I just want you close, where you can stay forever.

Nu börjar det verkligen kännas som vinter, termometern visar -24 grader och allt bara glittrar där ute. Det är inte länge kvar till jul nu, allt känns sådär mysigt, för engångsskull.

I fredags blev praktiken klar och jag har trivts jättebra på sporthallen! Mycket städ men ändå så roligt.
Egentligen har jag inte sådär jättemycket att säga, eller egentligen har jag visst det, men jag får som inte ut något.

Kanske man borde duscha, sen tända lite ljus och äta frukost framför någon film man sett 15 ggr? think so!


jag älskar dig tom


fast du är expert på att gå mig på nerverna och få mig så satans förbannad
så finns det faktiskt ingen som är lika duktig som du på att göra mig glad igen


Ett mycket sällsynt exemplar..

Jag fick världens bästa födelsedagspresent av min kära bästavän, vi var och kollade lasse igår i Luleå, jag, bästo, syster, mamma och pappa. Det var grymt, helt jävla obeskrivligt vackert! Tårarna var nära innan han ens börjat sjunga, det är 4e gången jag ser han & jag och bästo har alltid pratat om att se han tillsammans och hur jobbigt det än var att köra dit i världens dimma och hem mitt i natten, så var det värt det, alla gånger! ♥

tog denna från google,
fick ingen bra bild på han..

If you told me to die for you - I would..



Helgen!




Det var min helg i bilder + en liten filmön!

Lördagsmys!

Vi har nyss ätit pottigratäng och älgfilé,
väldigt jävla gott!
Ikväll vet jag inte vad som händer,
kanske man sjunger lite singstar? :)
kan vara roligt.
Annars blir det väl mest att ta det lilla lugna..
bror och älsk skulle fixa nåt i bilen och
mamma, faster kickan, morbror clas, emma och lelleboy
sitter i köket och väntar på pajen som är i ugnen.
Snart kommer pappa hem från jobbet också,
hoppas även på att syster kommer när hon slutar :)

Nu känner jag mig äntligen rätt så pigg och frisk,
hoppas på att vara helt frisk till på måndag.
Då ska jag återvända till praktiken igen,
har inte varit mycket där förra veckan :/
wellwell, shit happens!

Tror jag ska ta en powernap nu faktiskt,
blev väckt av lillen redan vid 10?
och deeeet är tidigt.


Slänger in en bild här på mig
& världens
bästa


17:00

Sitter och busar med världens bästa unge! ♥

 


<3


Look at the stars,
look how they shine for you
and everything you do ♥

We might die from medication, but we sure killed all the pain

Hejhej hallå dagboken! nu har jag inte skrivit på längö, så det är väl på tiden, I guezz?
Det har väl ändå inte hänt sådär jättemycket sen i måndags, jag har inte varit på praktiken sen dess iaf, jag har varit sjuk med välldi hög febörn och sånt shit. Imorgon ska jag dit och sen bär det av mot byn, fyfan vad underbart! saknar busen ♥

Igår var jag med mamma hela dagen lång, från halv 1 till halv 10 typ, vi fixade här i läggan, hängde upp massa ljusslingor och sånt som hon hade köpt åt oss i lule, sen åt vi middag, satt och pratade, for och handlade o åkte omkring bara.
Jag älskar dig mamma


I helgen ska jag vara med min älskling och bara mysa, förutom att vi har skola på lördag, vilket förstör allt! man kan bli så satans less. Wellwell, what to do? le o vara glad.


Om ni har tråkigt som jag, kan ni lyssna på min coola spotify


Saknar min bästa vän som jag inte har träffat på 3 hela dagar nu,
hon är beroendeframkallande den där damen!


Live your life!

Hellooo! Idag började dagen med att jag och sara for till sporthallen klockan 8 för att ha våran första praktikdag. Vi har mest städat och flumma runt, när vi slutade släppte jag av sara vid focus och jag for hem till kullen. När jag kom hem satte jag in kyckling i ugnen och den blev klar för en stund sen, så vi har ätit det med klyftpotatis och sallad, det var gott men det tog en himla tiid. Jag har hunnit sova mitt i matlagningen också ;) hähä

Jag ska nog vara med hjärtobästogummso på ett strax ♥
saknar dig så du vet, fast vi sågs för 5 timmar sen!

Nu ska jag flumma vidare, piiiiiiiiiz föffan

En snabb uppdatering!

Tänkte uppdatera lite snabbt här! Nu har jag och fino kommit hem till kullen, vi har varit på coop och handlat massa mat och sen plockat lite här i lägenheten.

Imorgon har jag praktik på sporthallen och det känns inge roligt alls faktiskt :/ får väl se hur det går..

Nu säger älsk att jag ska komma till sängen, vi ska kika ensam mamma på webben och sen är det mys och gonatt, fan vad skönt!

Puss

Då börjar även denna helg lida mot sitt slut..

Hallo! Tänkte birätta lite om vad jag sysslat med hela helgen. I fredags kom mamma till stan och vi for och handlade lite mat och sånt där, vi blev hungriga efter handlingen så vi for och åt middag på sibylla och seen äntligen brassa vi till byn. Senare på kvällen var jag med min kära mami och pratade och satt vid datorn till ungefär 3 på natten och sen var det bara hopp i säng!

På lördagen busade jag med lillfisen ett bra tag och umgicks med familjen, vid 21:30 ungefär körde mamma mig till ullatti och där var det partaj på logen. Så vi har dansat hela kvällen, jag, soffe och kim hoppade in lite då då ;D älsk velade inte dansa, han påstår att han är dålig på det, själv är man ju bäst ? öhnä. Det var inte sådär jättemycket folk men det var blandat, både ungdomar och äldre. Svärfar bjöd upp mig så vi har dansat några danser, haha och svärmor var så snäll och betalade in mig. Det var en rolig kväll, vi for hem klockan 1 då det stängde. Mamma hämtade mig och vi körde hem älsk.

Idag vaknade jag av att älsk ringde mig, det var ungefär vid 13 tiden, skönt att få sova uut.. när jag klev upp skrev jag ett farsdagskort och sen käkade vi tårta och hade det allmänt mysigt. Efter det gick jag och mami ut med vovvarna och busade i snön, så nu är dom trötta och nöjda och ligger här däckade på golvet :)

Snart ska jag äta välldi god mat, fläskfilé och pottiklyftor, är hungrig som aset! Sen skulle nog anton, emma och lelle komma hit troor jag och älsk borde väl dyka upp här snart :) sen bär det av mot kulka och sen blir det mys resten av kvällen, skön helg!

/F

lite olika bildör från tilifånön



This time baby, I'll be bulletproof..

Okej, nu har jag inte skrivit på ett tag men jag har helt enkelt inte haft någon som helst lust.
Idag har jag iaf varit i skolan och sen åkte jag till min bästa. Vi har legat o myst o kollat the notebook och fällt en och annan tår. Jag var dödligt trött men med en sanne bredvid sig är det nog fan omöjligt att somna ;) såå jag låg mest och vände på mig och försökte men det gick bara icket. Nåja, shit happens? Jo, sen for vi på dollar, ääär jag förvånad? ne! där köpte vi lite väl mycket kanski? hähäh

Förresten så blev vi sjuka efter våran camping som vi var på igår, vi campade utanför kiosken i kullen, jag, bästo och igor, riktig myskväll, dock lite för kallt och lite för många åskådare men annars så! Jag skulle ju lära min kära vän hur det är att campa, jag tror inte hon var så förtjust i det om jag ska vara ärlig ;) ett gott skratt fick man då iaf, mer än en gång.

Nu ropar älskling att matön är klarön, så jag ska gåöhm..



nu har jag etit matön, jag tog lite bildörna!
PÖSS

Söndag..

Ja,  nu sitter man här i byn efter helgens alla bravader. Jag mår inte så dåligt som jag trodde att jag skulle göra men riktigt helt normal känner man ju sig inte. I fredags var jag och bästo iaf på nex, vi skulle på olles men vi hade ju inget förköp så det gick ju icket. Men det var roligt på nex, fast det bara var pub. Igår var jag, bästo och syster först på björnis en sväng och sen fixade jag och bästo förköp och for på olles, ganska jävla dum idé faktiskt. Jag gillar verkligen inte olles! det ÄR inte roligt där. Tog en pizza och for hem ungefär halv 3. Skönt om man säger så.

Idag ska jag till kullen med älskling, saknar han nå djävulskt mycket!


Nu ska jag fika något! Puss