My heart is wild and free..

Hallo! denna dag har bestått av skola i någon timma, jag och sara for och fotade lite olika grejer till en skolarbete, ganska underhållande faktiskt ;) sen var jag med mami när jag slutat, vi for på coop och handla lite grejs och sen for jag hem och lagade mat + städade lite, ska nog fortsätta med det snart, ser ut som ett bombnedslag här :)

I måndags fick jag min älskade sysse, en Nikon D40, gissa om jag o bästo haft roligt? häh

Wäll, ikväll ska jag kanske göra klart ett arbete i samhälls så jag får vara ledig hela helgen, sköönt!
Och imorgon har jag en redovisning i BF, skönt att göra bort det också.

Nu ska jag fortsätta plocka lite och sen ta mig en jävligt varm dusch!
bjuppar på lite bilder från i måndags.


 


20:39

I was a dreamer and you were my dream

Söndag

Idag har varit en skön dag! jag och syster har kört skoter någon timme på dagen, det var jäkla kul och nå djävulskt skönt väder ;D man ville knappt gå in. Sen käka vi iaf, älgskav o potti, präddi gott och älskling kom typ just när jag hade ätit klart och då packade jag ihop lite grejjer och sen brassade vi till kulka direkt. Nu lagar gubben mati, köttfärssås och tagliateller :) så vi ska käka lite och sen blir det nog mest mys och en hel del nördande från min sida gissar jag ;D hähä

Imorgon får jag min kamera, wiho! tänkte ta med våran filmkamera också men jag ides inte, ska ta den imorrn, ska nämligen till byn en svänki ;D hemligt projekt på g!

Efter jag käkat och tagit min penicillin ska jag ut till igor en sväng och sopa av han och kanske köra lite, gissar att han saknat mig hela helgen, lillelillegöbböööndåahm, kan birätta att jag saknar min bästa vän också ♥

Nu ropade tompa att maten är klar sååahm, roger över, roger ut!

02:34

Well hej, idag har jag inte gjort så mycket, jag har varit med syster hela dagen lång. Vi har kört lite skoter men det var välldi kallt så vi var bara en stund, sen tog vi med vovvarna på en tur också så dom fick springa av sig på sjön. Lelle har varit här och busat också :) jag och syster har vrålat lite singstar också sen vart vi less och for till gve en svänki och kollade läget, där var det dött som vanligt då for vi till byn och nu sitter jag vid datorn och har gjort det sen vi kom hem, pratar med bästo på msn ;D hon har gjort en ny header åt mig, präddi görliegörl!

Imorgon ska jag och syster kanske köra skoter på dan om vi ids, om det inte är iskallt. Mogge är sötig, han ligger och sover här bredvid mig i sängön :) ska nog ringa älsk snart och sen försöka sussa!

Pösselipöss ♥

<3

framtiden betyder ingenting om inte du möter den med mig

It just feels so good..

Second chances they don't ever matter, people never change.
Once a whore you're nothing more, I'm sorry, that'll never change.
And about forgiveness, we're both supposed to have exchanged.

I'm sorry honey, but I'm passin' up, now look this way.
Well there's a million other girls who do it just like you.
Looking as innocent as possible to get to who,
They want and what they like it's easy if you do it right.
Well I refuse, I refuse, I refuse!


I'm just gonna take a minute and let it ride

dagens låt: Paramore- misery business
dagens frisyr: lockigt
dagens smink: inget än
dagens klädsel: linne & långkallingar
dagens planer: fixa en tid till vårdcentralen, sen ska jag hem till byn
dagens vill ha: pengar
dagens saknad: mogge
dagens drog: musik, bubbelvatten
dagens tråkigaste: att fara till vårdcentralen
dagens finaste: tom
dagens kram: tom
dagens humör: har inte hunnit känna efter, trött iaf
dagens mående: dåligt
dagens borde: plugga
dagens parfym: ed hardy
dagens bästa: att det är fredag!
dagens sämsta: att jag har en miljard saker att göra
dagens sysselsättning: sitta framför tvn sikört
dagens materiella vill ha: kameran som snart är påväg till miiiig
dagens längtan: tills tom slutar så jag får en puss
dagens fundering: varför fryser man alltid?
dagens middag: den som lever får se
dagens mat: dunno
dagens kärlek: tom såklarti
dagens skratt: med en receptionist från vårdcentralen haha
dagens tanke: massa
dagens irritationsobjekt: inget ännu
dagens smycke: min förlovningsring + mitt halsband jag fått av tom
dagens just nu: ska jag klä på mig och kladda på lite smink så man ser ut som en människa
dagens önskan: att alla mår bra och är glada

What hurts the most?

Goddag! Idag har min dag bestått av skola. Började 9 och slutade 15. Har gjort bort 2 redovisningar i religion så nu är den kursen avslutad, fan så skönt! Måste göra lite samhällsfrågor och ett arbete i bf snarast.

Jag sitter och reddar lite bilder, är lite uttråkad men samtidigt sjukligt trött, kämpar att hålla ögonlocken öppna. Ska snart hoppa i duschen och sen ska jag nog lägga mig under täcket och slå på tvn, fan vad underbart det vore att få somna före 3 på natten för en gångskull.

Älsk for ut på äventyr så jag lär somna före han inatt :) häh.
Imorgon börjar jag 9 tror jag och slutar 15. Sen är det helg, skönt :)
fast jag ska kanske plugga i helgen, kanske lite, pyttelite iaf.

Nu ska jag draow! slänger in en bild här från i somras ;D




älskar min sötsak ♥

02:17

Godkväll! Ligger i sängen för tillfället, nosar älskling i nacken och försöker somna.. Det går dåligt :) men vi har ändå inga lektioner imorgon så det gör inte så mycket, fast nå vore det ju som skönt att vända dygnet. Idag har jag druckit en liter tranbärsjuice, har mått illa sen dess haha, jag som skulle vara duktig och dricka mycket men det gick ju lite sådär.. Kan ju meddela att jag ligger och lyssnar bright eyes-landlocked blues, väldigt ljuvligt. Hmm imorgon vet jag då icke vad som händer, kanske vara med bästo :) får la se.. Kanske man borde sova, testa iaf? Tror det får bli så, ska bara skriva lite med bästa på msn först ;D puss och godnatt!

hittade en vackör bild på mig och bästo från nyårsaftonön


You know I can't smile without you

några bilder från nyårsafton, dock inte alla!

hejrå

dag 1

Då var första skoldagen avklarad, dock väldigt slapp, vi hade en lektion och det var svenska. Vid 10 tiden for jag och sara till gve och snurrade lite i väntan på att fara till ungdoms. Har även varit hos pallepall, saras nya love, och hälsat på litegranna hähä, seen var vi på ica och nu sitter jag hemma.

Vet inte vad jag ska göra riktigt, laga nån mat iaf så älsk får färdig mat på bordet när han kommer från joppet ;D jag är så snell häh wäll.
Jag lyssnar nomy nu och det är kul.

Slänger in nåra bilder, sen ska jag göra en tuff grej! pösshej


2sötarenarpåparkasjuh-saragasarochspinnerfan-jagköptelitedryckerjaao

I only wanna be with you..

Imorgon är det skola, fifan säger jag bara. Man borde försöka sova men hur? och är det ens värt ett försök? känns lite svårt om man säger så. Nåja vi har ju kort dag imorrn iaf, skönt! Min älskling ligger redan och sussar så sött :) stackarn som stiger upp före fan varje morgon, usch. Ska nog joina han snarrebarre, är bara så himlans svårt att slita sig från denna dator, särskilt när bästo är på ämässän.

Idag har jag faktiskt träffat bästo, jag fick ett ryck och for dit utanför henne o skrev åt hon " om du vill umgås, kom ut nu ;) " hon trodde dock jag skämtade men det gjorde jag ju inteee! så äntligen fick man träffa den damen som man längtat ihjäl sig efter. Vi hade väl ganska mycket smaskiga saker att berätta åt varann haha, vi blev välldi slemmig i halsen som alltid när vi umgås, just för att vi pratar mer än nånsin då. Så har vi skrikit uta bara fan till nomy och annat coolt. Det vanliga helt enkelt :)

Man undrar vart fan lovet tog vägen, ändå tycker jag att lovet har känts skitlångt fast man har ju inte gjort något egentligen.. hmm. Jag har nog mest bara varit hemma i byn med hjärtat och njutit av ledigheten. Hade inte haft något emot att vara ledig några veckor till, hähä.

Snart är det parej också, först fyller sväffa år 1a feb, så då det blir 50års ferre, sen mami 5e feb, sen jag 6e feb, och sen lellebelle 7e feb! en riktig festmånad det. Jo juste, sen firar jag och finast 4 år den 23e feb ♥
tänka sig, att det snart gått 4 hela år, det känns ju som att man träffades igår :) kan inte fatta att vi gick i hakkas skola när vi blev ihop, känns som att det är evigheter sen man gick där. Menmen, tiden går väl fort när man har roligt i guess?

Vad mer kan man birätta? kan berätta att jag har ätit fläskfilé idag som tom lagade igårnatt, jag somnade tillome före han igår, halv tolv tror jag klockan var :O sjukt. Sen vaknade jag till o sa " skulle inte du laga mat? " lät tydligen väldigt vrång hah, då hade han visst lagat för längösenön.

Förresten så älskar jag min sodastream som jag fick i julis, är lite smått beroende om man säger så.. men det är ju likt mig. Hömhöm, nu ska jag slå på tvn och sen lägga mig i sängen o kramas lite tills jag somnar!

Pöss o gonatttttön!


Slänger in en somrig bild här på pigo,
jag älskar dig, kommer alltid göra det! ♥


my life would suck without you..


And you've got a smile that could light up this whole town!

I see your true colours
shining through
I see your true colours
that's why I love you




I'm surviving this for sure.. to win my love takes so much more



I've been upset and I've been down
I've been throwing things around
It's allright when you're beside me

hold your head up high..



i love you

bara för att du får mig att andas


<3


4e januari 2010

Jaa, vad har då hänt sen sist jag skrev? det har varit nyårsafton, vilket vi firade hos em i kulka, välldi roligt! Jag, älsk, sis, bästo och farre var här hos oss först och fixade klart oss och drack lite smått, sprättade även en champagne, vi kunde liksom inte hålla oss ;D på tolvslaget såg vi några raketer, inte allt för många, sen for jag o älsk hem vid 2 typ :) har tuvääärr inga bilder, dom är på systers kamera!

Nu sitter jag iaf i lägenheten med tom, vi ska snart städa lite och renbädda sen äre nog filmmys som gäller! hähä
saknar bästomästo<3

ska dra nuaaaaaaahm, kan bjuppa på en bild som togs igår ♥



pöss