliga på söndagar är Andra Avenyn! fast den har blivit så jävla mycket sämre nu, det är ju knappt nå ungdomar kvar i serien. Ikväll ska vi nog till stan, men jag är inte riktigt säker, får se om vi ids. Det brukar bli så att man bli så slö så man sover här i byn istället =) Nåja nog om det.

Snart ska jag nog åka till kiosken och köpa Loka, vart så jävla sugen. Förresten så har jag fått jätteont i halsen, vaknade av att jag knappt kunde prata eller svälja =/

Jo, halv 1 idag hörde jag på radion att min papi hade skjutit en björn. Lite chockad blev jag! =(

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4056691


Nu ska jag gå. Puss


Fredag

Äntligen! som jag har längtat. Fan vad skönt med helg. Sitter och lyssnar musik och bränner en skiva just nu, skönt med lite fräscha låtar att ha i bilen, man blir så snabbt less.

Idag har jag inte gjort så mycket, jag har varit i skolan till halv 12 sen for jag till lägenheten och packade lite grejjer o tillsist till coop för att handla lite mat åt mami. När jag kom hem käkade jag god mat och sen gick jag och la mig, fyfan vad skönt. Vaknade halv 8 ungefär och knallade över till Emma som hade kalas =) jag åt två tårtbitar, sen for vi på kiosken för att köpa lite godis till idol. Jag och anna for hem sen och kikade idol o sen hoppade vi i bastun, skönt o få värma sig lite! har frysit som fan i veckan. Efter bastun kikade vi Shall we dance på 5an. Och nu sitter jag här.. jag är inge trött med tanke på att jag sov så länge på dagen.. =/ nåja.

Imorgon vet jag inte vad som händer alls, får se, ta dagen som den kommer =) ska sova länge iaf!

Nä nu ska jag fortsätta med mitt!

Ett stort grattis till både Emma och Marie som fyller år idag! =)

Godnatt! Puss


onsdag

Idag är det onsdag och klockan är 22:55. Min dag har bestått av skola, stan, middag, datorn, sängen, plugg, datorn sen vart jag less på att ligga hemma så jag drajvade till gve till sarelisara. Vi for och fotade litegrann, haha typ 4 bilder rättare sagt. Men det fanns ju ingenting fint att fota =/

Nu sitter jag iaf hemma med min sötnos. Han hade tänt ljus i hela lägenheten när jag kom =) han är mysig! Egentligen borde jag plugga istället för att sitta här men det är ju så jävla tråkigt så jag dör. Kanske jag går och tar en dusch med tompelompa och sen lägger mig i sängen med boken, kan ju ge det ett försök iaf. Fast jag inte fattar ett skit =/
Jag är helt pigg när jag har sovit från 17-19 typ. Kommer inte kunna somna. Då ska jag sitta och reta älskis igen, han höll på att bli galen på mig igår när jag satt o nöp o kittla han hela natten =)

Imorrn ska vi på bio med klassen, om jag minns rätt ? Pingpongkingen, den är så värdelös. Nåja, skönt ändå!
Nu ska jag ta mig i kragen och läsa lite!

Jag älskar er,
mina underbara vänner! ♥



Min söta och gulliga lilla älskling.

6 oktober 2008


Idag är jag helt slut, jag är less på att alltid vara sjuk =(




09:47

mårråån!
sitter här i skolan just nu
med våran jättestora klass
ulli, åsa, jenny, lina, camilla och sara :)
många som är sjuka, hujja vad jobbigt för dom!
nu kom anna, måste sluta!
uppdaterar kanskeee

pösssss