Annandag

Jag mår jävligt dåligt idag. Men vi hade kul på björnis igår iallafall =) nu sitter jag och anna o äter chips o bulla. Nu orkar jag inte skriva nåmer, vi ska kolla film.
puss!

Juldag!

Godmorgon! Tro det eller ej men jag är uppe klockan 10:27 och jag vaknade helt av mig själv. Det var en bra julafton igår, roligt att umgås med familjen. Idag ska nog jag och anna fara ut och härja. Fast jag känner mig rätt krasslig, såklaart när man ska göra något. Nåja, får väl se hur det blir. Jag sitter vid mammas mini pc som hon fick, jag vill också ha en!

Förresten så saknar jag älskling också som vanligt.

Men nu ska jag nog gå till vanliga datorn och kika någon film. Pusspuss, älskar er mina vänner ♥

Julafton

Ja, då var det alltså julafton igen men det känns fan inte som det. När ska man få den där julkänslan egentligen? Hojj. Jag har iaf öppnat 3 paket. 1 av älskling och 2 av svärmor o svärfar. Av älskling fick jag ett presentkort på jive för 400 och av svärmor o svärfar fick jag pinksugar parfymen o deo o duschcreme i ett sånt där paket oså svarta benvärmare. Precis vad jag önskade mig :) så det var ju braaigt. Älskar den där parfymen. Till älskling köpte jag beckham parfymen och duschcremen, luktar svingott. Hih. Snart ska jag nog börja fixa mig lite julfin och invänta maten, som är det bästa med hela julen :) haha.

Nu ska jag dra!
Ha en jättebra julafton allihopa.
<3

Hallååå

Jag skriver typ aldrig i min blogg längre, jag har som inte lust + att jag har en miljon restuppgifter som måste göras innan jullovet. Fan vad härligt med lov och mysigt med julafton! :) längtar masssooor.

Ojsan!

Jag har helt glömt bort min blogg den senaste tiden, har inte haft ork att skriva något och eftersom att vi inte har något internet för tillfället så har det inte varit så lätt heller. Nåja, nu sitter jag iallfall här i byn och snorar, har inte varit i skolan på hela veckan för att min förkylning vägrar släppa! Ångest får man, men vad ska man göra? Stackars älskling som har vaknat 5 i morse ligger redan och sussar. Vi ska och kolla lucia imorrn här på skolan. Halv 9 börjar det, myselimysigt =)

Förra helgen var vi i Tornio och bodde på hotell, jag, tom, mamma, pappa, anna, anton, emma och lelleboy, vi gick på massa roliga affärer och bara umgicks, det var väldigt mysigt, en mycket bra julklapp! =)

I helgen vet jag inte vad som händer, säkert ingenting, ska försöka bli frisk. Vi i klassen har någon tjejkväll på fredag, trooor att jag ska dit iaf =) får väl seee..

Nu ska jag kika på något annat skojsigt och sen ska jag hoppa ner i sängen bredvid älsk o förhoppningsvis somna efter någon timmes tetris spelande :D haha, det är så roliiigt!
Saknar min underbara klass. Puss på er. ♥