Hittade en bra sida för alla som gnäller hela jävla tiden.

 

 

Vi har följt den smutsigaste och minst demokratiska valrörelsen i Svensk historia och allt detta grundar sig i riksdagspartiernas maktbegär och medias lögner.

Låt mig ta upp vissa myter angående Sverigedemokraterna och kolla om de stämmer.

 

 

"Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti" : Sverigedemokraterna är givetvis inte ett rasistiskt parti. Rasism i dagens Sverige har totalt tappat sin faktiska innebörd. Rasism grundar sig på en tanke om etnicism, på en idé om att en "människoras" är mer värd på något sätt än en annan. Sverigedemokraternas politik baseras inte på människoraser eller etnicism. Att vilja minska invandringen eller vara kritiska mot islams utbredning i samhället är alltså INTE former av rasism. Rasism i Sverige är vanligast förekommande i de fall där vita ungdomar blir rånade, våldtagna eller misshandlade enbart för att de är "vita" eller västerländska. En omvänd s.k. "vit makt" rasism är relativt ovanlig i dagens Sverige och var vanligare på 80-90-talen. Sverigedemokraterna har medlemmar med olika etniskt ursprung och hade partiet varit rasistiskt, så hade detta helt enkelt inte varit möjligt.

 

"Sverigedemokraterna är ett främlingsfientligt parti": Främlingsfientlig är en slags svensk version av det latinska ordet "xenofobisk", som innebär att man hyser fientliga åsikter mot  andra folkgrupper än framförallt den egna. Sverigedemokraterna innehåller inte något "främlingsfientligt" i sitt program och att vara kritisk mot delar av islam och att vilja minska invandringen är inte detsamma som att man hyser "fientliga" åsikter mot vissa folkgrupper. Sverigedemokraterna har medlemmar bland annat från Iran och Irak, vilket alltså inte går ihop med tanken av att partiet skulle vara "främlingsfientligt".

 

"Sverigedemokraterna är ett extrem-parti": Tittar man internationellt på i stort sätt hela västvärlden och framförallt Europa och inte minst våra egna grannländer, så förs den Sverigedemokratiska politiken mer eller mindre på regeringsnivå i flera av dessa länder. Den finska regeringen har fört en restrektiv invandringspolitik hela tiden, den danska ställer krav och för en ansvarsfull invandringspolitik och till och med den Rödgröna regeringen i Norge börjar strama åt. I Schweiz är Sverigedemokraternas motsvarighet landets största parti, och Schweiz är världens mest demokratiska land. Är Sverigedemokraterna extremt? Tittar man internationellt så är det nog snarare de övriga riksdagspartierna som är extrema

 

"Sverigedemokraterna är ett enfrågeparti": Sverigedemokraterna är lika mycket enfrågeparti som Miljöpartiet och om inte Miljöpartiet klassas som ett enfrågeparti, så borde inte Sverigedemokraterna heller klassas som ett. Sverigedemokraterna har invandring som profilfråga, men den som läser på om partiet och läser partiets program inser ganska snart att det inte är partiets enda fråga. Att man kan knyta många samhällsområden till invandringen är inte så konstigt då denna är en kostsam fråga som har stor inverkan på många av de stora samhällsområdena.

 

"Partier som Sverigedemokraterna tar inte ansvar": Så har riksdagspartiernas, inte minst Moderaternas, valkampanj låtit. Stämmer det? Låt oss gå tillbaka till att se internationellt. Som jag redan skrivit så är Sverigedemokraternas politik "normalpolitik" i flera Europeiska länder. Tar man inte ansvar i dessa länder? Jo, givetvis tar man det. Danmark har bland den lägsta arbetslösheten i Europa och har en liknande politik som Sverigedemokraterna vill driva. Finland har världens bästa skola och välfärd och har en begränsad invandringspolitik. Schweiz är ett av världens rikaste länder och det mest demokratiska i världen och driver en politik som påminner om Sverigedemokraterna. Detta är bara några exempel.

Det skall även tilläggas att Sverigedemokraterna sträckt ut en hand till alla övriga riksdagspartier om samarbete och alltså förbereda att ta ansvar för Sverige, medan de övriga partierna hellre äventyrar möjligheten till att regera och hellre utlyser nyval eller ingår omöjliga koalitioner för att hålla Sverigedemokraterna utanför. Vem är det som tar ansvar? Utesluter man samarbete av ren envishet då tar man knappast ansvar för Sverige.


"Sverigedemokraternas budget håller inte": I ren desperation hittar media sina egna "experter" som skall uttala sig om Sverigedemokraterna. Vi har innan fått höra att SD:s budget VISST håller. Varför? Jo av den enkla anledning att gör man som i våra grannländer och minskar en kostsam massinvandring så frigör man resurser till andra samhällsområden, välfärden m.m. Detta är sund logik. Än så länge hålls kostnaden för invandringen hemlig för svenska folket, något Sverigedemokraterna kommer begära om de kommer in i Riksdagen. När en kostnad för ett samhällsområde hålls hemlig, då måste det innebära att Sverigedemokraterna visst har rätt i sin analys och att det t.om. kan sparas ännu mer pengar än vad Sverigedemokraterna har räknat på.

 

"Sverigedemokrater är outbildade": Sverigedemokrater är inte mer outbildade än andra. Personligen känner jag till både ekonomer, läkarstuderande, läkare och jurister inom partiet. Övriga partier, framförallt Socialdemokraterna, innehåller dock personer som aldrig jobbat en dag i sina liv på vanliga arbeten utan har enbart sysslat med politik.


"Sverigedemokraterna fyller inte sina stolar ute i kommunerna": Detta är delvis sant, men det finns en anledning bakom som media och kritiker ofta inte vill lyfta upp. Sverigedemokrater lever under konstant hot och kan förlora både arbete och bli uteslutna av fackförbund om de är aktiva i partiet, detta gör att många i sista sekund väljer att inte ställa upp. Till detta val har dock partiet vuxit och det ser ut som att man kommer kunna fylla ut de flesta mandat man kan få i de lokala valen.


"Sverigedemokraterna är ett islamofobiskt parti": Islamofobi är en relativt nypåhittad term som används för att tysta ned kritik mot Islam i framförallt icke-muslimska länder. I Koranen så beskrivs det hur Islam skall ta över icke-muslimska länder och samhällen och bland annat skall detta göras genom att helt enkelt förbjuda kritik mot religionen. Islamofobi är alltså bara ett konstruerat ord för att sätta munkavle på islamkritiker och är ett effektivt redskap som alltså följer Koranens uppmaning till hur Islam skall spridas. Om obekväma sanningar om Islam kommer fram i icke-muslimska samhällen, så blir det givetvis svårare att omvandla dessa och dess befolkningar till Islam, därför måste man komma på ett sätt att tysta ned kritiken och det är det ordet "islamofobi" syftar till.

Sverigedemokraterna har ingen "fobi" mot Islam och har inget emot enskilda muslimer. Sverigedemokraterna motstätter sig att Sverige anpassas efter Islam och man är kritisk mot vissa delar av Islam, men detta är alltså inte någon "fobi".


"Sverigedemokraterna vill kasta ut alla invandrare": Detta är nog en av de största myterna om partiet. Ett parti som redan har runt 10% medlemmar med utländsk bakgrund skulle alltså kasta ut alla invandrare? Det finns ingen logik i detta påstående. Sverigedemokraterna vill minska invandringen till mer normala nivåer, man vill sätta rimliga krav och man vill utvisa kriminella invandrare. Detta är absolut inte detsamma som att man vill "kasta ut alla". Sverige har idag både bostadsbrist, arbetslöshet och ökad segregation, att ha en massinvandring då är alltså inte logisk eller hållbar. Sverigedemokraterna satsar först på de som bor i landet och ser till så att utanförskapen minskar och ser till så att välfärden utökas istället för att satsa massa resurser på fortsatt massinvandring som enbart är destruktiv för landet. Sverigedemokraterna är även villiga att öppna upp för liknande typ av arbetskraftsinvandring som landet hade under 50-60-talen, om det finns kompetensluckor att fylla. Så nej, Sverigedemokraterna vill inte kasta ut alla invandrare.


"Det finns inga med invandrarbakgrund i Sverigedemokraterna": Läs svaret till ovan fråga. Partiet består av ca. 10% med utländsk bakgrund, och då räknas enbart medlemmar och inte sympatisörer vilka är ännu fler. Varken KD eller Centern har många fler med invandrarbakgrund i sina partier.

 

"Sverigedemokraterna vill vara martyrer": Media som bedriver en hets mot partier vill ofta framställa det som så, men så är knappast fallet. Sverigedemokraterna vill på samma demokratiska villkor som alla andra kunna nå ut med sina budskap. Tyvärr så förhindras man ofta att göra så.


"Sverigedemokraterna tror inte på människors lika värde": Läs bland annat svaren till de två första påstendena. Sverigedemokraterna, precis som vilket annat legitimt parti, har ingen som helst idé om att människor skulle ha olika värde. Att värna om Sverige och svensk välfärd och inte vilja föra en ansvarslös invandringspolitik, har inget med människor värde att göra.


"Sverigedemokraterna är ett högerparti": När man "mäter" höger-vänster i politik så brukar man tala om hur den ekonomiska politiken bedrivs. Hur pass mycket äger staten? Hur pass mycket finns i privat ägo? Hur är välfärdsystemet utbyggt? Enkelt så kan man säga att längst till vänster så äger staten mer eller mindre allt och längst till höger så är det mesta i privat ägo. Sverige har inget renodlat "högerparti" eftersom alla har en hel del socialdemokrati i sig. Sverigedemokraterna hamnar någonstans i mitten av skalan och är alltså ett mittenparti.


"Sverigedemokraterna vill inte hjälpa flyktingar": Majoriteten som kommer till Sverige idag är inte flyktingar enligt FN:s egen definition. Ca. 5% har flyktingstatus, de flesta är anhörighetsinvandrare och en bråkdel är arbetskraftsinvandring. Hur man hjälper flyktingar genom att ta hit personer som har möjlighet att ta sig hit och ofta ljuger om sina anledningar och kommer hit på grund av kontakter förstår inte jag åtminstone. De som verkligen är i nöd, de som verkligen behöver hjälp och de som verkligen ÄR flyktingar har väldigt sällan möjlighet att ta sig till Sverige. Sverigedemokraterna vill minska massinvandringen och därmed frigöra pengar till att hjälpa faktiska flyktingar på plats. Vi kan på så sätt hjälpa ofantligt många fler. Vi hjälper varken Sverige eller omvärlden genom att ha öppna dörrar till ekonomiska invandrare. Däremot om vi bygger upp skolor, sjukvård osv i länder som har många faktiska flyktingar, så kan vi göra en skillnad.


"Sverigedemokraterna är mot HBT-grupper": Sverigedemokraterna är ett värdekonservativt parti, precis som KD, och har därför i sitt program vissa delar som t.ex. att man är mot homoäktenskap. Detta är dock ingen prioritetfråga för partiet och inget man kommer driva i Riksdagen, dessutom inget man skulle få genomslag även om man drev denna frågan. Dessutom är partiet uppdelat i två läger och flera yngre Sverigedemokrater motsätter sig denna punkt, och i snarast framtid lär nog Sverigedemokraterna ta bort den. Dock så finns det betydligt viktigare saker än symbolfrågor. De övriga partierna påstår sig vara "hbt-vänliga", men vad gör de i praktiken? Vad gör de för de hbt-ungdomar som lever i hederskulturer och riskerar sina liv? Vad gör de mot den ökade islamiseringen som även innebär ett allvarligt hot mot hbt-gruppers friheter i Sverige. Vi har växande antal hatbrott mot hbt-personer och även haft mordfall. Detta talar övriga partier tyst om då det går emot deras övriga agenda. Så frågan en hbt-person bör ställa sig; "vem vill föra en politik som skyddar mig mot hatbrott? vem vill föra en politik som ger mig upprättelse om jag utsätts för brott?". De övriga partierna talar om symbolfrågor men är beredda att sticka ryggen i hbt-personer när det verkligen gäller. Det kanske är svårt att förastå; men Sverigedemokraterna är det mest hbt-vänliga partiet i Sverige eftersom de vågar ta upp de verkligt allvarliga frågor.

 

"Sverigedemokraterna är inget parti för kvinnor": Sverigedemokraterna är nog det parti som allra mest tar kvinnors utsatthet på allvar. När övriga partier inte talar om de växande brott som kvinnor och flickor utsätts för, så lyfter Sverige dessa frågorna. Sverigedemokraterna vill ge utökade resurser till att stoppa och försöka förhindra brott mot kvinnor. Vad gör övriga partier? Sverige har idag en våldtäktsvåg som inte går att jämföra med liknande länder. Sverige toppar EU-statistik på flest antal anmälda våldtäkter. Sverigedemokraterna är det enda partiet som vågar tala klarspråk om det här. Feminister i Sverige påstår sig kämpa för kvinnor, men vad gör de mot våldtäkterna? Vad gör de mot hederskulturer? Ingenting. Sverigedemokraterna är visst ett parti för kvinnor, mer än något annat parti i Sverige.

 

Jag hoppas att jag åtminstone kunnat slå hål på några myter om partiet. Inget parti är perfekt och skall man gräva i alla partier så kan man hitta tvivelaktiga medlemmar och märkliga historier i alla, men tiden är mogen att Sverige får in ett part i Riksdagen som värnar Sverige. Ett parti som vågar tala om obekväma sanningar och inte ljuger eller försöker föra befolkningen bakom ljuset. Sverige förtjänar så mycket mer än förljugna elitpolitiker som inte har Sveriges intressen utan enbart bryr sig om sin egen makt.

 

http://blogg.aftonbladet.se/2346/2010/09/myter-om-sverigedemokraterna-stammer-dessa-las-min-guide


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback